Butik RSS

Zenji Mobile rabatkode 2018

Zenji er det nye mobilselskab i Danmark. De differentierer sig på, at forkæle deres kunder med mobilabonnement og gavekort i ét. De tilbyder et overskueligt mobilabonnement, hvor prisen er fast og lav. Du betaler 200 kr. om måneden og så får du både et all-you-can-need mobilabonnement og et valgfrit gavekort, hver måned. Så hvis du kigger efter et billigt mobilabonnement, så husk at kigge herinde efter en Zenji Mobile rabatkode eller et godt Zenji Mobile tilbud.

http://www.zenji.dk

Aktive Zenji Mobile rabatkoder og tilbud

Ny Zenji Mobile rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Zenji Mobile rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Zenji Mobile´s tilbudsside her:

Direkte link til Zenji Mobile's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.zenji.dk

Zenji Mobile rabatkoder 2018

Om virksomheden

Zenji er den nye dreng i klassen blandt de danske mobilselskaber. For en fast pris af 200 kr. får du et mobilabonnement med fri tale, fri SMS/MMS og 10 GB data til at surfe Internettet tomt. Som en bonus, får du tilmed et valgfrit gavekort på 100 kr. hver måned til én af de mange samarbejdspartnere, som teleselskabet har samlet sammen. Zenji har sørget for, at der er lidt til enhver smag og du kan derfor bl.a. få gavekort fra Magasin, Inspiration, Miinto, Zalando, Ezzence, Matas, Stylepit og Baresso.

Zenji er et nyt selskab, men ikke et, som går på kompromis med netværket, de benytter sig nemlig af 3’s kæmpe netværk. De tilbyder 4G med i abonnement og prisen, så det hele er så overskueligt som muligt, og så du kan surfe på nettet med den mest optimale hastighed. Du får altså et abonnement til 200 kr. om måneden, uden skjulte gebyrer eller afgifter og med valgfrihed for, at vælge hvilken et gavekort du vil have hver måned. På den måde forkæler Zenji dig, og så kan du jo beslutte, om du vil forkæle en du holder af eller dig selv. Det kunne f.eks. være med en tur på Baresso, lidt kosmetik fra Matas, et par nye jeans fra zalando, lidt makeup fra Ezzence eller noget til køkkenet fra Inspiration. Zenji overlader alle mulighederne til dig, så hvorfor ikke have et billigt mobilabonnement, hvor du samtidig bliver forkælet?

Zenji værdikode

Hos e-rabatkoder bestræber vi os på, at tilbyde jer den sidste nye Zenji Mobile rabatkode og det sidste nye Zenji Mobile tilbud, så I kan få lidt ekstra til, at forkæle jer selv med hver måned. Hvis I vil holde jer opdateret, så snart der kommer en ny Zenji Mobile rabatkode eller et andet Zenji Mobile tilbud, så kan I like vores Facebook side og tilmelde jer vores nyhedsbrev. På den måde bliver I blandt de første til, at modtage besked så snart vi har noget nyt fra Zenji.

Levering

Zenji bestræber sig på, at kunder modtager deres levering hurtigst muligt, men er også afhængig af det pågældende produkt.

Retur og fortrydelsesret

Hos Zenji har du ret til at fortryde dit køb indenfor 14 dage, uden begrundelse. De 14 dage taler fra den dag, du har indgået aftalen. Du kan både sende dem en mail eller et brev, hvor du gør opmærksom på, at du har fortrudt købet.

Kundeservice

Zenji Mobile sætter en stor ære i deres kundeservice, så har du spørgsmål til det mindste angående dit abonnement eller noget relateret, så har du mulighed for at finde hjælp og svar på Zenji.dk under kundeservice. Ellers kan du skrive til dem på [email protected] eller ringe til dem telefonisk på + 45 70 31 32 33.

Starter om