Butik RSS

LOVE of BRANDS rabatkode 2019

Webshoppen Love of Brands forhandler tasker til både kvinder og mænd. Hos Love of brands kan du shoppe forskellige typer af tasker og kun i den bedste kvalitet. Du kan vælge mellem et utal af kendte mærker, og uanset anledningen, så er Love of Brands værd at kigge nærmere på. Du kan også være heldig at finde et godt Love of Brands tilbud blandt udsalgsvarerne.

http://www.loveofbrands.com/da/

Aktive LOVE of BRANDS rabatkoder og tilbud

Ny LOVE of BRANDS rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste LOVE of BRANDS rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge LOVE of BRANDS´s tilbudsside her:

Direkte link til LOVE of BRANDS's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

LOVE of BRANDS rabatkoder 2019

Kærligheden til tasker

Love of Brands er ejet af Love of Bags AB. Firmaet er svensk, og ligger i Limhamn, Sverige.

Når du handler hos Love of Brands får du ikke blot uimodståelige Love of Brands rabatkoder, men er også garanteret, at den vare du køber, er er bedste kvalitet. Det vil sige, at alle shopping tasker er af enten ægte skind eller ruskind. Det er kun Björn Borg, der skiller sig ud her.

Du kan følge med i, hvad firmaet foretager sig, og være den første til at se nye varer og gode Love of Brands tilbud, hvis du følger Love og Brands på deres Twitter og Instagram profiler.

Sortiment

Love of Brand forhandler alle typer tasker. Både hverdags-, rejse- og festtasker er en del af sortimentet. Herunder ser du de kategorier med størst udvalg:

Computertasker: Fragt din laptop stilfult fra a til b. Hos Love of Brands forhandles mærkerne Samsonite og den nye stjerne på det danske accessory marked, SDLR.

Kabinetasker: Kabinetasker er praktiske, men derfor behøver de ikke at være kedelige. Vælg mellem kabinetasker fra Samsonite og Björn Borg.

Håndtasker: Håndtasken er ideel til en tur ned i byen efter et par ærinder. Tiger of Sweden og Adax er blot et par af de mærker, der forhandles under denne kategori. Her kan du endda købe tasker til uimodståelige Love of Brands tilbud.

Mobiltasker: BM Design står bag det lækre mobilcover, som du kan købe under denne fane.

Punge: Vil du være sikker på at din pung holder i mange år frem, så kig forbi Love of Brands udvalg af lækre læder punge.

Rygsække: En rygsæk går man aldrig galt i byen med. Den kan rumme alle de ting, du har brug for, og så er den behagelig at transportere rundt. Vælg mellem rygsække i yderst god kvalitet.

Weekendtasker: Det er altid rart at have en weekendtaske, hvis man skal på en forlænget weekend et hemmeligt sted eller skal hjem og besøge familien et par dage. Vælg mellem weekendtasker fra Samsonite og Björn Borg.

Love of Brands rabatkode

Vidste du, at der er mange penge at spare med Love of Brands tilbud? Det er uden tvivl svært ikke at overgive sig til lysten om at købe den næste yndlingstaske, når du handler hos webshoppen og gør brug af de skarpe Love of Brands rabatkoder. Uanset hvilken anledning du mangler en taske til, så garanterer Love of Brands tilbud dig noget at juble over. Og er du i tvivl om, hvordan Love of Brands rabatkoden fratrækkes, kan det beskrives meget hurtigt: den er allerede fratrukket, når du lægger varen i indkøbskurven og voila, så er du klar til at betale!

Levering

Du kan gøre et super godt Love of Brands tilbud hver gang du handler i webshoppen, idet der altid tilbydes gratis levering på 2-5 hverdage.

Retur og fortrydelsesret

Hvis du ønsker at returnere din vare, skal dette gøres inden 60 dage. Du skal give webshoppen besked om det, på følgende mail: [email protected].

Kundeservice

Kontakt Love of Brands på adressen:

Love of Bags AB

Vikingagatan 42a

21618 Limhamn

Sweden

Eller på følgende mail:

[email protected]

Starter om