Butik RSS

Wiggle rabatkode 2018

Hos Wiggle kan der købes udstyr til cykling, løb og svømning. De specialisere sig i triathlon udstyr. Du kan købe udstyr og accesories til alle tre sportsgrene på Wiggle. Går du også med en atlet i maven, eller er du allerede godt i gang? Det er altid fedest at træne i og med lækre gode materiale, så tag et kig ind forbi Wiggle og gør et godt køb. Brug en Wiggle rabatkode eller find et Wiggle tilbud lige her på e-rabatkoder, og spar lidt penge samtidig.

http://www.wiggle.co.uk/

Aktive Wiggle rabatkoder og tilbud

Ny Wiggle rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Wiggle rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Wiggle´s tilbudsside her:

Direkte link til Wiggle's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Wiggle rabatkode 2018

Wiggle tilbud

Wiggle begynder deres historie hos den lille cykel handler Butler Cycles i 1920’erne. De er vokset meget siden dengang, og har vundet mange priser siden. De begyndte at handle online i begyndelse af 2000. Firmaet er vokset fra at have en håndfuld medarbejdere til at have over 350 medarbejdere og den vokser stadig. Deres ansatte er sports entusiaster, som har en passion for både deres arbejde og hobby. Firmaet arrangere løb, cykelture og svømning for deres ansatte, og de sponsorer både sociale og konkurrence begivenheder rundt omkring i verden.

De vandt BikBik Online Retailer award både i 2010, 2011 og 2012, så der er garanti for at virksomheden fungere.

Sortiment

Hos Wiggle er triathlon et af grundstene, så de sælger produkter til løb, cykling og svømning. De har derudover også et sortiment af mountainbikes. Klik ind på deres hjemmeside for at finde gode Wiggle tilbud.

Du kan købe både løbetøj og løbesko, samt alle de accessories du kunne have behov for. Om det så er tasker, flasker eller en gps, så kan du købe det hos Wiggle.

Hvis du er mere til cykling, så har de er bredt udvalg af cykler og cykeltøj. Ligesom med løbeafdelingen så er der mulighed for både at købe accessories i form af værktøj, flasker, tasker, lys og pumper.

Det sidste element i for at fuldføre vores triathlon af sport er svømning. Du kan købe både svømmetøj, våddragter, gps’er og meget mere hos Wiggle. Hvis du gerne vil spare penge på dit køb, så kan du bruge en Wiggle rabatkode. Så kan du spare penge på de mange Wiggle tilbud.

Wiggle rabatkode

På e-rabatkoder.dk kan du altid finde de bedste rabatkoder til Wiggle. Med en Wiggle rabatkode bliver det altid lidt sjovere at handle. For ikke at gå glip af de attraktive Wiggle tilbud, bør du besøge e-rabatkoder.dk ofte. Alternativt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev samt gå ind og like vores Facebookside. Så får du hurtigt besked hver gang, der er penge at spare på Wiggle tilbud, eller der en en Wiggle rabatkode til rådighed.

Betalingsforme

Hos Wiggle har du mulighed for at betale med følgende betalingskort:

American Express, Switch/Maestro, MasterCard, Visa og Visa Electron.

Hvis du vil benytte din Wiggle rabatkode, så skal dette gøres under ’Gift Vouchers’ på hjemmesiden, efter du har tilføjet din vare til kurven.

Levering og fortrydelsesret

Når du køber varer hos Wiggle, så vil du skulle betale 356 DKK for at få gratis levering til Danmark. Hvis du sikre dig at din varer er hos dig dagen efter, så kan du betale 8 £. Hvis du ikke benytter denne mulighed, så vil det tage mellem to til fem arbejdsdage inden for Europas grænser, og mellem tre til ti hvis det er resten af verden.

Hvis du har fortrudt købet af en varer, så har du 365 dage til at returnere denne. Varen skal blot opfylde disse to kriterier: Produktet skal ikke være brugt, og være i den sammen kasse og indpakning som du modtog produktet i. Derudover er spiselige varer ikke en del af bytteordningen, hvis du skulle være solgt før en bestemt dato.

Hvis varen er defekt, så kan den sendes retur, så Wiggle kan undersøge produktet grundigt for at sikre at garantien dækker. Klik ind på Wiggles hjemmeside, og få de specifikke instruktioner til returnering af varer.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller søger råd, så kan du klikke ind på Wiggles hjemmeside, hvor du har mulighed for at udfylde en kontakt form. Wiggle forsøger at besvare alle spørgsmål inden for 12 til 24 timer.

 

Starter om