Butik RSS

Netpris rabatkode 2018

Netpris er en webbaseret detailhandel, der lader dig foretage din grænsehandel online, hvor du finder et stort sortiment af mærkevarer indenfor spiritus, øl, vin, sodavand, slik, chokolade, nødder og marcipan. Reducer priserne endnu mere med en Netpris.dk rabatkode lige her fra e-rabatkoder.

http://www.netpris.dk/danmark/

Aktive Netpris rabatkoder og tilbud

Ny Netpris rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Netpris rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Netpris´s tilbudsside her:

Direkte link til Netpris's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.netpris.dk/danmark/

netpris.dk rabatkoder 2018

Online og ubesværet grænsehandel

Netpris er en tysk virksomhed, der arbejder ud fra missionen om at en almindelig familie skal kunne spare 30% på deres produkter sammenlignet med andre detailbutikker, når de foretager deres grænsehandel online via deres hjemmeside.

Netpris vil ikke kun levere billigere mærkevare produkter indenfor detailhandelen men også bedre produkter, der vil blive leveret lige til døren og dermed gør din grænsehandel en del nemmere end tidligere, hvor du formentlig brugte en hel dag på at køre til Tyskland.

Netpris giver dig altså mulighed for at få de samme billige grænsevarer man normalt kan købe i Tysklands grænsehandler til reducerede priser og med mulighed for at få varerne leveret til døren.

Hvad hjertet begærer…

Netpris har et stort sortiment af varer bestående af de produkter du normalt vil forbinde med en tysk grænsehandel. Her er det især sektionen af drikkevarer, der vejer tungt, hvilket er meget normalt.

Vin, spiritus og øl: Her finder du alt hvad ganen måtte tørste efter af forskellige rødvine, hvidvin, øl, og spiritus (vodka, rom, gin, whiskey, cognac, tequila osv.). Netpris forhandler både danske mærker som Carlsberg og Royal samt internationale produkter.

Sodavand: Her finder du ikke kun de velkendte sodavandsbrands som Coca Cola, Fanta, Faxe Kondi, Mirinda, Carlsberg Sport, Egekilde og Scweppes men ogå kakaomælk, vand og energidrikke.

Slik og chokolade: Her kan du både købe slik i større og mindre mængder lige fra en lille plade Ritter Sport chokolade til et helt kilo Haribo vingummier eller en kasse med 10 dobbelt Twix chokoladebarer.

Marcipan mm.: Her får du det bedste Odense marcipan og det lidt finere Toms chokolade.

Nødder: Alt fra pistacie nødder til paranødder, hasselnødder, mandler, peanuts, blandet nøddemix og cashewnødder. Her kan du bl.a. spare helt op til 105 kroner på hasselnødder sammenlignet med priserne i de danske supermarkeder.

Mest solgte: Kundernes foretrukne produkter og alle de bedst Netpris tilbud findes under denne kategori. Hent inspiration til din grænsehandel online i en jungle af forskellige populære produkter.

Netpris rabatkode

Synes du også de danske supermarkeder kan være dyre at handle i, så kan du nu foretage din grænsehandel online og spare masser penge på detailprodukter. Og med en Netpris.dk rabatkode kan du mindske priserne yderligere og gøre et ægte kup. Det eneste du behøver at gøre er at holde et vågent øje med siden her eller tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du har en tendens til at være glemsom. Så minder vi dig op det hver gang du kan finde nye Netpris.dk rabatkoder.

Betalingsformer

Hos Netpris kan du gøre brug af disse betalingsmuligheder:

  • Eurocard
  • MasterCard
  • Visa Electron
  • American Express

Levering

Du kan enten vælge at købe en fragtmand og få ham til at levere alle dine varer som du har købt i den online grænsehandel. Alternativt kan du selv køre til den nærmeste butik og hente de varer du har bestilt online. Fragtpriserne afhænger af vægten, men ligger som udgangspunkt mellem 52 og 313 kroner.

Retur og fortrydelsesret

Der er ikke nogen returret på mad og drikkevarer, hvilket er forståeligt nok. Du kan dog sagtens levere andre varer retur indenfor 14 dage.

Kundeservice

Ring til Netpris på hverdage mellem klokken 9-12 eller send dem en e-mail, hvis du ikke har mulighed for at ringe indenfor det tidsrum. Her kan du få besvaret dine spørgsmål du måtte have om grænsehandel online.

Starter om