Butik RSS

Ticket.dk rabatkode 2018

Ticket.dk er et rejsebureau som arrangerere rejser til hele verden. Du kan booke både fly, hotel og billeje hos Ticket.dk. Vi drømmer os alle væk til fjerne destinationer og smukke omgivelser samt masser af oplevelser. Alt dette bliver muligt på Ticket.dk. E-rabatkoder ligger inde med alle de aktuelle Ticket rabatkoder og Ticket tilbud, som du kan benytte sammen med dit online køb.

http://www.ticket.dk/

Aktive Ticket.dk rabatkoder og tilbud

Ny Ticket.dk rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Ticket.dk rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Ticket.dk´s tilbudsside her:

Direkte link til Ticket.dk's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.ticket.dk/

Ticket.dk rabatkoder 2018

Ticket.dk tilbud

Ticket er en svensk/norsk kæde, som er Nordens største rejsebureau, når det gælder salg af rejser til privatpersoner. De sælger både rejser og flybilletter, og samarbejder med førende rejsebureauer, hotelkæder og flyselskaber.

Hos Ticket.dk vil du kunne få billige flybilletter samt en billig flyrejse, da Ticket er Nordens største rejseaktør. De kan dermed tilbyde dig det største udbud af rejser, og de bedste priser. Hvis du køber dine billige flyrejse gennem Ticket, så vil du samtidig få en afbestillingsforsikring. Denne giver dig muligheden for at afbestille din rejse, og få pengene retur hvis uheldet skulle være ude.

Målsætningen for Ticket er at du som kunde nemt skal kunde finde og bestille den helt rigtige rejse for dig. Du kan derfor via deres hjemmeside nemt og hurtigt få et overblik over de store udbud af rejser, og let sammenligne priserne på de forskellige.

Sortiment

Hos Tickets.dk kan du booke både fly, hotel og billeje. Der flyves til destinationer overalt i verden. Du kan blandt andet flyve til Berlin, Rom, Bangkok, New York, Phuket og mange andre eksotiske destinationer. Du har også muligheden for at booke hotel sammen med din flybillet. Så har du samlet din handel hos Ticket.dk. Det er nemt, billigt og effektivt.

Ticket.dk rabatkode

På e-rabatkoder.dk kan du altid finde de bedste rabatkoder til Ticket.dk. Med en rabatkode fra Ticket.dk vil du kunne spare penge på dit næste køb. Hvis du ikke vil gå glip af gode Ticket.dk tilbud, så bør du klikke ind på e-rabatkoder.dk ofte. Alternativt så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, eller like vores Facebookside. Så vil du løbende blive opdateret, når der er nye rabatkoder eller gode Ticket.dk tilbud til rådighed.

Betalingsmuligheder

Hos Ticket.dk har du mulighed for at betale med Visa og MasterCard. Dine oplysnigner er sikre hos Ticket.dk, og dine personoplysninger, kortnummer og lignende vil ikke blive videresendt eller solgt. Du skal være over 18 år for at kunne betale på Ticket.dk

Rejsegaranti

Ticket.dk stiller den samme rejsegaranti som er stillet af det svenske Kammarkollegiet. Dette svarer til den danske Rejsegarantifond. Hvis du booker både fly og hotel hos Ticket.dk, så er du omfattet den svenske garanti. Men billetter og hotelophold som ikke er købt og betalt samtidig er dog ikke en del af denne rejsegaranti.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål til din rejse eller søger råd, så kan du klikke ind på Ticket.dk, og finde en FAQ som svarer på de mest almindelige spørgsmål. Hvis du har brug for yderligere vejledning, så tøv ikke med at ringe på telefon 70 80 72 23. Telefonen er åben mandag til fredag mellem 10:00 og 13:00. Hvis du hellere vil sende en email, så kan denne sendes til [email protected].

Du kan også finde Ticket på de sociale medier. De er både på Facebook og Youtube, og der er samtidig mulighed for at tilmelde dig deres nyhedsbrev på Ticket.dk, hvor du vil få gode tilbud, rejsetips og meget mere. Tilmeld dig denne service, hvis du vil være sikker på at blive oplyst vedrørende billige flyrejser og andre gode tilbud.

Starter om