21% rabat : Stenalderkost af Thomas Rode
4.89 (97.78%)
22 votes
Butik RSS

Saxo rabatkode 2018

Saxo er Danmarks største online boghandel med flere millioner bøger og titler. Udover at være en boghandel, så er Saxo også en udgivelsesplatform og en læringsportal for et utal af danskere. Visionen bag Saxo er, at bringe forfattere og læsere tættere sammen. Det gør de med en tankegang om, at vejen til oplevelser og læring skal være let og ligetil! E-rabatkoder har altid de nyeste og bedste Saxo rabatkoder og Saxo tilbud, som du frit kan bruge i shoppen.

http://www.saxo.com/dk

Aktive Saxo rabatkoder og tilbud

21% rabat : Stenalderkost af Thomas Rode

Få 21% rabat på denne fantastiske gave til ham og hende. Lær alt om Stenalderkost og hvordan du og din familie bliver sundere og får mere energi og overskud i hverdagen med den helt rigtige kost. Med ... mere ››

Kategori:

Tags

5
http://www.saxo.com/dk

Saxo.com rabatkoder 2018

Om virksomheden

Man kan godt kalde Saxo for en kultur. De er både underholdning, refleksion, dannelse, oplevelser, vidensdeling og læring – ja, man kan vel sige alt det, som gør livet rigere. Under navnet Saxo har de været med til at redefinere, hvordan vi i Danmark skriver, læser, diskuterer, anbefaler, udgiver og mødes omkring litteratur. Folkene bag Saxo består af omkring 60 medarbejdere, som hver især bidrager med deres til, at forsyne samtlige danskere med alle former for læsestof. Virksomheden har en række fine priser og awardnomineringer på CV’et og fik blandt andet tildelt E-handelsprisen i foråret 2014, i kategorien ”Bedst B2C-virksomhed med en omsætning over 30 millioner kr.”. Undersøgelser understøtter også Saxos popularitet, da det viser sig, at 80% af Saxos kunder med glæde anbefaler dem til deres venner og familie. Dét, sammen med deres rangering med scoren ”perfekt” på TrustPilot viser rigtig tydeligt kundernes tilfredshed. Hos Saxo finder du bøger for enhver smag, enkelt, nemt og hurtigt!

Sortiment

I Saxos sortiment finder du både normale bøger, e-bøger, lydbøger og endda kurser om alt fra kærlighed til networking. Kategorierne er inddelt i forskellige områder så vel som populære underkategorier. Her er en lille oversigt over dem:

Bøger: Her finder du områder som danske bøger, engelske bøger, bestsellers, brugte bøger, erhvervs- eller skolebøger og meget mere. Af populære kategorier er der blandt andet biografier, erotik, krimi og spænding, skønlitteratur og digte, børnebøger samt mad og gastronomi.

E-bøger: Her finder du områder som danske e-bøger, engelske e-bøger, singler, gratis e-bøger og Harry Potter. De populære kategorier indeholder blandt andet IT-bøger, kunst og kultur, mad og drikke, ordbøger og leksika, rejsebøger, vinbøger, naturvidenskab og privatøkonomi.

Lyderbøger: Her finder du et stort udvalg af lydbøger i både digital udgave og på CD. Områderne inkluderer også her lyderbøger på dansk, engelsk men også mange andre sprog.

Kurser: Her finder du både danske og engelske titler, ligeså vel som normale kurser og online kurser. Her vil en lang række forfattere og eksperter indenfor deres områder, tage dig på en spændende og begivenhedsrig rejse i jagten på ny læring og komptencer.

Saxo værdikode

Hos e-rabatkoder prøver vi, at sørge for konstant at give jer den sidste nye Saxo rabatkode eller andre Saxo tilbud, som kan berige jeres liv med ny viden og underholdning. Vi anbefaler jer derfor til at tilmelde jer vores nyhedsbrev og like vores Facebook – på den måde vil I være blandt de første til at få besked, så snart vi har en ny og spændende Saxo rabatkode eller et andet Saxo tilbud til jer.

Levering

Leveringstiden på den enkelte vare fremgår ved køb af produktet via Saxos hjemmeside, hvor det normalt vil være indenfor max 10 hverdage. Forsendelserne sker gennem Post Danmark og på ordrer på under 199 kr. koster leveringen 39,95 kr.. Ordrer over 199 kr. koster 29,95 kr. i levering og hvis du bestiller for mere end 499 kr., så vil leveringen være gratis.

Retur og fortrydelsesret

Saxo tilbyder 30 dages fuld retur- og fortrydelsesret, når du handler hos dem på nettet. Disse 30 dage træder i kraft, fra den dag du modtager den bestilte vare. På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, men der giver de besked om det inden købsforpligtelse samt i ordrebekræftelsen.

Kundeservice

Saxo har deres kompetente og imødekommende kundeservice klar på telefonen i alle ugens dag og kan træffes på 38 15 05 10 indenfor disse tidsrum:
Mandag-Torsdag mellem 09.00-20.00
Fredag mellem 09.00-18.00
Lørdag mellem 12.00-18.00
Søndag mellem 15.00-22.00

Hvis ikke de tidspunkter passer dig, er det altid 

Starter om