Rejseudsalg : Team Benns Ski
4.62 (92.31%)
30 votes
Butik RSS

Team Benns Ski rabatkode 2018

Team Benns er et rejseselskab som kan finde den bedste skiferie til dig og din familie eller venner. De har stor erfaring inden for skidestinationer, og denne ekspertise vil du benytte til at hjælpe dig til at finde den perfekte ferie. Lige her på e-rabatkoder.dk vil du finde alle aktuelle Team Benns skiferie rabatkoder og tilbud, som kan anvendes på Team Benns’ hjemmeside.

http://www.tbski.dk/

Aktive Team Benns Ski rabatkoder og tilbud

Rejseudsalg : Team Benns Ski

Så er det store rejseudsalg startet hos Team Benns ski. Lige nu kan du få op til 50% rabat på din skiferie. OBS! Udsalget gælder kun udvalgte datoer og steder!... mere ››

1

Team Benns ski rabatkoder 2018

Team Benns – skirejser ned af pisten

Hos Team Benns Ski kan de slet ikke få nok af skiferie og skirejser. Team Benns tilbyder rejser til mere end 10 forskellige destinationer. Dette inkluderer skirejser til både Norge, Sverige, Østrig, Italien og mange flere. Her får du mulighed for gode skiløb, og der er mange gode skioplevelser, som blot venter på du tager turen.

Skirejserne er blevet undersøgt at Teams Benns skieksperter. DE har undersøgt boligmuligheder, og afprøvet de forskellige pister i områderne, og kan derfor tilpasse skiferien dine behov og krav. Team Benns tilbyder både kør-selv, bus og fly som transport muligheder. På den måde kan man kombinere skiferien, så den passer bedst til den enkeltes behov.

Sortiment

Der er et vælg af destinationer, og muligheder hvis du bestiller din skiferie gennem Team Benns. Du kan bestille rejser til familien, voksne par, skoler, større grupper og til unge mennesker. Du har derefter mulighed for at vælge imellem lande så som Østrig, Italien, Norge og Sverige. Hvis du klikker dig ind på deres hjemmeside, så vil du have mulighed for at søge på bestemte rejser, eller chatte med en skiekspert. Så kan du finde den helt perfekte rejse.

Hvis du er i tvivl om hvilke rejse, som passer bedst til dig, så kan du klikke dig ind på deres hjemmside. Her vil du finde en guide, hvor du kan vurdere forskellige parametre, og efterfølgende vil der blive forslået rejser som passer til dine behov. Det er parametre så som ’Afsterski’, ’Shopping’, ’Børnevenligt’ og lignende.

Team Benns Ski Rabatkode

På e-rabatkoder.dk kan du altid finde de bedste rabatkoder til skiferien og Team Benns Ski. Med Team Benns Ski rabatkode vil du have mulighed for at spare mange penge på din skiferie. Hvis du ikke vil gå glip af attraktive tilbud, så bør du besøge rabatkoder.dk ofte. Alternativt så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, eller like vores Facebookside. Så vil du blive opdateret løbende, hvis der er rabatkoder til rådighed.

Betalingsformer

Du kan betale online for din skiferie. Du har mulighed for at betale med Dankort, Visa eller MasterCard. Hvis du betaler med MasterCard eller EuroCard så påregnes der et gebyr på 1,50%.

Rejseforsikring

Team Benns ski går meget op i kundernes sikkerhed og tryghed. De anbefaler derfor, at man køber sig en rejseforsikring, hvis man rejser med dem. Det gule sygesikringbevis dækker ikke følgende: Hjemtransport ved uheld, forsinkelse af bagage, erstatning for ødelagt feriedage, privatansvar med mere.

Du har mulighed for at bestille en forsikring hos Team Benns ski på telefon 96 750 700. Så kan de finde den rigtige rejseforsikring til dig. Alternativt så kan du ringe til Europæiske Rejseforsikring på telefon 33 25 25 25, så kan de være behjælpelige.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller søger råd, så tøv ikke med at kontakte Team Benns kundeservice. De har åbent hver mandag til torsdag fra 9:00 til 15:00, og fredag fra 9:00 til 14:00. De kan kontaktes på telefon 96 750 700. Du kan også kontakte dem via email på [email protected]. De har også en Facebookside, hvor du kan møde dem.

 

Starter om