Butik RSS

watchmen rabatkode 2018

På Watchmen kan du armbåndsure til mænd. Butikken kan fordi al handel foregår online, skrue helt ned for priserne. Søger du et lækkert designer ur med batteri? Eller måske er du mere til mekaniske ure? Spar på prisen og skru uret helt tilbage med en Watchmen rabatkode eller et Watchmen tilbud fra os på e-rabatkoder.dk, når du handler i webshoppen.

http://www.watchmen.dk

Aktive watchmen rabatkoder og tilbud

Ny watchmen rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste watchmen rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge watchmen´s tilbudsside her:

Direkte link til watchmen's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.watchmen.dk

Watchmen rabatkoder 2018

Tidsløst design

Watchmen er en online butik, der sælger armbåndsure til mænd til konkurrencedygtige priser og i god kvalitet. Firmaet blev grundlagt i år 2012 med en mission om at sælge billige, men gode armbåndsure og følge med de seneste trends indenfor design og teknologi, når det kommer til herreure.

Sortiment

Watchmen sælger både mekaniske ure og kvarts ure, der er drevet på batteri. Kvarts urenes batteri skal skiftes cirka en gang om året alt efter modellen. De mekaniske ure har derimod intet batteri. De drives af energier og skal nogen gange trækkes op manuelt.

Watchmen sælger ure fra flere forskellige mærker heriblandt det svenske brand Triwa, det belgiske mærke Komono samt Juisko, Shark, Daniel Wellington og Eyki.

Watchmen har ure i en prisklasse, der strækker sig fra fra 449 kroner til 2299 kroner. Der er dermed noget for en hver uanset om du er studerende eller fastansat med et fuldtidsjob.

Bestseller: I denne kategori finder du de bedst sælgende armbåndure – det vil sige de ure som flest mænd foretrækker. Det kan altså være et godt sted at søge inspiration, hvis du ikke helt ved hvad du går efter.

Tilbud: Her kan du se alle de gode Watchmen tilbud, der giver dig mulighed for at få et armbåndsur til en reduceret pris.

Watchmen rabatkode

Er du på udkig efter et nyt ur til din mand, kæreste, søn, bror, ven eller kollega kan du helt sikkert finde noget på Watchmen. Og hvorfor ikke spare lidt ekstra med en Watchmen rabatkode?

Skriv dig op til rabatkodeportalens nyhedsbrev eller klik forbi siden i ny og næ, så kan du med sikkerhed spare en masse tid og penge. Du kan ekstraordinært følge vores Facebookside for yderligere informationer og opdateringer om rabatkoderne.

Betalingsformer

Du kan betale med følgende kort, når du handler hos Watchmen. Husk også at gøre brug af din Watchmen rabatkode, når du alligevel er i gang med at indtaste dine betalingsoplysninger.

  • Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard

Levering

Når du handler hos Watchmen leveres din pakke med Post Danmark. Det tager dermed ca. en til to arbejdsdage for din pakke at nå frem. I større byer kan du forvente at modtage din pakke allerede indenfor en dag.

Der er altid fri fragt, når du bestiller et armbåndsur hos Watchmen uanset urets pris og ordrens omfang.

Retur og fortrydelsesret

Watchmen har 28 dages retur- og fortrydelsesret, hvis du af forskellige årsager har lyst til at returnere dit armbåndsur eller ombytte det til en anden vare. Du kan få pengene tilbage såfremt uret sendes tilbage i sammen stand som du modtog det i ved ankomsten.

Kundeservice

Vil du vide mere om Watchmens tilbud, deres armbåndsure osv. kan de kundeservice kontaktes på alle hverdage fra klokken 9-16. Alternativt kan de kontaktes via e-mail for henvendelser, der ikke haster.

Starter om