Spar op til 60% på de fedeste ure!
4.43 (88.61%)
35 votes
Butik RSS

Urkompagniet rabatkode 2018

Webshoppen Urkompagniet forhandler billige ure til kvinder, mænd og børn fra en lang række danske og internationale mærker i forskellige materialer, designs og kvaliteter. Med et prisleje fra omkring 1000 til over 5000 kroner har Urkompagniet noget for enhver smag og pengepung.
Vil du gerne kende klokken? Så brug en eksklusiv Urkompagniet rabatkode fra e-rabatkoder og spar lidt ekstra i webshoppen.

http://www.urkompagniet.dk/

Aktive Urkompagniet rabatkoder og tilbud

Spar op til 60% på de fedeste ure!

Her får du et direkte link til Urkompagniets tilbudssektion hvor du kan spare helt op til 60% på et kæmpe udvalg af ure til både ham & hende.... mere ››

2
http://www.urkompagniet.dk/

Urkompagniet Rabatkoder 2018

Billige ure i god kvalitet

Urkompagniet blev grundlagt i år 2011 og består foruden webshoppen af en fysisk butik i Søborg. Virksomhedens mission er at sælge billige ure af høj kvalitet samt at give deres kunder en god oplevelse med at shoppe på internettet, hvorfor de har fokus på at gøre et nemt og trygt for kunden.

Sortiment

Urkompagniet sælger billige ure til kvinder, mænd og børn, hvorfor der skulle være en god chance for at finde noget uanset hvem du er på udkig efter et ur til.

Mænd: Her finder du alle de ure webshoppen forhandler til mænd. For at gøre søgning lidt nemmere kan du bl.a. indtaste et prisleje samt remfarven og urskivefarven.

Kvinder: På samme måde kan du her finde alle de ure, der udbydes til kvinder og sortere i udvalget ved at vælge farve, kvalitet og pris.

Børn: Her kan du både se hele sortimentet af ure til børn og teenagere, hvor du både kan finde meget børnevenlige ure i et skånsomt materiale i friske farver eller nogle lidt mere afdæmpede og enkle modeller velegnet til teenageren.

Mærker: I denne kategori kan du se alle de forskellige mærker som Urkompagniet forhandler. Du an bl.a. finde Adidas, Calvin Klein, Casio, Citizen, Daniel Wellington, Diesel, DKNY, Dyrberg Kern, Fossil, Gant, Hugo Boss, Lacoste, LEGO, Michael Kors, Seiko, Skagen og Wenger.

Urkompagniet rabatkode

På e-rabatkoder.dk kan du finde de nyeste og bedste Urkompagniet rabatkoder, som giver dig mulighed for at spare lidt ekstra, når du køber et ur i webshoppen. Er du på udkig efter et ur til din kone, kæreste, mand, datter, veninde, søn, mand, mor, far eller lignende? Eller trænger du bare til at forkæl dig selv med lidt nyt pynt til håndledet? Så hold godt øje med siden her for ikke at gå glip af de gode Urkompagniet tilbud. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og like vores Facebookside, hvis du vil være helt sikker på ikke at gå glip af de attraktive Urkompagniet rabatkoder.

Betalingsformer

Når du handler hos Urkompagniet kan du benytte følgende betalingsforme. Du skal indtaste din Urkompagniet rabatkode under betalingsprocessen.

  • Dankort
  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • American Express
  • PayPal

Levering

Urkompagniet har ikke nok med billige ure også en sublim leveringsservice, der tilbyder gratis fragt ikke alene i Danmark men også til Færøerne, Grønland, Sverige, Finland og Norge. Udenfor Danmark grænser kræver det dog, at du handler for over 1000 kroner før leveringen er gratis, hvilket du hurtigt kan nå op på ved køb af bare et enkelt ur. Leveringsprisen er 100 kroner, såfremt du handler for under 1000 kroner.

Pakkerne leveres med Post Danmark til afhentning på dit nærmeste posthus. Du har desuden mulighed for at spore din pakke undervejs med det trackingnummer du modtager via e-mail.

Retur og fortrydelsesret

Når du har handlet hos Urkompagniet har du altid 90 dages retur- og fortrydelsesret, hvilket giver dig god tid til at tænke i og rig mulighed for at prøve dit ur forsigtigt derhjemme og se om du kan vænne dig til det.

Kundeservice

Har du spørgsmål til Urkompagniet angående din Urkompagniet rabatkode, deres produkter eller lignende kan du kontakte dem via formularen på deres hjemmeside.

Starter om