21Diamonds Rabatkoder & Tilbud

Hos webshoppen 21diamonds kan du shoppe smukke håndlavede smykker. Der er både venskabsringe, forlovelsesringe, vielsesringe, halskæder og øreringe. Der er noget for enhver smag, hvad end du er til sølv-, guld-, hvidguldsmykker eller andet. Du kan vælge mellem et utal af modeller og forskellige prisklasser. Desuden, kan du selv designe dit eget smykke ved at vælge fra 29 forskellige ædelsten og 12 forskellige ædelmetaller.

Om 21Diamonds

21Diamonds

 

21Diamounds rabatkoder 2019

21Diamonds og smykkerne

Teamet bag 21Diamonds er bosiddende i München. Webshoppen er grundlagt i 2011 og siden da har 21Diamonds udviklet sig til i dag at være Europas største online smykkebutik, der er i berøring med mere end 12 lande.

Ideen bag konceptet var, at man skulle kunne designe sine egne smykker online, og dette er nu muligt direkte på deres hjemmeside.

21Diamonds bruger kun certificerede ædelstene og ædelmetaller af den bedste kvalitet. Virksomheden lægger stor vægt på de tyske guldsmede traditioner når de producerer deres smykker. De fleste bestillinger produceres i Pforzheim i Tyskland. Denne by er desuden kendt for smykkeproduktion af den bedste kvalitet.

Sortiment

Hos 21diamonds kan du vælge mellem 1000 unikke smykkemodeller.

Forlovelsesringe: Det er en stor dag, den dag hvor man beslutter sig for at gifte sig. Denne beslutning skal en forlovelsesring symbolisere. Udforsk et hav af forskellige modeller i alle prisklasser. Husk 21diamonds rabatkode til gratis levering på alle ordrer.

Vielsesringe: Vielsesringe er et symbol på at man har sagt ja til hinanden og kærligheden. Design selv dine vielsesringe og gør brug af det populære 21diamonds tilbud medgratis gravering i ringe.

Ringe: Under denne fane er alle webshoppens ringe samlet – også dem, der ikke er til en bestemt anledning, men blot til forkælelse.

Øreringe: Uanset om du er til hængeøreringe eller ørestikker, diamanter eller helt enkelte øreringe, så har 21diamonds smykkerne til dig.

Halskæder: Du kan med garanti finde noget du kan lide i dette store udvalg af halskæder. Forkæl dig selv med en ny halskæde.

Diamanter: Her kan du få uddybet, hvilke diamanter 21diamonds leverer, og ellers kan du gå på opdagelse under denne fane, hvor alle smykker med diamanter er samlet. Der er garanti for at blive fristet!

Gaveidéer: Uanset om du er på udkig efter en gave til en konfirmand, en fødselar, en gave til mors dag eller en lignende begivenhed, så er der en masse at vælge imellem. Og måske finder du et lækkert 21diamonds tilbud iblandt…

21Diamonds rabatkode

”21diamonds – giver kærlighed”. Sådan lyder webshoppens motto. Og det kan i dén grad mærkes. Du har nemlig flere muligheder for at opnå 21diamonds tilbud, så din shopping bliver endnu sjovere.

Første 21Diamonds rabatkode kan opnås når du køber for mere end 5000 kr. inden for 30 dage. Her kan du få 10% på din bestilling.

Anden 21Diamonds tilbud er en service som webshoppen altid kan garantere, nemlig gratis levering på alle ordrer.

Desuden er du også altid garanteret at få gratis gravering i ringe. Et 21Diamonds tilbud, der er svær at modstå.

Levering

Du er altid garanteret 21diamonds tilbud, idet du på alle ordrer får fragtfri levering.

Retur og fortrydelsesret

21diamonds står for omkostningerne ved en eventuel returnering. Når du vil returnere en vare skal du blot sende en mail med dit kunde- og bestillingsnummer til [email protected]. Herefter sender 21diamonds en forudbetalt forsendelsesetiket, som du skal printe ud og placere på din returpakke. Returpakken vil blive behandlet inden for 2-3 hverdage.

Kundeservice

Send en mail til [email protected]. 21diamonds bestræber sig på at svare inden for 24 timer i hverdagene.

Adressen er følgende:

21DIAMONDS GmbH

Adams-Lehmann-Str. 56

80797 München

Deutschland

Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.