Butik RSS

The Cloakroom rabatkode 2018

På Cloakroom får du tilbudt en personlig shopper, som vil sammensætte en kasse af tøj på baggrund af din stil og dine ønsker af mærker. Når du modtager kassen beholder du tøjet du kan lide, og sender derefter det resterende tøj tilbage. Du betaler kun for tøjet du beholder. Hvis du er rigtig smart så bruger du en The Cloakroom rabatkode fra e-rabatkoder.dk’s hjemmeside, og sparer ekstra på din helt nye stil. Der er altid nye The Cloakroom tilbud at hente her på siden.

http://www.thecloakroom.dk

Aktive The Cloakroom rabatkoder og tilbud

Ny The Cloakroom rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste The Cloakroom rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge The Cloakroom´s tilbudsside her:

Direkte link til The Cloakroom's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

The Cloakroom Rabatkode 2018

The Cloakroom tilbud

The Cloakroom har arbejdet siden 2013 på at gøre shopping nemmere for mænd rundt i Danmark. De mener shopping skal være en fornøjelse frem for en frustration. Du vil derfor blive tilknyttet en personlig shopper, når du tilmelder dig på The Cloak Room. Efter du har forklaret hvilke mærker du bruger, og hvilken stil af tøj du går i, så vil du få dage efter blive tilsendt en kasse fyldt med håndplukkede vare sammensat af din personlige shopper. Betalingen skal først falde, når du vælger hvilke stykker tøj fra kassen du gerne vil beholde. Resten sender du blot retur, og der er fri levering og returnering.

Sortiment

Hos The Cloakroom arbejder de kun med de bedste brands. De sætter pris på kvalitet, komfort og stil. Deres er på at du skal se god ud. Deres brands er valgt på baggrund af deres høje kvalitet. Du vil kunne vælge et væld af brands i din boks. Det kunne være både Samsøe Samsøe, Eton, Huge, Converse, Minimum, Anerkjendt og Tommy Hilfiger blot for at nævne nogle.

Din personlige boks vil typisk indeholde to eller tre outfits som passer til din stil, samt tilhøredende accessories. Det bliver til i gennemsnit 11 stykker tøj og 4 accessories. Du betaler blot for det tøj du gerne vil have, og slipper helt for at betale servicen af en personlig shopper.

Hvis du gerne vil spare penge, så brug en The Cloak Room rabatkode, når du prøver deres service.

The Cloakroom rabatkode

På e-rabatkoder.dk kan du altid finde de bedste rabatkoder til The Cloak Room. Med en rabatkode fra The Cloak room vil du kunne spare penge på dit næste køb. Hvis du ikke vil gå glip af gode The Cloak Room tilbud, så bør du klikke ind på e-rabatkoder.dk ofte. Alternativt så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, eller like vores Facebookside. Så vil du løbende blive opdateret, når der er nye rabatkoder eller gode Cloak Room tilbud til rådighed.

Betalingsmuligheder

Når du har valgt hvilket tøj du vil beholde fra din personlige boks, så betaler du blot med betalingskort. Der vil kun blive hævet et beløb for det tøj du har beholdt. Hvis du ikke besidder et betalingskort, så er du velkommen til at skrive på [email protected] for at udarbejde en anden betalingsform.

Husk at bruge en The Cloak Room rabatkode, når du betaler for din personlige boks.

Levering

For at tilpasse sig din livsstil har du mulighed for at få din boks levert til både din hjemmeadresse samt andre adresser. Du skal blot informere din personlige shopper omkring, hvor du vil have boksen tilsendt. Når du har modtaget din boks, så vil du har en prøve eller tænke periode på syv dage. Du vil i gennemsnit modtage to til fire kasser per år, men dette kan variere alt efter dit behov.

Retur og fortrydelsesret

Hvis du ønsker at sende dit uønskede tøj retur, så har det aldrig været nemmere end med The Cloak Room. Du skal blot forsegle kassen, og sætte den vedlagte returlabel på. Så kan du ringe til UPS på telefon 35 25 80 80, eller personligt aflevere din boks i København.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller søger råd, så kan du kontakte The Cloak Room på følgende email: [email protected]

Starter om