Kæmpe Udsalg : Second Female
4.6 (92.04%)
52 votes
Butik RSS

Second Female rabatkode 2018

Second Female er et dansk fashion brand, der forhandler modetøj til kvinder gennem deres fysiske butikker og netbutik samt gennem flere forskellige e-commerce virksomheder. Find de attraktive Second Female rabatkoder her på siden og få en fremragende besparelse næste gang du handler Second Female tilbud i deres online netbutik.

http://secondfemale.dk

Aktive Second Female rabatkoder og tilbud

Kæmpe Udsalg : Second Female

Lige nu er der gang i et kæmpe efterårsudsalg his Second Female. OBS! Gælder kun udvalgte varer på kampagne siden!... mere ››

 
http://secondfemale.dk

Second Female rabatkoder 2018

Dansk mode med internationale ambitioner

Second Female lancerede 4-årlige kollektioner i år 2010, hvor moderne klassisk mode var kernen.

Ideen bag kollektionerne er at skabe et sofistikeret og internationalt design med det velkendte skandinaviske touch. Kollektioner er skabt af et moderne og energisk design team, i tæt samarbejde med salg og detailhandel, som giver produkterne et kommercielt synspunkt.

På kontoret, som er beliggende i den østlige ende af København, i det gamle industrihavns område, giver omgivelserne og miljøet inspiration til innovation, og identiteten af brandet.

Brandet succes er vist ved sit internationale plan, da Second Female kan findes i lande som Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Spanien og Storbritannien og er repræsenteret i mere end 700 point af salget på verdensplan.

Sortiment

Second Female forhandler alt lige fra det mere formelle look til et casual og afslappet look. Du kan finde produkter som bluser, cardigans, bombers, jakker, bukser, leggins, jeans, kjoler, jumpsuits, playsuits, nederdele, strik, skjorter, shorts, toppe, tasker og smykker bland Second Female tilbuddene.

Nyheder: Her finder du alle de nyeste Second Female produkter designet med udgangspunkt i de seneste trends baseret med trendsspotting, farve reporter og looket på diverse catwalks.

Udsalg: Her kan du købe alle Second Female tilbuddene bestående af produkter fra tidligere sæsoner og andre nedsatte produkter.

Second Female rabatkode

Er du lidt af en fashionista eller er du bare vild med Second Females produkter kan du med en Second Female rabatkode spare endnu flere penge, når du handler i deres netbutik. Rabatkoden kan bruges til alle de gode Second Female tilbud som du finder i webshoppen inklusiv nedsatte produkter.

Det er en mulighed jeg ikke ville gå glip af, hvor det anbefales at du enten følger med i vores nyhedsbrev eller på vores Facebookside, der løbende vil holde dig opdateret om de nyeste Second Female rabatkoders ankomst i e-rabatkodeportalen.

Betalingsformer

Hos Second Female kan du betale med de mest almindelige kort samt gøre brug af din Second Female rabatkode, når du betaler for dine varer.

Levering

Second Female leverer gratis til din arbejdsplads eller en af Post Danmarks valfrie afhentningssteder. Ønsker du hellere at få pakken leveret til din adresse eller en GLS pakkeshop nær dig koster det 39 kroner. Handler du for over 800 kroner er det dog gratis.

Leveringstiden er 1-2 arbejdsdage i de største dele af Danmark, bor du på en af de mindre øer, må du forvente en lidt længere leveringstid.

Retur og fortrydelsesret

Skulle du mod al forventning fortryde dit køb eller have købt en forkert størrelse kan du altid levere dine varer retur indenfor 14 dage.

Kundeservice

Second Female kan følges på diverse sociale medier som Pinterest, Facebook og Instagram, hvor de løbende opdater om de gode Second Female tilbud, nye produkter osv. Second Female kan desuden kontaktes per telefon og via e-mail, hvis du skulle have yderligere spørgsmål.

Starter om