ASOS Rabatkoder & Tilbud

På Asos findes der over 50.000 forskellige brands indenfor alt fra sko og accessories til modetøj til både kvinder og mænd over i skønhedsprodukter. Asos lancerer ca. 1500 nye produkter hver uge, så der er altid noget at komme efter. Om du leder efter den nye sommerkjole, dit næste jakkesæt eller nye sneakers, har ASOS virkelig mange ting at vælge imellem. E-rabatkoder tilbyder dig unikke og eksklusive ASOS rabatkoder, så din shopping bliver lidt sjovere og det bliver nemmere at vælge, fordi der er råd til det hele.

10%

Rabat til studerende

ASOS: 10% rabat til studerende

Opret dig på UNIDAYS og få altid 10% på ASOS sortiment, så længe du er studerende.
FÅ RABAT

70%

Spar op til

Spar op til 70% på ASOS udsalg

ASOS holder lige nu stort udsalg med helt op til 70% i rabat, så står du og mangler nyt til garderoben er det med at tage et kig. Men skynd dig inden det er for sent!
FÅ RABAT

Fri Fragt

Fri Fragt hos ASOS

Kunne du tænke dig noget nyt tøj? ASOS har et rigtig stort udvalg af modetøj til både kvinder og mænd. Lige nu får du endda også fri fragt!
FÅ RABAT

10%

Rabat til studerende

ASOS: 10% Rabat

Opret dig på UNIDAYS og få altid 10% på ASOS sortiment, så længe du er studerende.
FÅ RABAT

Om ASOS

ASOS

 

ASOS Rabatkode 2019

Britisk modeimperium

AsSeenOnScreen eller ASOS er navnet på den britiske online shoppingside, der i 1999 åbnede under navn nr. 1. Det var Quentin Griffith og Nick Robertson, der fik ideen til den kendte side, og faktisk startede det hele med at de ville lave en side hvor almindelige mennesker kunne finde tøj og accesories, som de havde set alle de kendte gå med.

I løbet af det første år vandt AsSeenOnScreen prisen for ”Bedste Trendsetter” i The Sunday Times. Sidenhen er det selvfølgelig blevet til mange flere – bl.a. Delivery Excellence Awards – Best Provider of Consumer Choice in Delivery & Best Cross Border Delivery Offering i 2015. Mange havde givet virksomheden ”kælenavnet” ASOS, og i kølvandet på første års succes ændrede de to direktører da også navnet så virksomheden – og hjemmesiden – officielt kom til at hedde ASOS. Du kan handle på 8 forskellige sprog, der inkluderer: Engelsk, Fransk, Tysk, Amerikansk, Italiensk, Spansk, Kinesisk og Russisk og ASOS tager imod betaling i 15 forskellige slags valuta.

Virksomheden udviklede sig og begyndte herefter også at sælge mere og mere fashion, og ikke ”bare” det som de kendte havde haft på. Hovedkvarteret ligger i Camden i London, hvor de har intet mindre end 24 timers kundeservice, så kunder over hele verden altid kan få svar på deres spørgsmål. ASOS sender varer ud både fra centrallageret i UK, men har også lager i Kina og Australien samt Berlin i Tyskland.

ASOS.com har millioner af nogen-og-20-årige fashion-elskere hver dag fra hele verden. Modesiden henvender sig primært til folk i 20’erne, som inspireres af omgivelserne, vennerne og selvfølgelig de kendte – typer som måske også selv fortæller videre hvor de har deres lækre tøj fra.

ASOS vil gerne være mode-mekka – stedet hvor de unge går hen for at finde nyheder, for at blogge om det selv, for at sælge deres eget og for at blive inspireret fra endnu større modeelskere end dem selv.

Er ASOS noget for dig?

Til kvinder

Hvad enten du leder efter sko, tasker, kjoler, bukser eller accessories, har ASOS en masse at vælge imellem. Stilen er det nye trendsættende og selvfølgelig med et britisk islæt i meget af sortimentet. ASOS har lavet det så smart at du altid kan se hvad der er af nyheder indenfor tøj, sko samt alt det, der er kommet tilbage på hylderne efter at have været udsolgt. Det betyder at hvis du missede et favoritprodukt, kan du måske få en ekstra chance for at købe det. Hvis man skal nævne noget specielt for ASOS til kvinder, er det at de har lavet specielle faner til Petite og Tall, som betyder at de målrettet samler tøj der passer til dem der er henholdsvis meget lave og meget høje, hvilket er fantastisk hvis man ellers har svært ved at finde noget der passer i længden. Ligeledes har de særlige kategorier til gravide, plus size og dem med curves, hvor der findes masser af modetøj, selv hvis du ikke lige har den typiske modelkrop. Det er altså lækkert at der bliver tænkt på alle typer af mennesker. Ligeledes kan du få din lyst styret i fx afrikanske prints, sorte kjoler og øko-venligt tøj, sko og tasker.

