Butik RSS

Trustbuddy rabatkode 2018

TrustBuddy er verdens største børsnoterede långiver af peer-to peer lån med kort frist, der giver dig mulighed for nemt og hurtigt at låne penge, når du er i nød eller bare må have den seneste nye smartphone. Få et endnu mere fordelagtigt TrustBuddy lån med en TrustBuddy rabatkoder fra vores side. Husk i øvrigt altid at søge efter en rabatkode eller tilbud fra e-rabatkoder, vi altid de seneste og bedste liggende.

http://www.trustbuddy.dk

Aktive Trustbuddy rabatkoder og tilbud

Ny Trustbuddy rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Trustbuddy rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Trustbuddy´s tilbudsside her:

Direkte link til Trustbuddy's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.trustbuddy.dk

Trustbuddy rabatkoder 2018

Tag eller giv et lån

TrustBuddy blev, med ideen om at forbinde låntagere og långivere, etableret i Sverige i år 2009. Virksomheden har siden udvidet sin forretning til seks andre lande i Europa og har i dag over 200.000 medlemmer.
TrustBuddys koncept går altså ud på, at man både kan låne penge ud til folk og låne penge fra andre medlemmer afhængig af dit behov og din situation.

Hvordan du låner

TrustBuddy giver dig mulighed for at låne mellem 500 og op til 5000 kroner fra dine ’buddies’ via et nemt og sikkert lånesystem, der vil sikre dig et hurtigt lån.

Betaler du lånet tilbage indenfor 14 dage vil der ikke kommer nogen renter oveni lånet, hvilket betyder at et TrustBuddy lån i princippet kan foretages helt omkostningsfrit uden tårnhøje renter.

Det koster dog 370 kroner at oprette sig som medlem hos TrustBuddy, når du ønsker at tage et TrustBuddy lån.

Der er desuden en række krav forbundet med medlemsskabet som du kan se listet nedenfor:

  • Dansk statsborgerskab
  • Alder på minimum 20 år
  • En registreret mobiltelefonkontakt
  • Netbank
  • Adgang til Nem-ID

TrustBuddy rabatkode

Med en TrustBuddy rabatkode kan du spare penge på renterne og oprettelsesgebyret, når du tager et TrustBuddy lån. Du har altså mulighed for at få fingre i alle de gode TrustBuddy tilbud gennem rabatkodeportalen her. Du kan skrive dig op til vores nyhedsbrev, hvis du vil have en mail hver gang, der kommer nye rabatkoder på siden. På den måde behøver du ikke tænke så meget over at holde øje med siden. Du vil nemt og hurtigt få besked, når der sker nye ting på e-rabatkoder.dk.

Betalingsformer

Betalingen hos TrustBuddy skal ske via bankoverførsel. Oplysninger herom kan findes på TrustBuddys hjemmeside.

Retur og fortrydelsesret

TrustBuddy lån er en service og kan derfor ikke returneres men betaler du lånet tilbage indenfor 14 dage vil det ikke koste dig noget, så på sin vis har du en slags returret. Har du alligevel ikke mulighed for at betale lånet tilbage indenfor to uger som først antaget kan du altid forlænge det. Bemærk dog, at der vil komme nogle renter oveni lånet, hvis du vælger at forlænge det. Renterne udregnes ud fra størrelsen af lånet og perioden du ønsker at forlænge lånet med. Du kan dog højst forlænge det med op til 30 dage.

Kundeservice

TrustBuddy lån er et lidt anderledes koncept og kan derfor godt give anledning til en række spørgsmål, der kan rettes via telefon eller e-mail samt gennem diverse sociale medier, herunder Twitter, Instagram og Facebook. Her sidder der kundeservice medarbejdere klare på alle hverdage, der vil gøre sit bedste for at give dig et hurtigt og præcist svar på dit spørgsmål.

Starter om