Butik RSS

Weissenhäuser Strand rabatkode 2018

Weissenhäuser Strand er et stort aktivitets centrum, hvor du finder både badeland, legeland og strandområde. Med en pragtfuld beliggenhed lige ved Østersøstrand, tilbyder stedet et hav af udendørs såvel som indendørs sports- og legeaktiviteter, for ej at forglemme de mange hyggelige barer og restauranter. Hvis man vil opleve det hele i Weissenhäuser Strand, så skal man tage mere end et par dages miniferie. Stedet tilbyder noget for hele familien, så skal I ud og rejse, så hold ekstra øje her på siden efter en Weissenhäuser Strand rabatkode.

http://www.weissenhaeuserstrand.de/dk/

Aktive Weissenhäuser Strand rabatkoder og tilbud

Ny Weissenhäuser Strand rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Weissenhäuser Strand rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Weissenhäuser Strand´s tilbudsside her:

Direkte link til Weissenhäuser Strand's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.weissenhaeuserstrand.de/dk/

Weissenhauser Strand Rabatkode 2018

Kør selv ferie Tyskland

Weissenhäuser er et sandt paradis for familier med børn og barnlige sjæle. Badelandet hedder Aqua-Erlebniswelt og har en intet mindre end 150 m lang vandrutsjebane med slutdestination i det enorme badeland, hvor der er grotter, vandfald, vandkanoner og meget mere. Leder du efter et endnu større sus i maven, er der den 75 m lange turbo-vandrutsjebane som har et styrt på intet mindre end 30 grader. Du finder også et stort indendørs børnepool-område, hvor der er vandrutsjebaner til de mindre børn. Dschungelland hedder det 6000 m² flotte landskab med masser af forskellige oplevelser og attraktioner fyldt med magi og skønhed. I kan bl.a. gå sikkert på eventyr og se alligatorer, øgler, skildpadder, skorpioner, frøer, varaner og en masse forskellige slags insekter i delvist åbne terrarier. Stedet tilbyder også verdens største indendørs højde-klatrebane for både erfarne og nybegyndere. Stedet nyeste aktivitet er vandski- og wakeboardanlægget ’Wawaco’, hvor der også er muligheder for at leje udstyr og få en action oplevelse for livet, uanset alder og erfaring.

Stedet tilbyder ferieboliger, såsom ferielejligheder, bungalows og penthouselejligheder, hvor du kan holde ferie på dine præmisser. Her har I køkkenfaciliteter til at lave al slags mad, hvis I foretrækker at spise hjemme nogle dage. Området har også masser af spændende og forskellige restauranter, hvor I kan finde mange forskellige livretter fra de mest populære kulinariske køkkener i verden.

Udover ferieboliger, så er der også det luksuriøse 4-stjernede strandhotel som er udstyret med balkon og trådløs WI-FI forbindelse. Med værelser til både land- og vandside som indbyder til ro og afslapning, kan I lade batterierne godt op til dage fyldt med spændende udfordringer og aktiviteter.

Weissenhäuser Strand byder på mad og drikke til enhver smag. Du kan sågar handle ind i deres egen bager, slagter eller supermarked.

Weissenhäuser Strand værdikode

Hos e-rabatkoder.dk prøver vi konstant at give jer de bedste tilbud, derfor tilbyder vi jer også den seneste nye Weissenhäuser Strand rabatkode, så I kan få mere ferie for pengene. Hvis I vil holde jer opdateret på den nyeste nye Weissenhäuser Strand rabatkode, så kan I like vores Facebook side eller tilmelde jer vores nyhedsbrev. På den måde vil I være blandt de første der modtager besked, så snart vi opdateret siden med en ny Weissenhäuser Strand rabatkode. Tænker du badeland Tyskland eller kør selv ferie Tyskland? Så er Weissenhäuser Strand det rette sted.

Depositum og annullering

Lejer skal betale 25 % af det samlede lejebeløb i depositum inden for 14 dage efter modtagelse af reservationsbekræftelse. Resten af beløbet skal betales senest 20 dage før ankomstdatoen. Bliver lejekontrakten annulleret 42 dage eller mere før lejeperiodens begyndelse, bliver man opkrævet et gebyr på 20 euro. Sker annulleringen med mere end 10 dage og op til 42 dage før lejeperiodens begyndelse, opkræver Weissenhäuser Strand 25 % af det samlede lejebeløb og med mindre end 10 dage før, 50 % af det samlede beløb.

Kundeservice

Weissenhäuser Strand kan kontaktes på [email protected] eller på telefon + 49 43 61 55-0. 

Starter om