Butik RSS

park inn rabatkode 2018

Park Inn er en hotelkæde ejet af den velkendte hotelkæde Radisson, hvor du kan booke hotelophold af længere og kortere perioder, hvad end du skal på en kort forretningsrejse eller har brug for et sted at opholde dig for en længere periode i forbindelse med en rejse.
Park Inn rabatkoderne fra e-rabatkoder.dk giver dig fordelagtige rabatter og tilbud på dine hotelophold.

http://www.parkinn.dk

Aktive park inn rabatkoder og tilbud

Ny park inn rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste park inn rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge park inn´s tilbudsside her:

Direkte link til park inn's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Park inn rabatkoder 2018

’Yes I Can’-konceptet

Park Inn by Radisson er en succesfuld hotelkæde, der består af mellemklasse hoteller med over 140 hoteller i Europa, Mellemøsten, USA, Afrika og Canada.

Park Inn har særligt fokus på værdier som gæstfrihed, det visuelle udtryk, god kundeservice, komfort og et ophold uden problemer og ubelejligheder, der alt sammen skal bidrage til at gæsten får den bedste oplevelse hos Park Inn.

For at højne serviceniveauet endnu mere har Park Inn skabt servicekonceptet ’Yes I Can’, der ikke alene er et forsøg på at differentiere fra konkurrenterne men samtidig at give gæsterne den bedste kundeservice ud fra princippet om at alt kan lade sig gøre (indenfor rimelighedens grænser selvfølgelig).

Park Inn’s historie går helt tilbage til år 2000, hvor kæden blev opkøbt og siden har udviklet sig til en innovativ hotelkæde med spændende restauranter, pæne og nydelige hotelværelser og alle de nødvendige faciliteter du får brug for under et hotelophold.

Sortiment

Park Inn har foruden hoteller i hele verden et hotel i København ved Kastrup lufthavn, hvis du ønsker overnatning i København nær en lufthavn.

Park Inn sortimentet byder altså på alt fra lufthavnshoteller, der altid ligger nær en lufthavn til spa hoteller, strandferier, natur ferier, storbyrejser og golfferier. Uanset hvilken af disse ferietyper du foretrækker byder Park Inn tilbuddene på et hotel i nærheden.

Park Inn rabatkode

Har du lyst til at gøre brug af et Park Inn ophold på din næste rejse kan du opnå gode besparelser ved at bruge en Park Inn rabatkode, der giver dig alle de eksklusive Park Inn tilbud.

Følg med her hos rabatkodeportalen, hvor du altid kan finde de seneste nye Park Inn rabatkoder. Som et alternativ har du også muligheden for at skrive dig op til e-rabatkoder.dk nyhedsmailen samt at følge os på Facebook, hvor vi hyppigt opdaterer dig omkring de gode rabatkoder. Nyhedsmailen vil holde dig informeret om de seneste Park Inn rabatkoder, så snart de lander på portalen.

Betalingsformer

Park Inn har prisgaranti, hvilket betyder at du altid kan få det billigste ophold, hvis du finder et tilsvarende ophold andre steder. Park Inn giver dig foruden prisgarantien 25% på opholdet, der sikrer dig et billigt og godt ophold.

Retur og fortrydelsesret

Park Inn har forskellige regler og betingelser omkring fortrydelsesretten afhængig af dit ophold, hvorfor du bør læse nærmere om de gældende betingelser for netop det type ophold du søger på Park Inn’s hjemmeside. Som udgangspunkt vil depositummet dog altid frafalde, når du har booket en rejse og ser dig nødsaget til at afbestille den inden afrejsen.

Kundeservice

Park Inn træffes via e-mail og telefon, der både giver dig mulighed for at kontakte de danske og internationale Park Inn kontorer.

Starter om