Butik RSS

urkongerne.dk rabatkode 2018

Urkongerne er en online webshop, som specialiserer sig i kvalitetsure til både mænd og kvinder. Kvaliteten er altid i top, og med deres kæmpe sortiment kan du altid finde noget der passer til lige præcis dine behov. Hos Urkongerne er de unødvendige mellemmænd skåret væk, og besparelserne går direkte videre til dig som kunde. Her på siden kan du finde en Urkongerne rabatkode til brug i deres webshop.

http://www.urkongerne.dk

Aktive urkongerne.dk rabatkoder og tilbud

Ny urkongerne.dk rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste urkongerne.dk rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge urkongerne.dk´s tilbudsside her:

Direkte link til urkongerne.dk's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.urkongerne.dk

Urkongerne.dk rabatkoder 2018

Ure der duer

Urkongerne var oprindeligt en svensk webshop, som siden har udvidet forretningen til at inkludere både Danmark, Norge og Sverige. Du finder alle de kendte mærker indenfor ure, og tilbehør til vedligeholdelse, customization og mere hos Urkongerne. Alle ure er kvalitetstestet og omfattet af garanti, så du behøver kun at bekymre dig om design og budget når du indløser dit Urkongerne tilbud.
Du får altid den rette vejledning af deres dedikerede kundeservice, som kan guide dig både gennem køb og vedligeholdelse af dit nye ur. Det er vigtigt hos Urkongerne, at kunderne har den bedst mulige oplevelse når de handler hos dem, og det mærker man virkelig når man kontakter dem.
Du har mulighed for afbetaling af dit køb, delbetaling og forsinket betaling, så der er masser af muligheder for at finde et nyt, fedt ur, selvom du måske ikke har så mange penge til rådighed lige nu. Det kan evt. også suppleres med dit Urkongerne tilbud, som du finder her på siden.

Sortiment

Når du besøger Urkongerne’s webshop første gang, vil du kunne se hvor nemt det er at finde lige præcis din type ur. Menuen er omfattende, men overskuelig, og du kan sortere udvalget til fx kun at inkludere ure med læderrem og datovisning, med mineralglas i urskiven og analogt display. Yderligere kan du selvfølgelig også se ure i forskellige prisklasser. Hos Urkongerne er det virkeligt nemt og overskueligt at finde præcis det du leder efter – og det er en fordel, når man har så mange varer som Urkongerne. Kendte mærker som Casio, Citizen, Gant, Tissot, Seiko, Police og Calvin Klein udgør blot en brøkdel af det samlede udvalg.
Fælles for alle Urkongerne’s produkter er den høje kvalitetsstandard. Derudover finder du en masse forskellige stilarter og prisklasser, som kan matche dit niveau, og sikre at du forlader shoppen glad og tilfreds.
Hvis du er på jagt efter et godt tilbud, kan du også klikke forbi tilbudsfanen, og se hvilke Urkongerne tilbud er aktive i øjeblikket. Du kan også gå på jagt efter diverse produkter som fx vedligholdelseskits, batterier, pladegravering mm. Husk at læse mere om vores Urkongerne rabatkode inden du klikker ind og shopper.

Urkongerne rabatkode

Med en Urkongerne rabatkode, har du mulighed for at opnå særtilbud og rabatter på hjemmesiden. Det betyder at du kan få mere for dine penge, når du skal have nyt ur, så sørg for at tjekke om der findes et aktivt Urkongerne tilbud her på siden, før du besøger webshoppen.
Når du har modtaget din Urkongerne rabatkode kan du shoppe i ro og mag, og blot indtaste koden når du har valgt hvilket ur du kunne tænke dig. Herefter vil du kunne se dine besparelser med det samme, og så kan du ellers bare indløse dit Urkongerne tilbud, så længe koden er gyldig. Der er virkeligt nemme penge at spare, uanset om du køber ind til dig selv eller en du holder af. Dit Urkongerne tilbud kan selvfølgelig indløses uanset om du handler ind til dig selv eller til gave.

Hvis du også vil have mere for mindre, så kom igang nu – og find din første Urkongerne rabatkode i dag!

Levering

Hos Urkongerne er leveringstiden og -prisen afhængig af det enkelte produkt, men du kan som regel regne med at have din vare i hånden mellem 1-8 hverdage efter dit køb. Alle varer som leveres med DHL er gratis, og dette vil også fremgå af din bestilling. Du kan altid se disse oplysninger på den enkelte vare.

Retur og reklamation

Alle Urkongerne’s varer er omfattet af en eller anden form for garanti. Visse ure har en officiel tre-års garanti fra producenten, andre er omfattet af Urkongerne’s egen udvidede garantiordning. De fleste ure har en udvidet returret på 90 dage, så du kan nå at se dit ur ordentligt an, inden du beslutter dig for alvor.

Kundeservice

Du kan kontakte Urkongerne på tlf. +4613-3292092 ml. 9 – 16 alle hverdage, eller på mail [email protected]. For hurtigere svartid kan du også besøge dem på Facebook. Vær opmærksom på at Urkongerne kun tilbyder kundeservice på svensk og engelsk.

Starter om