op til 50% Lekmer rabat
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

Lekmer rabatkode 2018

Lekmer er en webshop der forhandler alle slags ting til børn. De har et stort udvalg af alt fra børnetøj og legetøj til barnevogne eller indretning. For butikken er det vigtigt kun at tilbyde kvalitetsprodukter, hvorfor de vælger derfor deres fabrikanter med omhu. Lekmer er en komplet online børnebutik og kan derfor tilbyde produkterne til ekstremt konkurrencedygtige priser. Brug en Lekmer rabatkode lige her fra e-rabatkoder, og spar penge næste gang du skal have noget til den lille.

http://www.lekmer.dk

Aktive Lekmer rabatkoder og tilbud

op til 50% Lekmer rabat

En ny årstid ruller ind over os og vi har fyld lagerhylderne op med masser af tøj til mere varme, regnfulde og blæsende dage. Vær på pletten og klik dig frem til forårs- og sommertøjet med op til 50% ... mere ››

Kategori:

Tags

juni 21, 2018

 

Stor Udsalgsfinale – LEKMER

Så er det nu du skal være hurtig, hvis du vil finde legetøj, børnetøj eller spil til stærke priser. Hos Lekmer er der udsalgsfinale på mere end 1000 produkter, så det er bare om at slå til, inden det ... mere ››

 

300 super tilbud – Lekmer.dk

Over 300 varer er blevet udvalgt og priserne er sænket med op til 55%. Det kendetegner Lekmer´s kampagne "300". Se produkterne her og hvem ved...det kan være at du få... mere ››

Kategori:

Tags

 
http://www.lekmer.dk

Lekmer rabatkoder 2018

Om virksomheden

Lekmer er en af de største online leverandører af børneartikler på nettet. Med et stort fokus på kvalitet, konkurrencedygtige priser og komfortabel og overskuelig shopping, er de med til at sætte nye standarder for shopping af børneartikler. Hos Lekmer slipper du for butikstrængsel, og kan i stedet sidde stille og roligt hjemme i din sofa og browse igennem det store udvalg, sammenligne produkter, og finde det helt rette valg til dig og din familie. Lekmer har alt til både drenge og piger og indenfor kategorier som børnetøj, børnesko, børneværelser eller ting til barn og baby.

Sortiment

Alt hvad du har brug for som familie, burde du kunne finde i blandt Lekmers kæmpe udvalg af børneartikler. På deres hjemmeside finder du en opdeling af kategorier som ser sådan her ud:

Legetøj: Under legetøj finder du alt hvad du som barn kunne drømme om. Her er noget for børn i alle aldre og du kan bestille det direkte hjem til fødselsdag eller juleaften. Under denne kategori finder du bl.a. byggeklodser, byggesæt, figurer, biler, interaktivt legetøj, spil, puslespil, ting til at tegne og male eller pædagogik til leg og læring – så om du leder efter Lego, Playmobil eller Disney Pixar Cars, så går du ikke galt i byen hos Lekmer.dk.

Barn og baby: Her finder du alt hvad der er nødvendigt hos en familie, som lige har fået et lille nyt medlem. Det hele er samlet ét sted, nemt og bekvemt. Under denne kategori finder du bl.a. autostole, barnevogne, redskaber til amning, sikkerhed, sutteflasker og meget mere. Alt sammen fra de bedste producenter på markedet.

Børnetøj: Under børnetøj finder du alle slags outfits og stilarter til både drenge og piger, men også masser af tilbehør. Denne kategori indeholder bl.a. badetøj, sparkedragter, kjoler, nattøj, overtøj, regntøj, rygsække, sport- og idrætstøj, undertøj og strømper.

Børnesko: Lige meget hvilke slags sko du er på udkig efter din begge køn, så er Lekmer det rette sted at søge. Her finder du bl.a. gummistøvler, sandaler, sneakers, støvler, tøfler og ballerinasko, og med varemærker som Viking, Crocs, Nike, Converse, Puma og Havaianas, så er kvaliteten helt i top.

Børneværelser: Forestil dig, at du kan bestille alle dine møbler, din belysning, din opbevaring, vægdekorationer, senge og andre tekstiler til børneværelset fra ét samlet sted. Hos Lekmer finder du kvalitetsprodukter på en overskuelig og overkommelig måde.

Lekmer tilbyder tryg e-handel med hurtig levering af kvalitetsprodukter og god kundeservice til de rette priser og med det bredeste sortiment.

Lekmer værdikode

Hos e-rabatkoder gør vi vores bedste for, at tilbyde dig det bedste Lekmer tilbud eller den bedste Lekmer rabatkode. Derfor opfordrer vi jer, som er interesseret i Lekmer, at like vores Facebook og tilmelde jer vores nyhedsbrev. På den måde vil I være i blandt de første til at modtage besked, så snart vi har et nyt Lekmer tilbud eller en spændende Lekmer rabatkode på siden.

Levering

Standardlevering fra Lekmer sker gennem Post Danmark og tager normalt 1-3 hverdage hvis det er indenfor Danmark. Fragten koster 49 kr. hvis det er indenfor Danmark, men på bestillinger til over 1.000 kr., er fragten fri.

Retur og fortrydelsesret

Som kunde hos Lekmer har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret. For at benytte den skal du informere Lekmer om det inden 14 dage fra det tidspunkt, hvor du modtager din ordre. Her skal du så samtidig returnere varen indenfor 14 dage fra den dato, hvorpå du har meddelt Lekmer om din benyttelse af fortrydelsesretten.

Kundeservice

Har du spørgsmål angående produkter, levering, betalingsmåde, fortrydelsesret eller noget helt andet, så sidder Lekmers yderst imødekommende og kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte dem direkte over hjemmesiden eller pr. e-mail.

Starter om