Butik RSS

Waoo rabatkode 2018

Waoo er et fiberbredbåndsselskab, der forhandler billigt internet i form af fiberbredbånd samt Waoo tv og telefoni til privatpersoner og virksomheder. Du kan altså samle alt hos en udbyder med Waoo og tilmed til nogen af landets bedste priser.
Med en af Waoo rabatkoderne her fra e-rabatkoder, kan du spare lidt ekstra på dit Waoo internet, tv og telefoni.

http://www.waoo.dk

Aktive Waoo rabatkoder og tilbud

Ny Waoo rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Waoo rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Waoo´s tilbudsside her:

Direkte link til Waoo's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.waoo.dk

Waoo! rabatkoder 2018

Bredbånd med lynets hast

Waoo er et relativt nyetableret fiberbredbåndsselskab, der trods dette har masser af erfaring i form af et veluddannet og engageret personale, der ved alt hvad du behøver at vide om fiberbredbånd og billigt internet.

Waoo forhandler, i samarbejde med nogle af Danmarks største energiselskaber, fiberbredbåndsabonnementer, Tv pakker og telefoniabonnementer.

Waoo kan tilbyde noget af det bedste og billigste internet indenfor den nyeste fibernetteknologi, der giver det hurtigste fiberbredbånd, Tv og telefoni på markedet.

Sortiment

Hos Waoo kan du både købe fibernet, Tv og telefoni som privat kunde og i erhvervsmæssig sammenhæng. Uanset hvad vil du stadig være sikret billig internet.

Pakketilbud: Her finder du alle de aktuelle Waoo tilbud og kampagner, hvor du for eksempel kan få en lille eller stor Tv pakke til henholdsvis 178 og 378 kroner. Du kan også få en Tv pakke inklusiv Viasat for 328 kroner.

Fiberbredbånd: Er du træt af langsomme forbindelser og dårlige signaler, så har Waoo helt sikkert et abonnement, der kan hjælpe dig ud af denne pinsel. Hos Waoo kan du få alt fra en 50/50 Mbit/s forbindelse til en 500/500 Mbit/s forbindelse fra 79 til 999 kroner afhængig af dit specifikke behov.

TV: Waoo har flere forskellige Tv pakker indeholdende lige fra 17 til 68 kanaler. Tv pakkerne koster mellem 99 og 599 kroner afhængig hvor mange kanaler du ønsker, og om du for eksempel vil have et sports abonnement med alle de internationale sportskanaler.

Telefoni: Waoos fibernet telefoni giver dig en lynhurtig og effektiv forbindelse uden støj på linjen. Vælg mellem forskellige pakker fra 29 til 399 kroner (familiepakke til flere personer).

Waoo værdikode

Er du allerede fristet til at kassere dit nuværende abonnement og få lavet et nyt og hurtigt fibernet abonnement hos Waoo? Så er den gode nyhed, at du nu kan spare endnu flere penge på dit bredbånd, Tv og telefoni med en Waoo rabatkode her fra siden. Så hold godt øje med siden, hvis du ikke vil misse de gode attraktive rabatkoder, som kan bruges via deres hjemmeside. Du har også mulighed for at følge med på vores Facebookside og tilmelde dig vores nyhedsbrev, så er du hele tiden opdateret om alle Waoo rabatkoderne.

Betalingsformer

Du kan betale med de mest almindelige betalingskort hos Waoo, som trækker betaling fra din konto en gang om måneden. Du kan desuden benytte din Waoo rabatkode under betalingsprocessen.

Retur og fortrydelsesret

Du har 14 dage til at tænke over dit Waoo køb, hvilket giver dig ret til at fortryde dit køb indenfor 14 dage og få pengene retur. Efter de 14 dage har du stadig mulighed for at opsige dit abonnement gældende fra den næste regningsperiode.

Kundeservice

På Waoos hjemmeside finder du kontaktoplysninger til hvert enkelt energiselskab, hvorfor du skal gå ind på hjemmesiden og finde det energiselskab du hører ind under. Klik på energiselskabet og se hvordan og hvornår du kan kontakte dem. Har du problemer med din Waoo rabatkode kan du kontakte e-rabatkoder, der vil forsøge at svare på dit spørgsmål.

 

Starter om