14 dage gratis Storytel
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

Storytel rabatkode 2018

Storytel har et stort udvalg af lydbøger både for børn, unge og voksne af forskellige genrer som du kan lytte til via en app på din smartphone eller tablet. Storytel giver dig desuden mulighed for at lytte til nogle af lydbøgerne mens du er offline, så du kan have Storytel med dig, hvor end du går.
Find din næste yndlingsbog ved hjælp af e-rabatkoders unikke Storytel rabatkoder.

http://www.storytel.dk

Aktive Storytel rabatkoder og tilbud

14 dage gratis Storytel

TUSINDVIS AF LYDBØGER OG E-BØGER! Lydbøger og e-bøger – alt fra bestsellers og prisbelønnede krimier til klassiske romaner og eventyr på dansk og engelsk, mens du pendler, træner eller hviler. Udfors... mere ››

Kategori:

Tags

juli 31, 2018

 

14 dage gratis : Storytel

Lige nu kan du prøve Storytel gratis i 14 dage. Derved får du adgang til over 10.000 lydbøger på både dansk og engelsk. Tilbuddet er en god måde at afprøve på om et Storytel abonnement ville være noge... mere ››

3
http://www.storytel.dk

Storytel DK rabatkoder 2018

Storytel – Lydbogens Spotify

Storytel er en dansk udbyder af e-bøger og lydbøger til mobilen. Det fungerer som en abonnementsservice, hvor man melder sig ind som medlem og betaler et fast kontingent lidt ligesom hos Spotify. Det koster 99 kroner at være medlem af Storytel og du kan derefter lytte ubegrænset til hele deres sortiment af e-bøger og lydbøger på mobilen. Det kræver, at du har en smartphone eller tablet for at du kan benytte Storytel, da du får adgang til bøgerne via en app som du skal installere på henholdsvis din telefon eller tablet.

Sortiment

Storytel udvider løbende deres sortiment, da de har indgået aftaler med en del danske forlag og derfor kan udbyde de nyeste lydbøger, så snart de udkommer. Storytel har desuden både danske og engelske bøger.

Gavekort: Her finder du alt hvad du bør vide for at købe eller indløse et gavekort, så brug denne kategori, hvis du vil give et Storytel gavekort eller du har været så heldig at modtage et.

Bogtips: Under denne kategori er bøgerne inddelt i forskellige undergrupper så som mest populære, nyheder, toplisten, kommende bøger, english top list, nyheder e-bøger, nyheder romaner, nyheder krimier osv.

Kategorier: Her kan du se alle de forskellige kategorier af e-bøger og lydbøger til mobilen som Storytel udbyder. Heriblandt er: børnebøger, erotik, klassikere, biografier, fakta, digte, sprog, romaner, harlequin, krimier, fantasy, noveller, thriller, historie, personlig udvikling, ungdomsbøger samt økonomi og business.

Storytel værdikode

På e-rabatkoder.dk finder du alle de nyeste Storytel rabatkoder, som sørger for at du kan spare lidt ekstra på dit abonnement. Er du en læsehest eller holder du meget af at lytte til lydbøger og vil du gerne gøre det nemt ved at have lydbøger på mobilen? Så hold øje med siden her for ikke at gå glip af de gode Storytel tilbud. Vil du være helt sikker på ikke at masse de nyeste Storytel rabatkoder kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller like vores Facebookside, så får du hurtigt besked hver gang der er nye Storytel tilbud.

Betalingsformer

Når du melder dig ind hos Storytel kan du betale med de mest almindelige betalingskort. Når du først har meldt dig ind som medlem bliver betalingen automatisk trukket en gang om måneden, såfremt du ikke opsiger dit abonnement.

Levering

Der er ikke som sådan en fysisk levering hos Storytel, da de leverer en service af lydbøger og e-bøger. Du skal altså selv hente Storytel appen via App Store eller Google Play. Når du har installeret appen skal du blot logge ind med din e-mail, hvorefter du har adgang til alle Storytels lydbøger på mobilen.

Retur og fortrydelsesret

Når du har oprettet et abonnement hos Storytel har du to ugers returret, hvis du fortryder købet af dit medlemskab. Du kan altså få pengene retur indenfor de første to uger. Denne returret ophører dog, så snart du har lyttet til din første lydbog, da Storytel leverer en service og dermed ikke kan få denne retur.

Kundeservice

Du kan kontakte Storytel via kontaktformularen på deres hjemmeside eller ringe til Telia, hvis du har oprettet dit abonnement gennem Telia, hvis du har spørgsmål angående lydbøger på mobilen, din Storytel rabatkode, et Storytel tilbud eller lignende.

Starter om