Mærker

ASOS fører en lang række af de store populære mærker, men har også mindre kendte, men ikke mindst lige så spændende mærker blandt deres udvalg særligt til kvinder på webshoppen. For at skærpe lysten til at besøge hjemmesiden og bruge en af vores unikke ASOS rabatkoder, kan der nævnes fx Abercrombie & Fitch, American Apparel, Bjørn Borg, Cheap Monday, Converse, Diesel, Disney, Dita Von Teese, DKNY, Esprit, Fjällraven, French Connection, G-Star, Hunter, Just Female, Karen Millen, Levi’s, Lipsy, Mango, Marc By Marc Jacobs, Michael Kors, Monki, Nike, Oasis, Only, Pieces, Pilgrim, Rimmel London, Selected Femme, Sisley, St. Tropez, Ted Baker, Vans, Vero Moda, Vila, Vivienne Westwood, Warehouse, Wildfox, Wonderbra og Wood Wood.

Til mænd

Til mændene præsenteres der også et kæmpe udvalg både i modetøj, sko og accessories. Hver dag kommer der nyheder ind om blandt andet t-shirts – enhver mands vigtigste eje. Der er flere sektioner hvor du som mand kan søge efter dit næste jakkesæt, læderjakker, skjorter og slips, så du altid kan se smart ud i festlige samt arbejdsmæssige forhold. Derudover er der også plads til det mere afslappede tøj såsom sweatshirts, joggingbukser og lange t-shirts samt decideret loungewear, polo shirts og alle de jeans du kan drømme om. At gå op i mode er jo som bekendt lige så meget for mænd, som for kvinder og ASOS manden skal ikke snydes for alle de nyeste styles og lækkerier indenfor Caps, Ure og solbriller. Med alle de muligheder kan det være svært at vælge hvad der er råd til. Heldigvis kan du finde ASOS rabatkoder og ASOS tilbud her på e-rabatkoder, som kan hjælpe dig med at spare en del penge, når du har fået fyldt kurven lidt for meget.

ASOS Shopping Guide

ASOS Marketplace

ASOS elsker mode – og har derfor skabt et univers, hvor fashion lovers kan købe og sælge deres eget tøj. Det er stedet hvor man kan blive introduceret for den nye undergrundsmode, eller nye up and comming stylister og modeskabere kan sælge deres ting under ordnede forhold.

Man kan oprette sin egen ”Boutique” derinde og sælge enten nylavet tøj eller vintage genbrugstøj. Du kan som kunde vælge fra og til om du vil søge efter nyt, pre owned – altså før eget eller vintage. Der er rigtig mange lækre ting at finde derinde – bl.a. en kæmpe kjole sektion med alt fra gallakjoler til sommerkjoler, bohemian stil og cowboy kjoler, over i tasker i alverdens størrelser, udformninger og farver, jeans, accessories, bluser og t-shirts. Kort sagt allle de kategorier, som også findes på ASOS egen side. Her er det bare sjovere, fordi du kan komme til at eje noget, som kun du har, fordi butikken kun har lavet en af den. Der er selvfølgelig både en sektion til mænd og en til kvinder.

Der er kommet et community ud af det, og ASOS supporterer dette ved at have en youtube-kanal dedikeret til de unge modeskabere, en Twitter-profil som kun snakker om dette, samt en Instagram-profil, der bruges til at dele alle de lækre fund i shoppen. Brugerne kan selvfølgelig bruge særlige #hashtag og derved blive en del af nyhedsstrømmen.

ASOS Fashion Finder

Denne fantastiske funktion, som findes på ASOS i form af fanerne #Asseenonme og Daily News Feed, er stedet hvor du kan søge efter ny inspiration fra kendisser og store modebloggere. Hver dag bliver der lagt nye billeder ud, og ASOS forsøger så at matche de outfits, der er på billedet med tøj som findes i webshoppen – så fashionistaer altid kan være med på den seneste trend.

ASOS Premier – VIP på forreste række?

