Udsalg : L’easy
4.58 (91.67%)
33 votes
Butik RSS

Leasy rabatkode 2018

Leasy forhandler og udlejer er alsidigt sortiment af produkter lige fra hvidevarer til TV/Dvd/Surround, PC, mobiltelefoner og digitalkameraer.
Her e-rabatkoder kan du læse mere om virksomheden, Leasy lån og låneberegneren samt finde de nyeste Leasy rabatkoder, der kan give lidt ekstra penge mellem hænderne.

http://www.leasy.dk/

Aktive Leasy rabatkoder og tilbud

Udsalg : L’easy

L'easy holder udsalg og lige nu kan du finde masser af spændende produkter til stærkt nedsatte priser. OBS! gælder kun udvalgte varer.... mere ››

3
http://www.leasy.dk/

L’easy rabatkoder 2018

Køb og lej alt fra hvidevarer til støvsugere

Leasy blev grundlagt i år 1992 af Niels Thorborg, der studerede afsætningsøkonomi i sin tid og blev inspireret af udlejningskonceptet hos virksomheder, der udlejede Tv og video. Niels mente imidlertid at udlejningskonceptet havde et meget større potentiale i form af et større sortiment af produkter, hvorfor han grundlagde Leasy, der siden viste sig at få masser succes.

Leasy har siden da bredt sig til Norge, Sverige og Holland samt opkøbt andre virksomheder, der har givet virksomheden mulighed for at vokse endnu mere.

Leasy er i dag Danmarks største udlejer af hårde hvidevarer, TV, computere og kameraer mm., der tilbyder favorable Leasy lån i forskellige rater på et niveau, hvor enhver kan være med.

 

Sortiment

Leasy har et enormt sortiment af produkter som du både kan købe og leje via hjemmesiden.

 

Kontantlån: Foruden leje eller køb af produkter kan du også tag et Leasy lån via deres hjemmeside, der giver dig mulighed for at låne op til 50.000 kroner. Du kan bruge låneberegneren til at justere lånebeløbet og lånets løbetid afhængig af dine præferencer.

 

Brugtmarked: Leasy har et kæmpe genbrugssortiment, der giver dig mulighed for at få endnu billigere produkter, der selvfølgelig er gennemtjekket og testet.

 

Computer: Her kan du finde bærbare computere, tablets, stationære computere og printere som både kan købes og udlejes via Leasys hjemmeside.

 

Tv og lyd: Lydanlæg i forskellige skalaer og Tv fra 24 og helt op til 70 tommer. Leasy har både noget til dig, der bor i en lille lejlighed med begrænset plads samt den store luksusvilla.

Hvidevarer og el artikler: Denne kategori er nok primært, hvad man forbinder med Leasy, hvorfor der er et en af de mest omfattende sektioner. Her kan du både finde vaskemaskiner, køleskabe, tørretumblere, komfurer, mikroovne, kogeplader, støvsugere og køkkenmaskiner.

Leasy rabatkode

Er uheldet ude? Så kan du nemt og hurtigt leje en vaskemaskine hos Leasy, hvis din egen for eksempel er gået i stykker. Eller er du på udkig efter et nyt fladskærms Tv til at pryde væggen i stuen? Leasy har det hele, hvad du ønsker at tage et Leasy lån, leje en vaskemaskine eller købe et Tv. Og med en Leasy rabatkode har du nu mulighed for at få gode procenter eller andre kampagnetilbud, når du handler i webshoppen. Følg med på e-rabatkoder og find de aktuelle Leasy rabatkoder eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og like vores Facebookside. Så får du en mail og en opdatering, hver gang der er nye Leasy tilbud på siden.

Betalingsformer

Som kunde hos Leasy kan du vælge tre forskellige betalingsformer:

  • Kontant betaling – hele beløbet betales
  • 6 måneders rentefri – betales over 12 måneder
  • Betaling over en længere periode

Levering

Leasy opkræver et leverings- og installationsgebyr, der varierer fra 295-795 kroner afhængig af produktet. Køber du flere produkter vil du blive trukket med den højeste rate.

Retur og fortrydelsesret

Du har to ugers retur og fortrydelsesret, når du handler hos Leasy. Ønsker du at returnere dine varer kommer Leasy, som en del af deres udsøgte leveringsservice, tilbage og henter produkterne. For at sikre dig at få det fulde beløb retur skal varen være i samme stand som ved modtagelsen, når den af hentes af Leasy.

Kundeservice

Har du spørgsmål til Leasy kan du ringe til deres callcenter på telefonnummer 88 88 88 88, hvor du kan træffe dem hele ugen fra klokken 8-22. Du kan også sende en e-mail eller henvende dig via deres kontaktformular på hjemmesiden.

 

Starter om