Butik RSS

secondlove.dk rabatkode 2018

Second Love er en datingside for kvinder og mænd, der ønsker at have en affære med en anden partner. Siden opfordrer altså folk i parforhold, der er gået i stå, til at pifte deres sexliv op via en affære. Her på e-rabatkoder finder du Second Love rabatkoder, der kan reducere prisen på affæren.

http://www.secondlove.dk

Aktive secondlove.dk rabatkoder og tilbud

Ny secondlove.dk rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste secondlove.dk rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge secondlove.dk´s tilbudsside her:

Direkte link til secondlove.dk's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.secondlove.dk

Second rabatkoder 2018

Affærer for folk i parforhold

Second Love er et datingsite, der ligesom det omtalte Victoria Milan, primært markedsfører sig som en portal, hvor du kan finde en affære, hvis du er blevet træt af din mand, kone eller kæreste. Disse datingsider opfordrer altså direkte folk til at løse deres problemer og pifte deres kedelige parforhold op med en affære.

Som en del af Second Loves tilbud kan du naturligvis også finde en sexpartner selvom du ikke er i et forhold, hvis du trænger til at udforske dine lyster og gøre et eventyr.

Hvis du vil starte med at prøve Second Love tilbuddene stille og roligt af kan du oprette en gratis profil via deres hjemmeside, der giver dig mulighed for at se andre brugeres profil. Bliver du imidlertid lidt mere nysgerrig og vil se billeder og får måske endda mod på at kontakte en anden Second Love bruger, så kan du vælge at ændre dit medlemskab til et betalt medlemskab. Men sådan et medlemskab kan du udforske alle Second Love tilbuddene, lægge billeder ind af dig selv samt søge og kontakte potentielle sexpartnere.

Sortiment

Deres findes to forskellige medlemskaber blandt Second Love tilbuddene. Det ene medlemskab er ganske gratis, men din brugerprofil har et meget begrænset antal muligheder, da du udelukkende kan se andre profiler. Du har altså ikke mulighed for at kontakte din fremtidige ’partner in crime’ som du ønsker at have en affære med.

Med et betalt medlemskab som koster 599 kroner for to måneder på nuværende tidspunkt kan du rigtig tage del i portalens muligheder og forsøge at finde din second love. Med det opgraderede medlemskab kan du lægge billeder ind af dig selv, chatte med andre betalende bruger og se deres billeder.

Second Love rabatkode

Keder du dig i dit ægteskab eller er du træt af din kæreste? Så er du kommet til dig rette sted for folk som dig. Der er nemlig tro det eller ej, en bred skare af mennesker, der søger en affære selvom de er i et fast parforhold. Her finder du alle Second Love rabatkoderne som kan benyttes via deres hjemmeside, hvor du kan få rabat på dit medlemskab.

Følg med på siden her, hvis du ikke vil misse Second Love tilbuddene eller klik forbi vores Facebookside og give den et like og skriv dig op til e-rabatkoder nyhedsbrevet. Så modtager du en e-mail og en opdatering hver gang der er nye Second Love rabatkoder her på siden.

Betalingsformer

Hos Second Love kan du betale med de mindst almindelige betalingskort samt PayPal. Du kan desuden benytte din Second Love rabatkode via hjemmesiden.

Retur og fortrydelsesret

Second Love udbyder en service og kan af den årsag ikke yde returret, da du allerede har betalt og benyttet servicen ved at aktivere din betalte brugerprofil.

Du har derimod altid mulighed for at opsige dit abonnement gældende fra den næste betalingsperiode.

Kundeservice

Har du for eksempel spørgsmål til et Second Love tilbud, handelsbetingelserne, konceptet eller lignende kan du ringe til Second Love på mandage, onsdage og fredage mellem klokken 9-12. Alternativt kan du sende en e-mail til [email protected].

Starter om