Hvis du er typen der ikke kan vente på udsalget sammen med mængden, som vil have dine varer med det samme, når du har bestilt og i øvrigt gerne vil forkæles lidt ud over det sædvanlige – så er ASOS VIP medlemskab måske noget for dig. For et mindre beløb kan du få alle disse goder samt flere – hvilket giver dig en masse fordele. ASOS Premier er til alle dem der elsker ASOS sortiment og vil have mer’, mer’, mer’. Som medlem behøver du ikke tænke på hvor meget du bestiller for, fragten er altid gratis, du kommer til pre-sale på udsalgsvarer, samt eksklusive udsalg, der kun er for dig som VIP. Derudover får du tilsendt en række af ASOS Magazine, så du kan følge med i moden og har gratis returnering hvis varerne, mod forventning, ikke lige passer. Kombiner dine køb med en unik ASOS rabatkode for at spare lidt på alle de eksklusive tilbud.

ASOS Magazine

Modefirmaet udgiver hver måned et magasin til deres brugere med modetrends, interviews, tips og tricks, samt what to buy this season. Det er et meget populært blad, der bliver delt ud i fysisk form i England, men kan læses via ASOS Magazine App samt online på ASOS.com. Online er magasinet meget levende, og næsten lige som en blog, hvor ASOS egne medarbejdere lægger artikler og modetips op til brugerne.

ASOS Outlet

Under fanen Outlet finder du alt det tøj, som er sat ned i pris. Der kan være rigtig mange fine ting herinde på til mænd og kvinder. Hvis du ikke leder efter de nyeste ting, eller hvis du længe har tænkt over en bestemt ting, kan det være at du kan finde noget rigtig godt blandt disse produkter. ASOS reklamere med at du kan få helt op til 70 % på alt i denne kategori samt at der kommer nye ting derind hver dag.

ASOS rabatkoder

På e-rabatkoder vil vi gøre rigtig meget for mode! Derfor står vi altid parat med de nyeste og mest unikke ASOS rabatkoder eller ASOS Promo Code, som det vil hedde på deres side, som du kan bruge når du handler. Hvem vil ikke gerne kunne smide flere ting i kurven til de samme penge? Skulle det være et par ekstra jeans eller en ny skjorte? Eller drømmekjolen måske.

Du kan næsten altid være sikker på at finde nye og spændende rabatkoder på vores side, men vil du være helt sikker på ikke at misse noget, bør du tilmelde dig e-rabatkoders nyhedsbrev og altid være på forkant med ASOS rabatkoder. Så bliver det ligesom at være VIP hos os. Vi er selvfølgelig også på Facebook, hvor du også altid kan tjekke de seneste nyheder ud.

ASOS og de sociale medier

Modeimperiet er selvfølgelig meget aktiv på både Facebook, Twitter og Youtube, hvor de dagligt opdaterer med inspirationsvideoer, modeinterviews, blogs om bestemte genstande og meget mere. I tusindvis følger og skriver fashionistaerne om ASOS, sammen med ASOS om alle de nyeste og mest spændende tendenser.

Asos.com FAQ

Sådan benytter du en ASOS Promo Code

Det er rigtig nemt at benytte en Asos rabatkode. Alt du skal gøre er at indtaste den kode du har fundet, præcis som du har fået den, under Confirm and Pay. Der er boks, som hedder ”Promo code or Student Code”, hvor du kan taste. Så vil du se at prisen for dine varer ændrer sig.

Gratis fragt… og levering

Levering gennem ASOS er gratis hvis du bestiller for over 190 kr., ellers koster det 25 kr. Din pakke vil normalt komme inden for 5 arbejdsdage. Nogen gange vil du med almindelig standard levering kunne tracke din pakke – hvis det betyder meget for dig at vide hvor pakken er henne, kan du altid vælge ekspres levering (som selvfølgelig koster en smule)

Nem returnering

Som kunde hos ASOS kan du returnere dine varer indenfor 28 dage efter du har modtaget din pakke. Det er virkelig nemt, du skal nemlig bare udfylde en returneringsformular, som findes på hjemmesiden, og vedlægge den den pakke du sender tilbage. Du får selvfølgelig pengene tilbage for de varer du returnerer, og kan frit vælge at bestille en ny varer, hvis det var fordi størrelsen ikke passede. Du betaler desværre selv for fragten – derfor er det en rigtig god ide at være sikker på fx størrelse før du bestiller, så der ikke opstår dumme fragtomkostninger.

