Winkwink – Spar op til 60%
5 (100%)
33 votes
Butik RSS

WinkWink rabatkode 2018

WinkWink er en webshop med speciale i lingeri og sexlegetøj til kvinder, mænd og par. Med en rabatkode til winkwink kan du eller I spare penge på jeres nye legetøj.

http://www.winkwink.dk/

Aktive WinkWink rabatkoder og tilbud

Winkwink – Spar op til 60%

Hos WinkWink finder du et stort udvalg af sexlegetøj, frækt lingeri og tilbehør til stærkt nedsatte priser. Lige nu kan du nemlig spare helt op til 60% på en masse lækre produkter.... mere ››

Kategori:

Tags

http://www.winkwink.dk/

winkwink-rabatkode

winkwink rabatkoder 2018

Sexshop Winkwink – Forhandler af sexlegetøj

Winkwink er en af Skandinaviens største sexshops. Vi er forhandlere af alt fra sexlegetøj til bondage udstyr og en hel del frækt undertøj til kvinder såvel som mænd. Er du på udkig efter et stykke frækt legetøj til samlingen eller blot nysgerrig omkring hvad en erotisk online butik har at byde på, så tag endelig et kig på Winkwink. Vi skal nok sørge for at du ikke bliver skuffet. Hos os kan du både finde en billig dildo, eller noget andet billigt sexlegetøj!

Hvorfor handle hos Winkwink?

Når du handler hos Winkwink er der en række fordele der gør at vi er at foretrækker over mange andre forhandlere. Først og fremmest leverer vi lynhurtigt din pakke 100% diskret. Du modtager en pakke afsendt fra: ”K. H. APS” og ikke et navn uvedkommende kan identificerer som en sexshop.

Derudover har vi på Winkwink 100% prisgaranti. Udover at håndtere en sexshop er vi hos K. H. APS også et udviklingsbureau. Det har vi selvfølgelig udnyttet! Hvilket har resulteret i et revolutionerende værktøj der crawler alle andre sexshops priser og sætte vores egne MERE NED! På den måde er du sikret den bedste handel hver gang du handler hos os. Du vil aldrig komme ud for den kedelige nyhed, at du kunne have sparet penge ved blot at handle et andet sted. Hos Winkwink er vi altid billigere end de andre. Det er din og vores sikkerhed for at en handel hos os er den bedste handel.

Kvalitet er dog en af de ting vi går meget op i hos Winkwink. Du vil derfor sjældent støde på produkter, som ikke opfylder de skarpe kriterier vores produkttestere stiller.

Hos Winkwink har vi valgt at have ufravillige tilknyttede sexlegetøjstestere. På den måde sikrer vi 2 ting: 1) At du opnår den mest menneskelige og personlige beskrivelse af produkterne inden køb. Du får altså et unikt indblik i, hvordan du selv ville opleve det produkt – allerede inden du har købt det. 2) Anmeldelserne af produkterne bliver ærlige og ligetil. Produkttesterne er ikke ude på at sælge produkterne og modtager ikke et honorar for at være tester af produkterne. På den måde sikrer vi en fuldstændig objektiv vurdering af det enkelte stykke sexlegetøj. Både de positive og negative aspekter af hvert enkelt stykke sexlegetøj bliver lagt frem. Så kan du helt selv afgøre, hvilke produkter du ønsker at købe. Og du modtager altså ikke et produkt med en dårlig overraskelse.

På udkig efter frækt undertøj og lingeri? Så er vi svaret!

Anderledes fra mange andre sexshops er Winkwink en stor forhandler af frækt undertøj. Vi har mærker som Cotelli Collection, Abierta Fina, Dreamgil og mange mange flere skønne lingeri mærker. Så er du på udkig efter noget frækt undertøj til en hed aften med kæresten, eller fordi du bare fortjener at være lidt ekstra lækker så tag et kig på Winkwink.dk. Vi tør godt love for du ikke bliver skuffet.

 

Starter om