80% rabat : Pixmania
4.61 (92.19%)
59 votes
Butik RSS

Pixmania rabatkode 2018

Pixmania er en franskbaseret e-handelsvirksomhed som blev grundlagt i 2000. På pixmania.dk kan du finde et hav af elektroniske produkter kategoriseret indenfor hver deres område. Leder du efter et videokamera, nyt TV, en computer, tablet, et headset, husholdningsapparater eller spil konsoller, så finder du det hos Pixmania, som også har masser af andre ting indenfor områder som telefoni, lyd, musik, IT eller home cinema.

http://www.pixmania.dk/

Aktive Pixmania rabatkoder og tilbud

80% rabat : Pixmania

Pixmania har igangsat 2. prisnedslagsrunde. Du får nu op til 80% rabat på masser af lækre produkter. OBS! Rabatten gælder kun udvalgte produkter!... mere ››

3
http://www.pixmania.dk/

Pixmania rabatkoder 2018

Om virksomheden

Hos Pixmania er der et stort fokus på deres forpligtelser. Derfor er alle deres produkter udvalgt med omhu for, at sikre dig den bedst mulige kvalitet til de rigtige priser. Ligeså får du sikre betalingsmuligheder med kreditkort, som sker gennem deres banks sikre server. Med Secure Sockets Layer bliver alle oplysninger krypteret og på den måde, kan Pixmania garantere en sikker transaktion. Du kan altså nemt og hurtigt betale med kreditkort, men de tilbyder også andre betalingsformer, hvilket gør det utroligt nemt at handle hos dem.

Sortiment

Sortimentet hos Pixmania bliver konstant udvidet takket være samarbejdet med deres yderst professionelle forhandlere. Det gør også, at prisen uanset hvilke produkter der er tale om, er utrolig konkurrencedygtig. Hjemmesiden er utrolig overskuelig og kategoriseret. Her kan du se en oversigt over de overordnede kategorier og udvalgte underkategorier:

Foto – Videokamera hvor du kan finde alt indenfor Kompaktkamera og bridgekamera, Objektiv og blitz, Videokamera, Tilbehør og hukommelseskort.

TV Video – i Home cinema kan du finde bl.a. TV, Projektor, Home cinema og DVD- og Blu-ray-afspiller.

IT og Tabletter – her vil du kunne søge alt i Bærbar computer, E-boglæser, Printer og forbrugsvarer, Wired / trådløst netværk og Computer / Skærm.

Telefoni – Opkoblede genstande er Mobiltelefon, Mobiltelefontilbehør, Walkie Talkie, GPS og Bilstereo.

Lyd – Musik indeholder alt i MP3-afspiller, Hovedtelefoner, MP3 højttaler, HiFi og DJ lydsystem.

Husholdningsapparater indeholder alt i Vedligeholdelse og rengøring, Køkken og madlavning, Skønhed og helbred, Luftbehandling og Husholdningsapparater.

Hus og gør-det-selv er indhold til Det intelligente hjem samt sikkerhed.

Spil – Legetøj – Konsol som indeholder alt indenfor Konstruktionslegetøj, Dukker, Småbørnslegetøj, Udendørsleg og friluftsliv samt Fest og udklædning.

Pixmania værdikode

Hos e-rabatkoder har vi gjort det til en dyd, at sørge for at holde jer opdaterede med nye og spændende rabatkoder og tilbud fra Pixmania, så I kan få den seneste nye Pixmania rabatkode eller lige dét Pixmania tilbud, som I leder efter. Vi anbefaler jer, at I løbende holder jer opdateret på vores side for nyheder. Det er også muligt at tilmelde sig vores nyhedsbrev eller like vores Facebook side, og på den måde være blandt de første der modtager nyheder fra Pixmania eller nogle af vores mange andre forhandlere på siden.

Levering

Hos Pixmania benytter de sig af PostNords mere end 1300 postbutikker og leverer din ordre indenfor omkring 3 arbejdsdage. Du har også mulighed for ekspreslevering indenfor 1-2 arbejdsdage, hvor pakken vil blive leveret direkte på den angivne adresse på hverdage mellem 09.00-17.00.

Retur og fortrydelsesret

Hos Pixmania har du 14 dages fortrydelsesret til at annullere din ordre. Disse 14 dage træder i kraft fra den dag, hvor du modtager din bestilling. Pixmania går meget op i gode kundeservice og tilfredse kunder, derfor forpligter de sig også til at refundere prisen på de returnerede produkter som følge af deres regelsæt, du skal dog selv betale for omkostningerne forbundet med returnering.

Kundeservice

Pixmania har en meget brugbar FAQ-del på deres hjemmeside, som kan besvare de fleste spørgsmål samt en funktion, så du kan kontakte deres kundeservice via din PIXmania kundekonto. Hvis ikke dit problem er blevet løst den vej igennem, så kan du træffe deres yderst kompetente og professionelle kundeservicemedarbejdere på 82 33 27 82.

Starter om