Pris garanti : Momondo
4.81 (96.15%)
50 votes
Butik RSS

Momondo rabatkode 2018

Momondo er et globalt rejsesite, som tilbyder en lang række gratis tjenester, som hjælper dig på vej med at planlægge din næste rejse. Du kan fx søge efter billige flybilletter eller efter et specifikt rejsemål. Momondo søger billetpriser på hele internettet, og giver dig altid mulighed for at vælge blandt tusindvis af tilbud, og du kan få et overblik over de bedste priser på forskellige tider af året. De billige rejser er kun et klik væk, og med en eksklusiv Momondo rabatkode fra e-rabatkoder kan du nu få lidt mere ferie for pengene.

http://www.momondo.dk

Aktive Momondo rabatkoder og tilbud

Pris garanti : Momondo

Hele resten af året giver Momondo dig prisgaranti på alle dine hotel køb. Finder du en bedre pris på et hotelværelse refunderer Momondo differencen i pris.... mere ››

http://www.momondo.dk

Momondo rabatkoder på rejser 2018

Effektiv flysøgemaskine

Momondo blev lanceret i 2006 som en flysøgemaskine alene. På dette tidspunkt var de små og ukendte, men grundet deres unikke teknologi er de nu en af de mest brugte søgemaskiner, når danskerne vil finde billige rejsedestinationer.

Visionen for Momondo er at give deres brugere en total prigennemsigtighed, så de finde så billige flybilletter og billige rejser som overhovedet muligt. For at finde de billige rejser og flybilletter benytter de sig af 700 robotter, som er unikt bygget til at foretage en søgning på et bestemt websted. Oplysningerne de indsamler, returnerer de tilbage til Momondo, så forbrugerne kan få nytte af dem. Du bliver derfor præsenteret for tilbud fra selv de mindste rejseselskaber, hvilket betyder, at der er helt andre muligheder for dig end tidligere.

Grundet deres teknologi er de nu en af de helt store rejsesøgemaskiner, når danskerne skal finde destinationen for deres næste rejse. Selvom rejser kan være billigere at bestille direkte ved et rejseselskab, kan det alligevel betale sig at tjekke Momondo.

Sortiment

I forhold til sortimentet er Momondo anderledes i forhold til andre websites. Momondo tilbyder nemlig ikke billige rejser eller billige flybilletter – de tilbyder en gratis og uafhængig rejsesøgemaskine, som finder og sammenligner de bedste priser på fly, hotel, pakkerejser, ferieboliger og lejebiler i hele verden. Det er naturligvis et fantastisk sortiment i sig selv at kunne tilbyde dette, da det sparer dig som forbruger og kunde en masse tid.

Derfor bestræber Momondo sig ligeledes på konstant at spotte de billigste rejsedestinationer, så du nemt kan skabe dig et overblik over, hvor du kan rejse hen inden for dit budget. Du får derfor præsenteret en række prissammenligninger, så du frit kan vælge hvilken pris og destination, der passer til dine ønsker.

Momondo rabatkode

Vil du gerne se sydens sol eller blot af sted på en miniferie? Så kan du her på e-rabatkoder.dk altid finde de bedste Momondo rabatkoder. Med en Momondo rabatkode kan du få lidt mere ferie for pengene fx gennem billige flybilletter eller en billig afbudsrejse. For ikke at gå glip af e-rabatkoders unikke tilbud bør du besøge os ofte, og tjekke de lækre Momondo tilbud ud. Ved at tilmelde dig e-rabatkoders nyhedsbrev kan du få de bedste rabatter og tilbud før alle andre. Ligeledes kan du klikke ind og synes godt om vores Facebookside – her lægger vi nemlig også de gode tilbud op,

Betalingsformer

Du kan ikke betale for de billetter eller andet du finder gennem Momondos søgemaskine. Du bliver linket videre til det flyselskab eller rejsebureau, som udbyder billetten. Dernæst bestiller du din billet af flyselskabet eller rejsebureauet.

Levering

Levering af dine billetter og andet, som du finder gennem Momondo skal aftales med det respektive rejsebureau eller rejseselskab, som du har købt det af.

Retur og fortrydelsesret

Retur og fortrydelsesret læses hos det rejsebureau eller rejseselskab, som du har bestilt og købt dine billetter hos. Dette holdes Momondo ikke ansvarlig for.

Starter om