Butik RSS

vacanceselect rabatkode 2018

Vacanceselect har mere en 30 års erfaring med campingferier og ferieparker i 15 nøje udvalgte feriedestinationer i Europa, der både byder på kør selv ferie i mobile home, glamping og ophold i en feriebolig. Med en Vacanceselect rabatkode fra e-rabatkoder, kan du spare lidt ekstra på dit næste opholder, når du bestiller det via deres hjemmeside.

http://www.vacanceselect.com

Aktive vacanceselect rabatkoder og tilbud

Ny vacanceselect rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste vacanceselect rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge vacanceselect´s tilbudsside her:

Direkte link til vacanceselect's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.vacanceselect.com

Vacanceselect rabatkoder 2018

Fra camping til glamping

Vacanceselect er et familieorienteret rejseselskab, der desuden startede op som en familievirksomhed i år 1984 og siden da har solgt forskellige former for rejser særligt egnet til familier. Vacanceselect er stadig familiejet den dag i dag.

Virksomheden har særligt fokus på at have et veluddannet personale, der kan give sine kunder kyndig vejledning. Det betyder bl.a. at mange af deres medarbejdere har besøgt de forskellige destinationer og derfor kan vejlede dig til det bedste valg, når du køber din rejse.

 

Sortiment

Vacanceselect har udvalgt de 15 lande og destinationerne i disse lande med omhu for at kunne tilbyde deres kunder den bedste ferie.

 

Camping: Her finder du rejser lige fra camping til glamping, der er luksuscamping hvor du enten kan bo i et luksustelt eller en mobile home.

 

Ferieparker: Vil du nyde dine ferie i smukke og komfortable omgivelser, så vil et ophold i en af de gæstfri ferieparker helt sikkert falde i god jord hos din familie. Du kan bl.a. rejse til Spanien, Italien, Frankrig, Kroatien og Portugal i en af de smukke ferieparker.

 

Boliger: Er du mest til en fast beliggenhed, du rejser måske med små børn og prioriterer den nemme og bekvemme rejse. Så kan du enten vælge at bo i et luksustelt, en luksus lodge, en luksus bungalow, et glamptelt, en cubesuite, i en villa, airlodge eller en hybridlodge. Mulighederne er mange blandt de forskellige Vacanceselect tilbud. Forhør dig med personalet, hvis du har brug for vejledning til at vælge netop den destination og boligtype for dig.

 

Vacanse select rabatkode

Skal du på ferie med familien kan du med Vacanceselect få campingferie, glamping, mobile home og lignede som er skræddersyet til en familieferies behov. Du kan få alt lige fra almindelig camping til luksus alt efter dine behov. Med en Vacanceselect rabatkode kan du desuden spare endnu flere penge på dit ophold, når du bestiller gennem hjemmesiden.

Så klik forbi denne side jævnligt eller skriv dig op til e-rabatkoder nyhedsbrevet og like vores Facebookside, så bliver du kontaktet hver gang der er nye Vacanceselect rabatkoder.

Betalingsformer

Når du har modtaget dit rejsebevis på e-mail fra Vacanceselect kan du betale din rejse på følgende tre måde:

  • De mest almindelige betalingskort
  • Girokort
  • Bankoverførsel

Retur og fortrydelsesret

Med en tryghedspakke fra Vacanceselect kan du afbestille din rejse op til 60 dage før afrejsen helt omkostningsfrit. Tryghedspakken og ekspeditionsgebyret vil ikke blive refunderet.

Afbestiller du din rejse op til 8 uger før afrejsen vil den første betalingsrate ikke blive refunderet.

Kundeservice

Har du spørgsmål til Vacanceselect eller behov for at hjælpe med at booke din rejse kan du kontakte Vacanceselect via telefon fra mandag til torsdag mellem klokken 9-17 og fredag fra klokken 9-16. Alternativt kan du sende en e-mail til dem.

Starter om