Butik RSS

pansercover.dk rabatkode 2018

Skærmbeskyttelse til din smartphone.

http://www.pansercover.dk

Aktive pansercover.dk rabatkoder og tilbud

Ny pansercover.dk rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste pansercover.dk rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge pansercover.dk´s tilbudsside her:

Direkte link til pansercover.dk's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.pansercover.dk

Pansercover.dk rabatkoder 2018

Hvis du vil sikre din smartphone mod ridser, skræmmer eller en knust skærm, er panserglas fra Pansercover.dk det bedste og billigste valg! 

Det er altid en god idé at beskytte din telefon med panserglas når du har købt ny smartphone eller tablet, da prisen på panserglas og beskyttelsesfilm ligger langt langt under prisen for en helt ny skærm. Skærmbeskyttelse vil kunne spare dig for mange penge og ærgerlser. 

Har du små børn, eller overvejer du at sælge din mobil videre på et tidspunkt, eller vil du bare være på den sikre side, bør du investere i skærmbeskyttelse. 

Panserglas fra Pansercover.dk er den ultimative skærmbeskyttelse! 

Panserglas fra pansercover.dk består af 4 ultratynde lag af hærdet glas, der tilsammen gør, at din skærm er beskyttet 9 gange bedre end uden panser. Det yderste lang panserglas på vores skærmbeskyttelse er et touch lag, der forhindrer fedtede fingre og smuds på skærmen. Så kan du nyde din smartphone helt uden fedtfingre! 

Tager kun 2 minutter at montere!

Det er superenkelt at montere panserglasset .Først renser du skærmen med den medfølgende spritserviet, så tørrer du skærmen over med den medfølgende mikrofiberklud så fedtede fingre bliver fjernet. Herefter fjerner du beskyttelsesfilmen på panserglasset og monterer det. Det er helt enkelt og du risikerer ikke, at der kommer luftbobler, som der eksempelvis ofte kommer med beskyttelsesfilm. 

Hvorfor skal du købe panserglas hos pansercover.dk?

Hos pansercover.dk har vi en mission, vi vil sælge billigt panserglas uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor finder du her panserglas til kun 89 kr. Vi sender samtidig altid gratis og indenfor 24 timer, så du skal ikke bekymre dig om fragtomkostninger. 

Pansercover.dk – beskyt din mobil!

Starter om