Butik RSS

One Copenhagen rabatkode 2018

One Copenhagen er en dansk designvirksomhed, som siden 2012 har designet innovativt kvalitetsinteriør til bl.a. køkken og bad, garderobe og stue. Mærket fokuserer på at designe unikke ting til dine vægge, som skaber unikke oplagringsmuligheder. Alle One Copenhagens designs er designet til, at forbedre kundens hverdag. Idéen bag produkterne kommer fra designernes forpligtelse til, at løse specifikke behov. Leder du efter et unikt design til hjemmet, så husk vores One Copenhagen rabatkode, så du får det bedst mulige One Copenhagen tilbud!

http://www.onecph.com

Aktive One Copenhagen rabatkoder og tilbud

Ny One Copenhagen rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste One Copenhagen rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge One Copenhagen´s tilbudsside her:

Direkte link til One Copenhagen's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.onecph.com

One Copenhagen rabatkoder 2018

Om virksomheden

One Copenhagen producerer blandt andet populære og eksklusive paneler til, at organisere og fremvise dine høje hæle. Den store passion hos kvinder for stiletter nu om dage, har skabt et behov for stilrent og flot design til at opmagasinere de mange høje hæle. Danske kvinder har i gennemsnit omkring 28 par sko. Smukke stiletter er designet til at blive fremvist, selv når de ikke sidder på fødderne. One Copenhagen’s ”Flash Up” designs er et unikt system, som gør, at dine stiletter ser så fantastiske ud i dit hjem, at du ikke har andet for end at tage en tur ud og shoppe igen efter flere flotte eksemplarer, som du kan udstille på både dine fødder og i dit elegante hjem!
De har også designet panel moduler til køkkenet, som de kalder ”Straights”. De kommer i tre forskellige designs tilegnet krydderier, knive, bøger eller tablet. På den måde kan du nemt og elegant læse opskriften imens du står i køkkenet og kokkererer, uden at du får svinet din kogebog eller tablet.

Sortiment

Et af One Copenhagens mest populære designs, er deres originale 2. verdenskrig benzin dunk, som de kalder en ”Jerry Can”. Dette produkt udspringer af den tyske opfindelse under 2. verdenskrig. Det var navnet på en dunk, som blev brugt til gas, diesel, vand eller petroleum. Disse ”Jerry Cans” er nøje udvalgt blandt dunkene fra krigsperioden, hvorefter de er blevet håndlavet i Danmark i begrænset parti til samlere og andre entusiaster. De fås både som toilet- og barkabinettet samt bagagevogn med hjul. One Copenhagen er et helt unikt mærke, som skiller sig ud fra mængden ved hjælp af et innovativt og yderst enestående design. Leder du efter noget one-of-a-kind interiør, så husk at kigge efter et One Copenhagen tilbud!

One Copenhagen værdikode

Hos e-rabatkoder gør vi en dyd ud af, at tilbyde jer de nyeste nye One Copenhagen tilbud eller den sidste nye One Copenhagen rabatkode, så du kan finde kvalitetsinteriør til en god pris! Vi opdaterer løbende siden og sørger for de sidste nye rabatter og tilbud fra One Copenhagen. Vil du være blandt de første til at få besked, så snart der er en ny One Copenhagen rabatkode eller et stærkt nyt One Copenhagen tilbud på siden, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller like vores Facebook side.

Retur og fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager produktet.

Kundeservice

One Copenhagen kan kontaktes via kontaktformularen på deres hjemmeside eller på + 45 50 50 16 16. Vil du sende dem en mail, kan det gøres på [email protected]

Starter om