Magasin – Vilde rabatter
4.53 (90.63%)
29 votes
Butik RSS

Magasin rabatkode 2018

Stormagasinet Magasin, der er mest kendt for sin placering på Kongens Nytorv i København, er nu også rykket online på magasin.dk. Med et overvæld af sortimenter og produktserier kan du finde alt indenfor tøj til både kvinder og mænd, køkkenudstyr, tasker, parfume, cremer, legetøj, børnetøj, madvarer, boligtilbehør og meget mere. E-rabatkoder har altid de seneste og mest eksklusive Magasin rabatkoder og Magasin tilbud, som du kan bruge i webshoppen. Så behøver du kun handle et sted – på nettet!

http://www.magasin.dk

Aktive Magasin rabatkoder og tilbud

34

Tilbud : op til 50% på boligudstyr

Lige nu kan du få op til 50% rabat på alt til bolig hos Magasin.... mere ››

18
http://www.magasin.dk

Magasin rabatkoder 2018

Jyderne rykker til København

Emil Valentin Lemming Vett og Theodor Wilhem Wessel åbnede i 1868 en lille butik i Aarhus, baseret på tidens trends, godt købmandskab og evnen til at sætte kunden i midten.

To år senere følte de to herrer sig klar til at indtage København og åbnede i 1870 en butik i det der hed Hotel du Nord. Med de gode værdier i baghånden blev butikken en kæmpe succes, og Emil og Theodor besluttede sig for at købe hele bygningen og i 1894 omdanne det til det stormagasin som vi kender så godt i dag. Deraf navnet Magasin du Nord. Inspirationen til arkitektur kom fra Paris og det imponerende museum Louvre, og stormagasinet Magasin blev i stor stil, både indenlands og udenlands, beskrevet som et eventyrslot midt i den københavnske stad.

Af bemærkelsesværdige ting der kan nævnes omkring Magasin du Nord, er at de på Kongens Nytorv fik installeret Skandinaviens første elevator og rulletrappe (dog ikke samtidig), og at københavnerne ikke bare tager i stormagasinet for at få fyldt hylderne op med lækkert tøj, accessories og andet, men også for at mødes og blive set. Magasin har gjort meget for at være anderledes på markedet og et sted som kunderne havde lyst til at besøge. Te saloner, Milkshake barer og sågar indspilning af grammofonplade, er alt sammen noget kunder har kunnet forlyste sig med igennem tiden i den flotte fransk-inspirerede bygning.

Magasin har masser af events året rundt lige fra den traditionelle juleudstilling til boglancering og promotion af nye kollektioner – der er altid inspiration at hente i butikken og online på webshoppen. E-rabatkoder hjælper gerne med at gøre denne inspiration til virkelighed, og giver dig de bedste Magasin rabatkoder, som du kan bruge når du handler alle dine yndlingsprodukter online.

Sortiment

Magasin.dk har meget at byde på – virkelig meget! Til damerne kan du fx finde kjoler, nederdele, bluser, skjorter, toppe, sandaler, badetøj, lingeri, jumpsuits, loungewear, sporstøj og smykker. Der er en hel sektion kun til beautyprodukter, som dækker både kvinders såvel som mænds behov. Dvs. alt i ansigtspleje, kropspleje, parfumer, makeup og solpleje, så du kan føle dig så skøn som muligt. Faktisk har Magasin altid gjort en dyd ud af skønhedsafdelingen, hvorfor de allerede i 1930’erne fløj Elisabeth Ardens skønhedseksperter til København, for at de kunne lære kunder og ansatte om alle de seneste nyheder indenfor hudpleje.

Til herrerne findes der alt i skjorter, bluser, bukser, jakkesæt, strømper, veste, poloshirts og shorts. Ligeledes er der en sektion dedikeret til børn, hvor du kan klæde de små fra inderst til yderst i de blødeste materialer, kendte modemærker eller hvad hjertet ellers begærer. Hvad med en Tommy Hilfiger skjorte eller en Ralph Lauren kjole?

I boligsektionen findes der redskaber til køkkenet, bløde lækre lagner og sengetøj til soveværelset, pynteting til stuen samt Magasins prisvindende Mad & Vin, som er så kendt og elsket.

Magasin værdikode

Er du tilbudsjæger eller kan du bare godt lide at spare lidt på dine yndlingsmærker? Her på e-rabatkoder.dk vil vi gerne give dig en god oplevelse, og sørger derfor altid for at have de nyeste og lækreste Magasin rabatkoder og Magasin tilbud klar, når du besøger os. Dem kan du bruge når du fx skal finde en ny gallakjole, eller købe lækre olivenolier til sommersalaten, de flotte puder til sofaen eller de der støvler du længe har ønsket dig. Hvis du vil være sikker på ikke at misse vores gode Magasin rabatkoder, så bør du tilmelde dig e-rabatkoders nyhedsbrev og gå ind og synes godt om vores Facebookside – så lover vi at du altid står forrest i køen til de gode rabatter og tilbud.

Betaling

Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa, MasterCard, Magasin kort, Diners Club, American Express og Maestro når du handler i Magasins onlineshop.

Levering

Når du handler på magasin.dk skal du have en adresse i Danmark klar, da Magasin kun levere indenfor landets grænser. Din pakke bliver enten sendt med Post Danmark eller GLS og du vælger henholdsvis om det skal være til en privatadresse, firmaadresse eller andet udleveringssted – fx Pakkeboks.

Leveringstiden er som regel 1-3 hverdage, du modtager en e-mail når pakken afsendes fra deres lager og det koster 25 kr. i fragt.

Retur og fortrydelsesret

Du har altid 30 dages fuld returret hos Magasin – såfremt du ikke har brugt din modtagne vare. Som en service kan du både bytte din vare både ved at sende den tilbage samt besøge en af de fysiske butikker. Du betaler selv for returportoen, men hvis der er fejl på en vare, er det selvfølgelig Magasin, der står for regningen.

Kundeservice

Hvis du har nogen spørgsmål omkring magasin.dk, dit køb eller andet, kan du altid kontakte Magasins online kundeservice på alle hverdage mellem kl. 9.00 – 15.00. Derudover sidder de klar på tasterne på e-mail: [email protected]

Nyhedsbrev

Du bør selvfølgelig tilmelde dig Magasins nyhedsbrev og modtage tilbud, invitationer til særlige events, specielle varer indenfor mad, bolig og kosmetik, konkurrencer osv. direkte på mailen. Du kan tilmelde dig forskellige nyhedsbreve, hvad enten det handler om tilbud fra onlineshoppen, de fysiske forretninger eller særligt om mad og vin.

Starter om