Jubilæumsfest hos med24.dk
4.47 (89.36%)
42 votes
Butik RSS

Med24 rabatkode 2018

Med24.dk er en online webshop, som forhandler alt inden for helseprodukter. Her har du adgang til et bredt sortiment af sundhedsprodukter, hvor priserne er forsøgt presset så langt ned som muligt. Webshoppen er godkendt af lægemiddelstyrelsen, hvorfor du trygt kan handle hos Med24.dk

http://www.med24.dk/

Aktive Med24 rabatkoder og tilbud

Jubilæumsfest hos med24.dk

Med24.dk holder i øjeblikket jubilæumsfest og har i den forbindelse nedsat em masse af deres varer. Læg vejen forbi med24.dk og gør noget godt for dit helbred.... mere ››

7
http://www.med24.dk/

Med24 rabatkoder 2018

Danmarks største udvalg af helseprodukter

Med24.dk forsøger hele tiden af kunne tilbyde Danmarks største udvalg af produkter inden for helse, skønhed, medicin, hudpleje og kosttilskud. Alt dette til billige penge – billigere end i butikkerne. For at gøre det så billigt som muligt for dig som kunde, har virksomheden derfor løbende tilbud og som medlem får man tilmed minimm 5 procent bonus på alle varer.

Deres mål er, at du skal have adgang til det bredest mulige sortiment af sundhedsprodukter, så du kan handle mest muligt på ét sted. De lægger derfor også stor vægt på, at det er trygt og sikkert at handle hos dem.

Sortiment

Med24.dk har et kæmpe sortiment af skønne plejemidler, lægemidler og andet godt, som du har brug for i hverdagen. Deres sortiment udvides konstant, hvorfor du kan være sikker på at finde det, som du netop står og mangler.

Når du besøger webshoppen vil du blive mødt af følgende kategorier: personlig pleje, kosttilskud, medicin og medicare, slank & fitness, mad & drikke, mor & barn, husdyr, sex & samliv. For at gøre det endnu bedre og meget lettere for dig at navigere rundt på webshoppen, har de under hver kategori tilføjet underkategorier. Det gør det nemmere for dig at finde frem til det, du har brug for og leder efter.

Med24 rabatkode

Går du meget op i skønhed eller helse? Vil du gerne gøre dine køb af lægemidler billigere? Med en Med24 rabatkode eller et Med24 tilbud fra e-rabatkoder.dk, kan du opnå store rabatter og fordele. Det gør det langt mere fornøjeligt at shoppe på nettet – og det gør det også billigere og mere attraktivt at pleje din krop. Du bør derfor besøge e-rabatkoder.dk for at få fat i de bedste og senest aktive Med24 tilbud og Med24 rabatkode, så du kan spare på dit næste køb. Hvis ikke du vil gå glip af en eneste Med24 rabatkode eller tilbud, kan du like vores Facebookside og tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Betalingsform

Hos Med24.dk kan du betale med Dankort, VISA, VISA electron, Danske Mastercards eller udenlandske Mastercards. Beløbet vil blive trukket, når bestillingen er registreret.

Levering

Når din ordre er afgivet, vil du typisk modtage din vare inden for 1-3 hverdage. Fragtomkostningerne varierer alt afhængigt af leveringstypen. Dette oplyses under dit køb.

Retur- og fortydelsesret

Hvis det skulle ske, at du fortryder dit køb, kan du inden for 14 dage efter modtagelsen returnere din vare til virksomheden. Såfremt du gerne vil benytte dig af returretten, skal varen være ubrugt og i original emballage. En kopi af ordrebekræftelsen ønskes også, og du skal oplyse, om du ønske pengene retur eller varen ombyttet. Dog gives der ikke penge tilbage for lægemidler.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte dem på mail [email protected] , som besvares inden 24 timer på alle hverdage. Derudover kan de kontaktes på tlf: +45 71 99 98 17 på alle hverdge i tidsrummet 9-15.

 

Starter om