Udsalg : Urban Outfitters
4.7 (94.02%)
55 votes
Butik RSS

Urban Outfitters rabatkode 2018

Urban Outfitters er et internationalt fashion brand, der forhandler tøj til mænd og kvinder med udgangspunkt i de seneste trends. Find en af de attraktive Urban Outfitters rabatkoder her på e-rabatkoder.dk og få gode besparelser næste gang du handler i online butikken.

http://www.urbanoutfitters.com

Aktive Urban Outfitters rabatkoder og tilbud

Udsalg : Urban Outfitters

Lige nu er der et kæmpe udsalg i gang hos Urban Outfitters - der er rabatter indenfor alt, herretøj såvel som dametøj. Tilbuddet kan endda kombineres med studierabatter.  ... mere ››

1
http://www.urbanoutfitters.com

Urban Outfitters rabatkoder 2018

Fra genbrug til mode

Urban Outfitters er et internationalt brand, der foruden modetøj til unge mænd og kvinder forhandler, accessories, smykker, tasker, undertøj og sko. Urban Outfitters forhandler også vintage og genbrug i deres fysiske butikker. Derudover har Urban Outfitters et pudsigt sortiment af sjove gadgets og bøger.

Med fokus på trendsættende produkter har Urban Outfitters udviklet et brand, der for nogle modefolk er en go-to butik, når garderoben skal opdateres. Du kan finde alt, hvad du behøver fra top til tå, og du er sikker på at forlade butikken med et moderigtigt look.

Sortiment

New in: Her finder du de nyest ankomne produkter, hvis du ønsker at være en trendsætter og være med på moden fra start af og ikke en uge eller to efter dine venner. Kategorien byder på de mest stillede Urban Outfitters tilbud, hvor du finder alt fra smykker, til jakker, hatte, bukser og bluser.

Women: Med et overskueligt layout kan du nemt browse mellem kjoler, toppe, lingeri, badetøj, vintage, sko, tasker og punge. På den måde kan du lede målrettet blandt Urban Outfitters tilbuddene efter lige præcis dét du står og mangler.

Men: Skjorter, bukser, shorts, t-shirts, toppe, sko, vintage, tasker og punge er hvad du finder i mandekategorien, der er mindst ligeså stillet og velorganiseret som den til kvinder.

Sale: Find alle de gode Urban Outfitters i sale kategorien, hvor du også sagtens kan gøre et modefund, hvis du er indstillet på at lede lidt længere efter det. Kategorien byder på alt fra kjoler til bluser, toppe, bukser, shorts, tasker, sko, smykker osv.

Urban Outfitters rabatkode

Går du op i miljøet og kan lide at klæde dig i genbrugstøj, synes du oftest genbrug er der man gør de bedste modefund eller er du generelt glad for mode og vintage, så burde du tage et kig på Urban Outfitters tilbuddene, hvor mode, vintage og genbrug er i højsædet. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og like vores Facebookside, der løbende opdaterer om de nye Urban Outfitters rabatkoder. Så sikrer du dig hele tiden at være bekendt med alle de gode Urban Outfitters tilbud.

Betalingsformer

Er du så heldig at være studerende, så giver Urban Outfitters dig altid 10% på hele dit køb uanset hvor meget du køber. Du kan desuden betale med de mest almindelige betalingskort, når du handler gennem hjemmesiden, og du kan indtaste din Urban Outfitters rabatkode, når du betaler.

Levering

Alle Urban Outfitters ordrer sendes med track and trace service og giver dig mulighed for at følge din ordre undervejs. Standardprisen for levering til Danmark er 7 pund og leveringstiden er 4-5 hverdage.

Retur og fortrydelsesret

Som Urban Outfitters kunde har du altid 28 dage til at overveje dit køb gældende fra den dag du modtager din ordre. Returnere du din ordre i den originale stand vil du være berettiget til at få det fulde beløb retur.

Kundeservice

Urban Outfitters kan enten kontaktes via e-mail eller telefon. Find mere information om de specifikke kontaktoplysninger på deres hjemmeside. Her kan du henvende dig angående Urban Outfitters tilbuddene, brugen af din Urban Outfitters rabatkode, mere specifik information om handels- og leveringsbetingelserne mm.

Starter om