Køb brugt men med samme garanti som nyt – refurb.dk
4.69 (93.75%)
60 votes
Butik RSS

Refurb ApS rabatkode 2018

Hos Refurb kan du købte genbrugte computere til halv pris, men med samme garanti som ved nykøbte computere. Deres formål er, at sælge billige kvalitets computere, bærbare, tablets og andet it-udstyr til både privatpersoner, virksomheder og institutioner. Refurb tænker miljøbevidst, hvorfor de køber computere og andet it-udstyr fra hele Europas virksomheder. Computere og udstyr som måske ikke bliver brugt eller alligevel ville blive smidt ud. De restaurerer herefter computerne, sætter dem op og sælger dem videre med garanti og tilfredshed i højsædet. Som de selv siger, så er der alt for mange gode og brugbare computere, bærbare og tablets, som bare ligger og samler støv på et lager, i en skuffe eller andet. Hvis de var gode nok til professionelle medarbejdere i større virksomheder, så er de vel også gode nok til mig eller dig? Refurb ved, at det kræver tillid, at sælge genbrugte computere. Derfor klassificerer de også alle deres produkter, så du ved, lige præcis hvad du køber, så vel som du får 14 dages fuld returret med og garanti på produktet, som havde du købt det fra nyt.

http://www.refurb.dk

Aktive Refurb ApS rabatkoder og tilbud

Køb brugt men med samme garanti som nyt – refurb.dk

Er din computer gået i stykker eller skal der udvides i antallet af arbejdspladser i firmaet? Så kan du spare mange penge ved at købe brugt frem for nyt. Hos refurb.dk sælges brugt IT-udstyr og elektr... mere ››

 
http://www.refurb.dk

Refurb rabatkoder 2018

Butikken

Refurb opkøber sine varer fra store og små virksomheder i hele europa og efter en grundig gennemgang af produkterne, samt en rens for tidligere data, sælges disse videre til nye brugere.

Opkøbene kan stamme fra alt lige fra private, virksomheder til offentlige instanser m.m. Refurb.dk har eksisteret siden 2006 og startede på QXL med netauktioner, og nogle år efter havde refurb udviklet sig til at være den salgsplatform det er i dag.

Sortiment

Alle refurbs produkter testes og afprøves i eget værksted, inden det kommer til salg i web-shoppen. Her kan man altid finde gode tilbud på bærbare og stationære computere, tablets og telefoner. Da udstyret er “brugt”, kan man ofte få det med store besparelser i forhold til hvad nyt ville have kostet. Du kan handle hos refurb både som virksomhed men også som privatperson.

Da størstedelen af varelageret opkøbes hos virksomheder, er der tale om udstyr i den professionelle ende. Her finder du mærker som Thinkpad, Apple Macbook, HP samt Lenovo. Da virksomhederne ofte skifter deres IT-udstyr ud, fordi nye modeller har ramt markedet, er det som oftest modellen fra sidste år du finder på hylderne hos refurb. Men når eksempelvis en computer forlader værkstedet hos refurb, har den ofte fået nye ram, nyt batteri eller eksempelvis en større harddisk, ja så er der næsten tale om en ny maskine. 

Garanti

Netop af denne årsag, er refurb ikke bange for at tilbyde garanti på produkterne. Fuld garanti tilmed. Så selvom det er en brugt computer, så får du samme garanti som hvis du havde købt en ny. Det betyder igen at du kan spare en masse penge og derved holde dit private eller firmaets IT-budget nede.

Software

Refurb tilbyder også installation af forskelligt software. Da vi har en række licenser liggende, kan det ofte lette den IT-ansvarlige i firmaet´s arbejdsgang, i og med at maskinerne kan skræddersyes så de passer ind i firmaets IT-behov. Hele processen med en eventuel afinstallering af antivirusprogrammer, for så at installere de fornødne programmer og software undgås. Det er en detalje som rigtig mange af vores kunder finder tilfredsstillende. 

Returret og reklamation

Hvis du stadig er i tvivl om dit private eller firmaets næste IT-inverstering skal gå til nyt eller brugt, så burde du tale med refurbs konsulenter og salgspersonale. De kan forklare dig dels om fordelene, om returret, reklamation og meget mere. Retur raten hos refurb ligger faktisk under 5% da mange af “mandagsmodellerne” er sorteret fra ude i virksomhederne inden opkøbene. 

Så held & lykke med dit fremtidige IT-valg.

Starter om