Opret en gratis datingprofil hos 50PlusMatch
5 (100%)
15 votes
Store RSS

50PlusMatch rabatkode 2019

50plusmatch er en international datingside for det modne publikum. Som navnet antyder, er dette dating for personer på 50+. Datingsiden skaber rammerne for tusindvis at online møder mellem kvinder og mænd, der alle har mindst én ting til fælles: ønsket om at møde den eneste ene. Find kærligheden samtidig med at du sparer penge med en 50plusmatch rabatkode lige her fra e-rabatkoder.dk

http://www.50plusmatch.dk

Aktive 50PlusMatch rabatkoder og tilbud

Opret en gratis datingprofil hos 50PlusMatch

50plusmatch.dk er målrettet online dating for aktive mennesker over 50. Det er hvad 50plusmatch har arbejdet på siden 2010. Dette valg for en klart defineret målgruppe har vist sig at være en kæmpe fo... more ››

Category:

Tags:

50plusmatch.dk rabatkoder 2019

50plusmatch

50plusmatch er online dating for mennesker over 50. Siden 2010 har 50plusmatch målrettet forsøgt at skabe de perfekte rammer for tusindvis af modne singler, der er på udkig efter kærligheden. 50plusmatch er med fem års erfaring med dating 50+ stadig en voksende virksomhed, og de vokser ikke blot nationalt, men også internationalt. Udover Danmark kan de nemlig også trække på Sverige, Holland og Belgien. 50plusmatch er bevidste om, at de forskellige landes kulturer er forskellige, og gør derfor en dyd ud af grundigt at tilpasse datingsiderne til det enkelte lands datingvaner.

Hos 50plusmatch er du sikret, at alle profiler for dating 50+ er kontrolleret for eventuel uvedkommende besøgende. 50plusmatch har ”Sikker dating” politik, der betyder, at alle profiler kontrolleres før de bliver accepteret i oprettelsesprocessen.

50plusmatch medlemskab

50plusmatch.dk er stedet for dig, der vil prøve kræfter med dating 50+. På 50plusmatch.dk kan du oprette en gratis basisprofil, der giver muligheden for at besøge tusindvis af unikke profiler, der kun venter på, at DU tager kontakt. Oprettelsen kræver få oplysninger: køn, hvilket køn du søger, profilnavn, kodeord og e-mailadresse. Når du har indtastet disse oplysninger, har du adgang til et væld af interesserede datingprofiler. Som medlem af dating 50+ universet kan du logge ind på din profil i alle døgnets 24 timer.

50plusmatch er en troværdig datingside, og det understreger de ved at vise udtalelser fra andre medlemmer på hjemmesiden, der har fundet kærligheden på datingsiden.

Derudover, finder du på forsiden en guide til, hvordan du tager kontakt til andre profiler. Der er både mulighed for at sende en besked, chatte live, organisere en hyggelig aktivitet og mm.

Kunne du tænke dig at prøve lykken med online dating hos 50plusmatch, har du to muligheder.

Gratis medlemskab: Du kan oprette en profil med 50plusmatch tilbud, der giver dig et gratis medlemskab. Medlemskabet giver mulighed for bl.a. at skabe din søgeprofil, læse meddelelser fra andre medlemmer, indsætte 5 billeder og enkelte andre funktioner.

Abonnement: Med et abonnement har du samme muligheder som ved et gratis medlemskab. Desuden, har du også mulighed for at sende personlige meddelelser, se hvem der har besøgt din profil, se søgeprofilen for andre medlemmer og meget mere. Du kan vælge at betale for en måned, tre måneder, et halvt år eller 1 år. Her tilbydes der også 50plusmatch rabatkoder, idet du betaler mindre, jo længere tid du er medlem.

Så uanset om du vil betale for et abonnement eller blot vil se dig omkring, har du rig mulighed for at søge netop det, du leder efter.

50plusmatch rabatkode

Kærligheden er ikke kun for de unge – den findes i alle aldre. Her på e-rabatkoder er vi fulde af lyserøde skyer og vil selvfølgelig gerne hjælpe til lidt lykke og glæde i hverdagen. Derfor kan du altid finde de bedste 50plusmatch rabatkoder og 50plusmatch tilbud på vores side. Dem kan du benytte fx ved oprettelsen af en profil – så bliver kærligheden da ikke lettere.

Opsigelse af medlemskab

Det er muligt at opsige sit medlemskab hos 50plusmatch, hvis man ønsker dette. Opsiger man abonnementet inden for 7 arbejdsdage, er der ingen omkostninger ved opsigelsen. Opsiger man efter 7 arbejdsdage, er man som abonnent forpligtet til at betale fuld pris for det abonnement, man er startet på. Opsigelse kan ske via hjemmesiden eller pr. e-mail.

Kontakt

Man kan altid kontakte personalet hos 50plusmatch. Dette kan ske gennem en kontaktformular, man kan finde nederst på forsiden.

Man kan også kontakte 50plusmatch på følgende adresse:

50plusmatch.dk

Postbox 35097

3005 DB ROTTERDAM

Nederlandene

Starter om