Butik RSS

Troldekugler rabatkode 2018

Troldekugler leverer personlige og unikke smykker af høj håndlavet kvalitet. Men Troldekugler.dk levere mere end blot smykker. De leverer historier fortalt gennem kreativitet, personlig stil og design. Et smykke fra Troldekugler.dk kan bestå af en kæde med troldekugler i forskellige former og farver. Gennem dine valg af troldekugler har du minder, skønhed og historier for livet.

http://www.trollbeads.com

Aktive Troldekugler rabatkoder og tilbud

Ny Troldekugler rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Troldekugler rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Troldekugler´s tilbudsside her:

Direkte link til Troldekugler's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.trollbeads.com

Troldekugler rabatkoder 2018

Hvad er Troldekugler.dk?

Troldekugler startede i 1976 i Danmark. De er kendt for deres enkelhed, funktionalitet og høje kvalitet. Det vi i dag kender som Troldekugler.dk startede med, at designeren Søren Nielsen solgte en lille kugle, dekoreret med seks ansigter, fra hans fars smykkebutik i København. I dag sælger de kugler i blandt andet guld, ædelsted, glas og perler. Det særlige ved Troldekugler.dk er deres låse, som er designet til at kunne tilføje og fjerne kugler på sine kæder. På den måde bliver det muligt at gøre sit smykke helt unikt og foranderligt.

På internationalt plan har Troldekugler.dk vundet international anerkendelse og har blandt andet været udstillet på Sculpture Objects & Functional Art i Chicago og New York.

Troldekugler.dk har gratis forsendelse. Ønsker du at sende noget som en gave, tilbyder de flot gaveindpakning, og du kan gratis få din personlig hilsen vedlagt. Du kan desuden få gratis indgravering på udvalgte kugler. På den måde bliver din gave endnu mere personlig.

Sortiment – Kæde, kugle og lås

Hos Troldekugler kan du vælge en kæde, som du synes passer til din stil. Det kan for eksempel være et armbånd af læder, en armring, 14 karat guld armbånd eller en sterling sølv halskæde. Idéen er så, at du med troldekugler af højeste kvalitet kan sammensætte et unikt smykke. Med Troldekugler.dk tilbud kan du vælge smukt smykkedesign til en god pris. Hver eneste troldekugle er unik og fortæller en historie. Du kan for eksempel med Troldekugler.dk tilbud købe en troldekugle der minder dig om din kærlighed til din familie eller en troldekugle som symboliserer sommer. Sammensætningen af kuglerne på din kæde danner på den måde din egen fine forstælling.

Kuglerne kommer i mange former, farver, figurer og mønstre. Kuglerne kan fås i bestemte temaer såsom ”Det der skal fejres”, ”Mors farvoritter” og ”Natures Finest”.

Med Troldekugler.dk tilbud er smykkerne ikke kun til hende men også til ham. Du kan for eksempel med Troldekugler.dk tilbud købe troldekugler formet som drageæg, en bedstefar der holder sit barnebarn eller et kompas.

Til sidst vælger du en lås til at afslutte fortællingen. Med Troldekugler.dk tilbud kan du vælge låse i smukke design. Der er alt fra simple blanke låse til låse med sløjfer, elefanter og blonder.

Med Troldekugler.dk tilbud kan du give et smykke bestående af både kæde, kugler og lås. Du kan også starte med blot at give en kæde. Senere kan du så til fødselsdage eller anden mindeværdigedage give en troldekugle der passer til anledningen.

Troldekugler.dk rabatkode

Ønsker du kvalitet, godt håndværk og kreativitet når det drejer sig om smykker? Og ønsker du det til en god pris? Så er Troldekugler.dk rabatkode interessant for dig. Med en Troldekugler.dk rabatkode kan du nemlig købe smykkerne billigere. Men hvor finder du en Troldekugler.dk rabatkode? På e-rabatkode.dk finder du altid de bedste rabatter med en Troldekugler.dk rabatkode eller et Troldekugler.dk tilbud, der ikke er til at stå for. Med Troldekugler.dk rabatkode kan du købe unikke gaver til dig selv eller til de drenge, mænd, piger og kvinder du holder af. Du kan med Troldekugler.dk rabatkode give smykker, der samtidig er minder for livet.

Levering

Troldekugler.dk sender din vare hurtigt og gratis. De sender gratis i hele Skandinavien uanset værdien af din ordre. De sender ved hjælp af Post Danmark. Du kan derfor forvente at modtage din vare inden for 1-5 hverdage.

Retur og fortrydelsesret

Alle dine køb kan ombyttes inden for 30 dage efter levering. Troldekugler.dk har desuden 2 års garanti i forhold til fejl og mangler på dine varer. Alle varer kan derfor ombyttes inden for denne tidsperiode.

Kundeservice

Har du spørgsmål til ordre kan Troldekuger.dk kontaktes på telefon: +45 33 93 60 93 eller på e- mail: [email protected]

Ønsker du at henvende dig vedrørende online bestilling, foregår det på e-mail: [email protected] eller adressen:
Trollbeads A/S
Toldbodgade 13

DK-1253 Copenhagen K Denmark

Har du øvrige henvendelser, foregår det på e-mail: [email protected] eller adressen:

Troldekugler A/S Toldbodgade 17A, 2. sal DK-1253 Copenhagen K Denmark

Starter om