Betalingsmuligheder

På ASOS.com kan du betale med alle de gængse kreditkort såsom

  • Dankort/ Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Visa Elektron

Så bliver det da ikke nemmere at handle.

Kundeservice – hvis du er i tvivl

Der findes en stor og meget udførlig FAQ på ASOS.com, som kan hjælpe dig med langt de fleste af dine spørgsmål. Hvad enten det vedrører medlemskab, hvordan man bestiller, returnering eller andre spørgsmål, så tag endelig et kig forbi.

Du kan kontakte ASOS vi af en formular på siden, hvor du kan vælge hvilket emne det handler om, og så skrive dit spørgsmål. Så vender ASOS hurtigst muligt tilbage til dig.

Udløbne rabatkoder

20%

Rabat

20% ASOS rabat på kjoler

ASOS giver lige nu hele 20% rabat på udvalgte kjoler! Du finder alle kjolerne her, men skynd dig dette tilbud gælder KUN i 2 dage!
FÅ RABAT

20%

Rabat

20% ASOS rabat på herre sko & accessories

ASOS giver lige nu hele 20% rabat på sko og accessories til mænd!Du finder hele udvalget her, men skynd dig dette tilbud gælder KUN i 2 dage!
FÅ RABAT

10%

Rabat

ASOS – Spar 10%

ASOS ved at det til tider kan være surt at være studerende - derfor får du som studerende 10% rabat på alle dine køb hos ASOS året rundt!    
FÅ RABAT

350,-

Spar

ASOS – Spar 350 DKK

Efterårsferie er lig med online shopping! Asos er i gavehumør og du kan med denne eksklusive rabatkode sparer hele 350,- på dit næste køb.  Skynd dig ind på ASOS store shopping univers og shop de lækreste items og styles inden[...]
VIS RABATKODE

200,-

Spar

Asos – Spar 200 DKK

Trænger du til at forkæle dig selv eller dine børn? Asos er lige nu i gavehumør og du kan derfor sparer  200,- på dit næste køb med denne eksklusive rabatkode.  Skynd dig ind på ASOS store shopping univers og shop[...]
VIS RABATKODE

100 DKK

Spar

Asos – spar 100 DKK

Efterårsferie er lig med online shopping! Asos er i gavehumør og med denne eksklusive rabatkode får du 100,- rabat på dit næste køb.  Skynd dig ind på ASOS store shopping univers og shop de lækreste items og styles inden for[...]
VIS RABATKODE

100,-

Rabatkode

asos – Spar 100,- med denne rabatkode!

asos giver dig lige nu 100kr. i rabat på din næste bestilling. Benyt rabatkoden og spar 100kr. hvis du køber for over 850,-
VIS RABATKODE

100,-

Rabatkode

asos – Spar 100,- med denne rabatkode!

asos giver dig lige nu 100kr. i rabat på din næste bestilling. Benyt rabatkoden og spar 100kr. hvis du køber for over 850,-
VIS RABATKODE

100,-

Rabatkode

asos – Spar 100,- med denne rabatkode!

asos giver dig lige nu 100kr. i rabat på din næste bestilling. Benyt rabatkoden og spar 100kr. hvis du køber for over 850,-
VIS RABATKODE

20%

Spar

asos – Spar 20% BLACK FRIDAY + Cyber Monday

Det helt store Black Friday SALE går nu i gang og du kan spare 20% på en masse fantastiske designs fra asos. Find lige det du står og mangler hos asos og spar 20% hele weekenden + mandag!
FÅ RABAT

70%

Spar op til

Asos – Spar op til 70%

Asos giver dig lige nu 70% rabat på kjoler, jakker, jeans, bukser, toppe, bluser og meget mere. Find altid lige det du mangler til din garderobe.
FÅ RABAT

20%

Rabatkode

20% Asos Rabatkode

Du kan lige nu spare 20% på ALT fra Asos med denne rabatkode! Hos Asos finder du modetøj i både fast fashion og high end-skalaen. Her er alt hvad hjertet begærer af tøj, accessories og sågar beauty-produkter og badetøj. Du[...]
VIS RABATKODE

20%

Rabatkode

20% Asos Rabatkode

Du kan lige nu spare 20% på ALT fra Asos med denne rabatkode! Hos Asos finder du modetøj i både fast fashion og high end-skalaen. Her er alt hvad hjertet begærer af tøj, accessories og sågar beauty-produkter og badetøj. Du[...]
VIS RABATKODE
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.