Op til 50% rabat på professionel rengøring
4.47 (89.36%)
21 votes
Butik RSS

Lemmé Rengøringsservice rabatkode 2019

Lemmé Rengøringsservice er et rengøringsfirma, som har specialiseret sig i professionelle løsninger af rengøringsopgaver for både mindre og mellemstore virksomheder. Grundet deres effektivitet og lave omkostninger, kan prisen holdes nede.
På e-rabatkoder.dk kan du se alle de bedste Lemmé Rengøringsservice rabatkoder og tilbud, som kan anvendes hos virksomheden.

http://xn--rengring-service-oxb.net/

Aktive Lemmé Rengøringsservice rabatkoder og tilbud

Op til 50% rabat på professionel rengøring

Nu tilbyder vi en helt vanvittig attraktiv pris på 350 kr inkl moms og materialer for 2 timers professionel rengøring!! Tilbuddet bestilles pr. mail [email protected] eller telefonisk 40 57 60 67/... mere ››

Kategori:

Tags

Lemmé Rengøringsservice rabatkode 2019

Omkostningsbeparende rengøring

I 994 blev Lemmé Rengøring stiftet, og siden har virksomheden påtaget sig rengøringsopgaver for store virksomheder såsom Den Britiske Ambassade og Arbejdernes Landsbank. Det betyder derfor også, at Lemmé Rengøringsservice er en virksomhed med stor og god erfaring med uddannede medarbejdere.

Strategien for rengøringsfirmaet er at holde de samlede omkostininger til rengøring og vedligeholdelse nede på et minimum. At omkostningerne holdes nede er dog ikke lig med en forringet kvalitet. Tværtimod tilbyder Lemmé Rengøringsservice en effektiv og hurtig rengøring, som kommer ud i selv de mindste kroge.

Bred service

Udover at tilbyde rengøring til små og mellemstore virksomheder, tilbyder Lemmé Rengøringsservice også rengøring i private hjem. Det er en service til dig, som har for travlt i hverdagen til at klare rengøringen selv. Yderligere er det muligt at tegne et serviceabonnement på vinduespudsning og polering – denne service gælder både ude og inde.

Lemmé Rengøringsservice rabatkode

Har du din egen virksomhed eller kender du til en større virksomhed, som har hårdt brug for effektiv rengøring til fordelagtige priser? Så henvis dem straks til e-rabatkoder.dk, hvor du og andre kan finde de bedste Lemmé Rengøringsservice tilbud. Er du interesseret i en Lemmé Rengøringsservice rabatkode, så hold øje med e-rabatkoder.dk, da du kan opnå store rabatter på din næste rengøring. Vil du ikke gå glip af en Lemmé Rengøringsservice rabatkode, bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev og like vores Facebookside.

Ejendomsservice

Som en ekstra service tilbyder Lemmé Rengørig også en lang række rengøringsopgaver for boligforeninger. Disse rengøringsopgaver dækker blandt andet over ugentlig trappevask, gadefejning, halvårlig hovedrengøring og rengøring af lejligheder ved køb og salg. Dertil tilbydes naturligvis forskellige pakker, som omfatter mindre eller større service end det beskrevede. Ved ønske om dette kan Lemmé Rengøringsservice kontaktes på nummeret nedenfor.

Kundeservice

Har du behov for at kontakte Lemmé Rengøringsservice, kan du kontakte dem på tlf: 40 57 60 67 eller på mail: [email protected]. Glade kunder er et vigtigt issue for virksomheden, som derfor hele tiden forsøger at forbedre deres service og kontakt til kunderne.

 

Starter om