Butik RSS

Smartbox rabatkode 2018

Smartbox forhandler oplevelsesgaver primært målrettet unge og voksne mennesker. De forhandler både gavebokse til individuelt brug eller til brug med flere andre.
Når du handler i Smartbox’s netbutik kan du bruge en af e-rabatkoder.dk’s Smartbox rabatkoder og få din oplevelse til en endnu bedre pris.

http://www.smartbox.dk

Aktive Smartbox rabatkoder og tilbud

Ny Smartbox rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Smartbox rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Smartbox´s tilbudsside her:

Direkte link til Smartbox's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.smartbox.dk

Smartbox rabatkoder 2018

Oplevelser i en box

Smartbox er et firma, der sælger oplevelsesgaver i form af gavebokse med et af de 34 eksisterende temaer. Smartbox forhandles i webshoppen på deres hjemmeside samt i deres butikker på Købmagergade og Frederiksberg og i forhandlere i hele Danmark (du kan finde en oversigt over forhandlerne på Smartbox’s hjemmeside).

Sortiment

På webshoppen er udvalget af gavebokse inddelt i gaver til hende, ham, par og gaver efter budget. Her kan du altså finde inspiration til gode gaver til kvinder. Det kunne være en skønhedsbehandling eller gavekort til en café. Gaveboksene til mænd er mere action prægede, hvor du bl.a. kan få en helikoptertur eller en gaveboks til mere end 55 forskellige aktiviteter. Gaveboksene til par er bl.a. ølsmagning, weekendophold og wellnesspakker. Du kan også finde flere forskellige forslag til konfirmationsgaver, bryllupsgaver, gaver til fars dag osv.

Smartbox rabatkode

Er du på udkig efter en oplevelse til en fødselsdagsgave, et sølvbryllup, et jubilæum eller en anden form for happening, der kræver fejring, og synes du også det kan være svært at finde på en god og personlig gave? Så finder du den perfekte løsning med en af Smartbox tilbuddene. Husk også at gør brug af denne sides attraktive Smartbox rabatkoder, når du handler i webshoppen, hvis du vil spare lidt ekstra på din oplevelse og måske få råd til en ekstra. E-rabatkodeportalens Facebookside og nyhedsbrev vil jævnligt holde dig opdateret om de seneste nye Smartbox rabatkoder og Smartbox tilbud, så skynd dig at tilmelde dig.

Betalingsformer

Hos Smartbox kan du betale med nedenstående, hvor du samtidig kan bruge din Smartbox rabatkode under betalingsprocessen. Smartbox rabatkode kan bruges til alle gaveboxene samt alle de gode Smartbox tilbud bestående af nedsatte oplevelser.

  • PayPal
  • Dankort og Visa
  • MasterCard og Maestro
  • American Express
  • Mobilepay

Levering

Levering koster følgende, når du handler på Smartbox tilbuddene på deres hjemmeside:

  • 1 Smartbox – 29 kroner
  • 2 Smartboxe – 39 kroner
  • 3 Smartboxe eller mere – 49 kroner

Leveringen kan forventes at tage mellem to og fire arbejdsdage og leveres med Post Danmark.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos Smartbox på deres hjemmeside er der to ugers returret såfremt du kan fremvise en kvittering. Efter de to uger kan du stadig få lov at ombytte gaveboksen til en anden boks. Det koster dog 59 kroner via hjemmesiden eller 30 kroner, hvis du møder op i en af deres butikker. Bytter du til en billigere boks vil prisforskellen ikke blive udbetalt.

Kundeservice

Smartbox kontaktes nemt via en kontaktformular på deres hjemmeside eller via telefon +45 70 26 41 00 i tidsrummet 9-18 på hverdage og fra 10-14 på lørdage. Alternativt kan du træffe Smartbox i en af butikkerne på Frederiksberg Allé eller Købmagergade, hvor du bl.a. kan høre nærmere om brugen af din Smartbox og hvordan du benytter din Smartbox rabatkode.

 

Starter om