Butik RSS

ok mobil rabatkode 2019

Søger du et billigt mobilabonnement? Som det første energiselskab i Danmark har OK lavet et fordelskoncept, som både giver dig billig benzin og billig mobiltelefoni. Det er et unikt tilbud til alle om, som gerne vil have billigt benzin og billig taletid. Det betyder, at du tanker ekstra taletid månedligt, når du tanker med dit OK Benzinkort. Med en OK Mobil rabatkode fra e-rabatkoder får du adgang til langt større OK Mobil tilbud end andre, og har derfor mulighed for at spare penge på din regning. Det er da OK!

https://www.ok-mobil.dk/

Aktive ok mobil rabatkoder og tilbud

Ny ok mobil rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste ok mobil rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge ok mobil´s tilbudsside her:

Direkte link til ok mobil's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

OK Mobil rabatkode 2019

Dit danske energiselskab

Siden selskabets start har det været det eneste energiselskab, hvor forbrugerne aktivt kan få medindflydelse på virksomhedens udvikling. OK er et dansk andelsselskab ejet af 13.000 kunder og forhandlere.

OK er nu ikke kun et energiselskab, som tilbyder billigere benzin, diesel mm, da OK Mobil nu også kører på sidelinjen som et produkt af forbrugernes medindflydelse. Essensen hos OK Mobil er, at det skal være nemt og billigt. Derfor består deres koncept af en række simple og yderst konkurrencedygtige mobilpakker.

Hos OK Mobil tilbydes der derfor et basisprodukt, mobilt bredbånd og fri tale-produkter og en række andre ekstra services til konkurrencedygtige priser. Det gør det nemt at være mobilkunde hos OK Mobil, da deres mobiltelefoni er til en pris, der er blandt markedets billigste.

Om abonnement, taletid og mobil priser

Hos OK Mobil kan du som kunde få mange forskellige taletidspakker med forskellige mobil priser. I disse mobil priser og taletidspakker er der inkluderet forskellige mængde taletid og data. Det store udvalg sikrer, at OK Mobil har et billigt mobilabonnement, som passer til hvert medlem af familien.

Hvis du er helt vild med at tale meget og længe i telefon, kan du fx vælge et af deres ”Fri-tale-pakker”, så du ikke unødigt skal bekymre dig om, hvor meget taletid du har brugt. Såfremt du også har en smartphone eller iPhone, og godt kan lide at surfe meget på internettet, kan du også vælge en pakke med en stor mængde data eller alternativt vælge ekstra data til en billig pris.

Såfremt du er i tvivl om, hvilket mobilabonnement der passer til dit forbrug, kan du vælge den pakke, som du tror, passer dig bedst. Så sker der det, at du har behov for mere taletid eller data, kan du frit skifte uden det koster dig ekstra.

OK Mobil rabatkode

Har du længe ledt efter et billigt mobilabonnement? Så kan du på e-rabatkoder.dk altid finde de bedste rabatkoder til OK Mobil. Men en OK Mobil rabatkode bliver det blot endnu mere fornøjeligt at bestille et billigt mobilabonnement. OK Mobil har helt sikkert de rette mobil priser til dig. For ikke at gå glip af et eller flere OK Mobil tilbud, bør du besøge e-rabatkoder.dk ofte. Og for at sikre dig de bedste tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev samt gå ind og like e-rabatkoders Facebookside. Så går du helt sikkert ikke glip af de bedste tilbud.

Tilmelding

Når du har bestilt et billigt mobilabonnement hos OK Mobil, vil du få minutter efter din bestilling modtage en bekræftelse på den e-mailadresse du oplyste under tilmelding. Her vil der stå al den information, som du har behov for at vide i forhold til nummerflytning mm.

Nummerflytning

Når du skifter til OK Mobil har du mulighed for at flytte dit nummer med. Du kan uden problemer flytte dit mobilnummer, uanset hvilket teleselskab du er kunde hos i dag. Husk på at du ikke skal opsige dit nummer hos dit nuværende teleselskab, da vi dermed ikke har mulighed for at flytte det.

Kundeservice

Skulle der ske det uheldige, at du ikke har modtaget bekræftelsen pr. e-mail, bør du tjekke om mailen er havnet i ”uønsket post” eller kontakte kundeservice på tlf.: 78 73 15 28 i tidsrummet 08.00-20.00 fra mandag-fredag.

Starter om