Outlet udsalg : Quintess
5 (100%)
31 votes
Butik RSS

Quintess rabatkode 2018

På QNTS.dk finder du de nyeste trends inden for mode og fashion til den modeinteresserede kvinde. Quintess mission er, at tilbyde kvinder et eksklusivt udvalg af modetøj som både er enkelt og har kant – de vil gerne hjælpe med at inspirere dig med din stil og har en stor passion for mode. Derfor tilbyder de også et utroligt flot håndplukket sortiment af lækre fashion-brands til enhver smag! Brug gerne en Quintess rabatkode fra e-rabatkoder.dk og spar masser af penge i webshoppen.

http://www.quintess.dk

Aktive Quintess rabatkoder og tilbud

Outlet udsalg : Quintess

Nu er der kæmpe outlet udsalg hos Quintess. Du kan spare over 50% på bunkevis af lækre produkter. OBS! Gælder kun udvalgte produkter på kampagnesiden!... mere ››

1
http://www.quintess.dk

Quintess rabatkoder 2018

Om virksomheden

QNTS.dk er en god kombination af enkelt, eksklusivt og ærligt, da det ikke kun handler om omsætning for dem. De er drevet af deres passion for mode og motiveret af at være på forkant med nye trends samt skaffe og udbyde crème de la crème indenfor kvindemode. Hos Quintess bliver de små detaljer vægtet højt og de har en stor forståelse for hvordan små ændringer i materialer og accessories kan ændre udtrykket i ens stil markant. Derfor har de ikke kun fokus på deres design og kvalitet, men også de små detaljer der kan være med til at sikre dig, at du finder det mest eksklusive udvalg på QNTS.dk. Hos Quintess er tøj ikke bare noget der er opfundet for at holde dig varm, og de er af den forståelse, at det er en måde at udtrykke sin indre identitet og personlighed gennem. Intet bliver overladt til tilfældighederne, når du handler ind til dit nyeste outfit og derfor er hylderne fyldt op med de nyste detaljeorienterede designs, hvor kvalitet og pris går hånd i hånd. Skal du opdatere din garderobe, så er QNTS.dk lige stedet for dig – de nyeste trends er kun ét klik væk.

Sortiment

Quintess tilbyder dig de fedeste danske såvel som internationale brands til kvinder. Deres udvalg af bredt og udtrykkene er mange. Er du f.eks. til lækkert casualwear med et enkelt snit og frækt udtryk, så er amerikanske Carhartt et populært valg. Er du mere til det lidt mere udfordrende look, med sans for de skarpe og frække detaljer, så kunne Stüssy måske blive dit nye favoritbrand. Er boheme-stilen nærmere dig, så kan du browse igennem Obey’s casual tøj inspireret af Shepard Faireys tanker. Ja, hos QNTS.dk kan du finde noget til enhver smag og udvalget af brands er i en klasse for sig selv og inkluderer bl.a. Nike, Wood Wood, Puma, Triwa, Stine Goya, Levi’s, Adidas, Brian Lichtenberg, Converse og mange flere. En ting, som også er i fokus hos Quintess, er stilsikre sneakers. Så er du til kombinationen af sneakers og det feminine look, så burde du tage et kig forbi deres sneakers udvalg, hvor du finder lækre stilrene sneakers med en enkel og moderne udtryksmåde!

Quintess værdikode

Vi vil hos e-rabatkoder gerne være din foretrukne rabat- og tilbudskanal, hvorfor vi bestræber os på løbende, at tilbyde de nyeste og bedste Quintess rabatkoder og Quintess tilbud, så du kan spare så mange penge som muligt, når du skal shoppe lidt nyt til garderoben. Hvis du gerne vil holde dig opdateret på de nyeste tilbud og rabatkoder fra Quintess, så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev og liker vores Facebook side. På den måde, vil du være i blandt de første til at modtage besked, så snart vi har et nyt tilbud på siden.

Levering

Når du bestiller din ordre fra QNTS.dk, så vil din levering cirka ankomme indenfor 1-3 hverdage og blive leveret af Post Danmark. Leveringsprisen er 39 kr. i Danmark og køber du for mere end 600 kr. får du fri fragt.

Retur og fortrydelsesret

Handler du hos QNTS.dk, vil du altid have 14 dages fuld returret. Disse 14 dage gælder fra den dag du modtager ordren og du kan derved frit bytte varen og få pengene tilbage uden at oplyse grund.

Kundeservice

Har du nogle spørgsmål til din onlinehandel hos QNTS.dk, så har du altid mulighed for at kontakte deres behjælpelige og yderst kompetente kundeservice på mail, via deres kontaktformular på hjemmesiden eller på telefon 87 30 46 47.

Starter om