Butik RSS

Onlineski rabatkode 2018

Som navnet afslører findes Onlineski udelukkende på nettet, hvilket betyder at de kan tilbyde billig skiferie, da rejsebureauernes høje omkostninger er skåret væk. Onlineski forhandler skiferier og afbudsrejser til flere anerkendte Europæiske destinationer.
Få en billig skiferie endnu billigere ved brug af en Onlineski rabatkode fra e-rabatkoder.dk.

http://www.onlineski.dk

Aktive Onlineski rabatkoder og tilbud

Ny Onlineski rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Onlineski rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Onlineski´s tilbudsside her:

Direkte link til Onlineski's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.onlineski.dk

Onlineski rabatkoder 2018

[browser-shot]

Billig og bekvem booking af skiferier

Onlineski har med 19 års erfaring formået at udvikle en erfaren profil med den bedste ekspertise indenfor skiferier. Hos Onlineski er du altså i trygge rammer, hvor du roligt kan bestille din skiferie eller afbudsrejser hos erfarent personale med en positiv tilgang til kunderne.

Onlineski kender deres destinationer helt ned til den mindste detalje, hvorfor de kan fortælle dig meget mere om hvert enkelt destination og vejlede dig til den bedste skiferie tilpasset dine behov.

Med gratis personlig service står Onlineski til rådighed og er klar til at vejlede dig, når du bestiller din skiferie online.

Sortiment

Med et sortiment bestående af billig skiferie til flere destinationer i Østrig og Italien samt Berchtesgaden i Tyskland har Onlineski et varieret sortiment tilpasset nybegynderen og den erfarne skirytter.

Rejsemål: Her kan du se alle Onlineski tilbuddene, der udbydes via deres hjemmeside. Under hver destination kan du læse mere op antallet af lifter, længden af den længste pist, hvorvidt der er mulighed for langrend og offpiste, den samlede pistelængde og mulighed for skibus. Du kan altså nemt og hurtigt få et godt overblik og destinationes faciliteter og potentiale i forhold til dit behov.

Korte ture: Her har du mulighed for at booke kortere skiferie, hvis du ikke har så meget tid eller kun har brug for et kort sus på skiene. Du kan indtaste de ønskede datoer samt andre præferencer for rejsen og efterfølgende browse mellem resultatet af udvalgene.

Onlineski rabatkode

Drømmer du dig væk på en skiferie til en af de spændende destinationer hos Onlineski kan du nu spare lidt ekstra på dit ophold med en af disse Onlineski rabatkoder, der giver rabat på din næste skiferie. Synes du ikke det lyder helt dårligt og vil du gerne opdateres hver gang de nye Onlineski rabatkoder lander på siden kan du blot skrive dig op til nyhedsbrevet og følge Facebooksiden. Så skal vi nok sørge for at holde dig informeret om det seneste Onlineski tilbud.

Betalingsformer

Onlineski modtager de nedenfor nævnte betalingsmetoder.

  • eDankort
  • Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard

Retur og fortrydelsesret

Ændrer du rejsens afgangstidspunkt, destination eller lignende efter du har betalt depositummet vil du blive pålagt et ændringsgebyr fra Onlineski, der minimum vil være 200 kroner pr person på baggrund af rejsens karakter.

Afbestilles din rejse mere end 4 måneder før afrejsen er dit depositum gået tabt, og afbestilles der mindre end 4 måneder og mere end 2 måneder før afrejsen er du berettiget til at betale halvdelen af rejsens pris. Hele rejsens beløb går tabt, hvis du afbestiller mindre end 2 måneder før afrejsen.

Kundeservice

Onlineski modtager henvendelser pr telefon på alle hverdage fra klokken 9-16 samt på lørdage og søndage helt fra 9-17. Denne gode kundeservice viser tydeligt at Onlineski tilpasser sig sine kunder, hvilket kun kan være et godt tegn.

Starter om