Butik RSS

The World rabatkode 2018

The World Shop er en netbaseret forhandler af bæredygtig og basic mode til mænd og kvinder, der markedsfører sig med sloganet ’made in the world, to the world, by the world’.
Gå på opdagelse i sortimentet af organisk tøj med en The World Shop rabatkode og spar lidt ekstra på dit næste køb. Husk altid at tjekke e-rabatkoder.dk før du handler, det kan være at der er en rabatkode eller et tilbud lige til dig.

http://www.theworldshop.dk

Aktive The World rabatkoder og tilbud

Ny The World rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste The World rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge The World´s tilbudsside her:

Direkte link til The World's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.theworldshop.dk

The World rabatkoder 2018

Bæredygtige danske designs

The World Shop blev grundlagt som et design studie i 1992. Studiet har udviklet visuelt design og kommunikation indenfor grafik, mode og jeans, brand design, industrielle produkter, møbeldesign og produkter indenfor bilindustrien samt udvendige design for en række kendte virksomheder og mærker. I årenes løb har The World Shop fået international erfaring og tillid til det de gør, hvilket har resulteret I et succesfuldt firma. Dette gælder også indenfor engros og detail, som har vist sig at være en succes ved at arbejde med mennesker og virksomheder fra forskellige brancher og dele af verden.

The World Shop følger hele tiden med tidens trends og har nu taget skridtet til en ny tidsalder og udviklet brandet The World og ECOLLECTION i, hvad de anser for at være en fremtid der er alternativ inden for beklædningsindustrien.

The World Shop arbejder ud fra værdierne ærlighed, attitude og ydeevne, der altid vil være at finde i deres produkter.

Sortiment

The World Shop tilbuddene består af et mindre sortiment af bæredygtige produkter til mænd og kvinder. Tøjet er fremstillet af 100% økologisk bomuld, hvilket selvfølgelig hæver priserne en smule men samtidig lader dig få fat i trendy produkter, der giver dig mulighed for at tage et socialt ansvar. Den bæredygtige mode bliver gradvis mere og mere populær så hvorfor ikke gøre et godt køb hos af organisk tøj hos The World Shop, hvor du bl.a. kan købe tre t-sirts i henholdsvis hvid, sort og grå for bare 260 kroner.

Men: Kollektionen til mænd består af t-shirts, crewnecks og hoodies i dæmpede farver som grå, sort, hvid og støvet blå samt en enkelt t-shirt i skarp orange og en stærk blå.

Women: På samme måde består kvindekollektionen af almindelige t-shirts, sweatshirts og en enkelt hoodie med trykket ’Yes’ på forsiden. Farverne er udelukkende grå, sort og hvid.

The World Shop rabatkode

Vil du gerne støtte op om The World Shops organiske tøj og dermed være med til at tage et miljømæssigt ansvar, når du handler tøj? Så fortjener du at bruge en af rabatkodeportalens The World Shop rabatkoder samt The World Shop tilbud og gøre et kup med dit næste køb.

Tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev og følge vores Facebookside for at holde dig ajour med de senest nye The World Shop rabatkoder.

Betalingsformer

The World Shop tager imod de mest almindelige betalingsformer. Husk desuden at benytte din The World Shop rabatkode, når du er i gang med at betale.

Levering

Dine varer bliver sendt med Post Danmark indenfor 1-2 hverdage efter din bestilling er modtaget. For ordrer indenfor Danmark betaler du 49 kroner i fragt tog for ordrer til lande udenfor Danmark betaler du 99 kroner. Hvis en vare er udsolgt, kan det tage op til 10 dage, hvilket du vil blive gjort opmærksom på inden du betaler. Hvis du køber for mere end 700 kroner sendes dine varer gratis.

Retur og fortrydelsesret

The World Shop giver dig altid to uger til at tænke over dit køb og levere dine varer retur, hvis de ikke levede op til dine forventninger eller du af andre årsager er nødsaget til at returnere dem.

Kundeservice

The World Shop holder til på Søndersøvej 42 i Gentofte og tager desuden gerne imod henvendelser pr e-mail og telefon, hvor de vil gøre deres bedste for at rådgive dig og svare på de spørgsmål du eventuelt måtte have om organisk tøj, handelsbetingelser mm.

Starter om