Butik RSS

Stact rabatkode 2018

STACT er kendt som avantgardister indenfor moderne vinopbevaring, og tilbyder vinreoler til folk med stor passion for vin og design. Vinreolerne fra STACT er kendetegnet ved den gode balance mellem brugervenlighed, enkelthed og design, og deres mål er, at tilbyde de bedste vinopbevaringsmuligheder i et smukt, simpelt og elegant design, så de er til beundring for alle. En sand nydelse at have i sit hjem. Leder du efter den perfekte opbevaring til din vin, så husk vores STACT rabatkode eller STACT tilbud og få lidt mere for pengene.

http://www.stact.dk/

Aktive Stact rabatkoder og tilbud

Ny Stact rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Stact rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Stact´s tilbudsside her:

Direkte link til Stact's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Stact rabatkoder 2018

Om virksomheden

STACT er designet i USA, nærmere betegnet San Francisco, men hører faktisk hjemme i Vancouver i Canada. Manden bag STACT hedder Jamie Kasza. Kascza er en vinkender med et skarpt øje for det gode design. Han ledte efter en vinreol med elegance og alsidighed, men blev gang på gang skuffet over hvad han fandt på markedet – produkter som han beskrev som uinspirerende og med mangel på elegance. I sin frustration valgte han at starte sin egen produktion af vinreoler i samarbejde med iværksætter opstartsportalen ’Kickstarter’, som skød penge i hans opstart. Resten er historie og STACT er nu solgt i mange tusinde eksemplarer i både Europa, USA og Canada.

STACT sætter en stor ære i, at genopfinde hvordan vin bliver udstillet og opbevaret på en unik måde. Deres produkter bliver designet af anerkendte verdensomspændende designere – designere med et specielt fokus på æstetik og de bedste materialer. Dette resulterer blandt andet i yderst innovative og unikke vinreoler, som er pladsbesparende og samtidig kan kombineres i uendeligheder. Vinreolerne er ideelle for både private vinelskere, vinklubber eller restauranter – det er de på grund af den fælles interesse fra alle disse parter om, at en vinsamling gerne skal udstilles både stilfuldt og elegant, hvilket er lige præcis hvad STACT vinreoler formår. Med en STACT rabatkode eller et godt STACT tilbud kan du næsten ikke sige nej, når du først ser designet!

Sortiment

Anodiseret aluminium og sort satinlakeret paneler er nogle af de innovative træk, som STACT vinreoler kan have. Det er blandt andet med til at skabe et high-end udtryk, som ellers kun ses i dyre restauranter, vinklubber eller moderne vinkældre. Sortimentet er ikke stort, men det er det visuelle indtryk. Samtidig så kan de fås i mange forskellige overflader med alt fra højglans sort til eg.

STACT værdikode

Vi bestræber os hos e-rabatkoder på, at holde siden opdateret med den seneste nye STACT rabatkode eller andre gode STACT tilbud. Hvis du kunne tænke dig altid at være opdateret på den sidste nye STACT rabatkode eller andre spændende STACT tilbud, så kan du like vores Facebook side eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde vil du være forrest i køen, så snart vi i samarbejde med STACT smider en ny STACT rabatkode op eller et andet godt STACT tilbud.

Levering

Levering i Danmark koster 49 kroner uanset mængden, og bestiller du inden kl. 14, så sender de din ordre af sted samme dag, såfremt din ordre er på lager. Det foregår som standard gennem Post Danmark, men der er også mulighed fora t tilvælge UPS.

Retur og fortrydelsesret

STACT yder 14 dages fuld returret. Det betyder, at du kan returnere din ordre indenfor 14 fra den dag du modtager den. Så snart STACT har modtaget varen igen, vil den blive krediteret. Hos STACT har du samtidig 2 års reklamationsret.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller andet, så er deres kundeservice til at træffe på + 45 21 34 21 72 fra mandag-fredag mellem kl. 09-21.

Starter om