10% rabat : slips & butterflies
4.91 (98.25%)
28 votes
Butik RSS

Slipsefyr rabatkode 2018

Hos Slipsefyr kan du altid finde det nyeste og mest trendy inden for slips, butterflies, seler og andet tilbehør. Du kan sågar købe pakkeløsninger, så dine seler og butterfly passer sammen. Bliv pænt til hele årets fester og brug en Slipsefyr rabatkode eller find et Slipsefyr tilbud lige her på e-rabatkoder.dk

http://www.slipsefyr.dk/

Aktive Slipsefyr rabatkoder og tilbud

10% rabat : slips & butterflies

Lige nu kan du få 10% rabat på alt indenfor slips, butterflies, seler etc hos Slipsefyr.dk. Det eneste du skal gøre er at benytte vores eksklusive Slipsefyr rabatkode så får du rabat på webshoppen.... mere ››

1

Slipsefyr.dk rabatkoder 2018

Slipsefyr – pæn til alle tider

Slipsefyr har siden 2011 haft det formål at sælge både slips, butterflies, seler, machetknapper og meget mere til unge, danske mænd. Der lægges meget fokus på at produkterne er af høj kvalitet, og at der tilbydes et bredt udvalg fra de bedste marker på markedet. Slipsefyr følger konstant tidens nyeste og meste moderigtige trends, og opdaterer derfor ofte deres sortiment, så du kan få tilbudt det bedste og nyeste. Klik ind på deres hjemme for at finde gode Slipsefyr tilbud. Brug gerne et Slipsefyr rabatkode, hvis du vil spare penge på dit næste køb.

Sortiment

Hvis du søger slips, butterflies, seler, eller andet i samme kategori, så har Slipsefyr alt hvad hjertet begærer. Du kan finde både smalle, brede, mønstrede og strikke slips i et bredt udvalg af farver. Det samme gør sig gældende for udvalget af butterflies og seler. De fås i mange forskellige varianter. Hvis du vil finde gode Slipsefyr tilbud, så bør du klikke ind på deres hjemmeside, og se på det store sortiment. Husk at benytte en Slipsefyr rabatkode.

Slipsefyr tilbud

På e-rabatkoder.dk kan du altid finde de bedste rabatkoder til Slipsefyr. Med en Slipsefyr rabatkode bliver det altid lidt sjovere at handle slips og butterflies. For ikke at gå glip af de attraktive tilbud, bør du besøge e-rabatkoder.dk ofte. Alternativt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev samt gå ind og like vores Facebookside. Så får du hurtigt besked hver gang, der er penge at spare med en Slipsefyr rabatkode, eller der er gode Slipsefyr tilbud at finde.

Betalingsmuligheder

Hos Slipsefyr kan du betale med Dankort, Visa Dankort, MasterCard, Maestro, og eDankort. For yderligere oplysninger angående betalingsmuligheder, så kan du klikke ind på deres hjemmeside.

Levering

Hvis du bestiller for mere end 250 DKK, så får du gratis levering, når du handler hos Slipsefyr. Ved køb for under Slipsefyr betales der 19 DKK i fragtbegyr. Slipsefyr benytter udelukkende Post Danmark til levering, og bestræber sig på at få afsendt varen samme dag, som de modtager ordren. Hvis du vil have tilsendt en pakke uden for landest grænser, så kan du lave en special aftale med Slipsefyr.

Retur og fortrydelsesret

Hos Slipsefyr har du 14 dages fortrydelsesret efter du har modtaget varen. Efter du har har meldt at du vil benytte fortrydelsesretten, så har du yderligere 14 dage til at returnere varen. For yderligere informationer angående returnering og fortrydelsesret, så kan du klikke ind på Slipsefyrs hjemmeside.

Kundeservice

Har du spørgsmål eller søger råd? Så skal du ikke tøve med at kontakte Slipsefyr. Dette kan gøres via telefon på +45 20 98 93 93. Du kan også kontakte kundeservice via email [email protected]. Alternativt så kan du sende en besked via deres hjemmeside.

Starter om