Bambustøj.dk Rabatkoder & Tilbud

Med vores Bambustøj.dk rabatkoder og tilbud kan du spare mange penge når du handler hos Bambustøj.dk. En Bambustøj.dk rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos Bambustøj.dk, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en Bambustøj.dk rabatkode eller tilbud. Shop nu!

Exclusive

35%

Rabat

Spar op til 33% hos bambustøj.dk på udvalgte varer

Spar op til 35% på udvalgte varer. Vi har altid gode tilbud på kvalitets bambus tøj.
FÅ RABAT

Om Bambustøj.dk

Bambustøj.dk

 

Bambustøj.dk – en verden af bæredygtigt og blødt tøj

Er du, som danskerne er flest, er blødt tøj og bæredygtighed ikke noget, du takker nej til. Hvis det ovenikøbet samtidig er moderne og med en sublim pasform, ja, så findes der stort set ikke noget bedre. Netop dette og meget mere finder på du på webshoppen bambustøj.dk, der, som navnet antyder, har valgt at fokusere udelukkende på at forhandle tøj lavet af bambus. Læs mere om hjemmesiden her, hvor du kan blive klogere på produkterne.

Tøj med holdning

Rigtig mange danskere vælger i disse år at droppe billigt tøj produceret uden omtanke for miljø og arbejderrettigheder. Og det kan butikkerne mærke. Både de store tøjgiganter, der i årevis har fået alt tøj fremstillet i lavtlønslande og udnyttet den billige arbejdskraft, men også de innovative og mere samfundsorienterede designere og producenter med omtanke for jorden og mennesker. Efterspørgslen efter bæredygtigt tøj peger nemlig kun én vej, hvorfor sortimentet naturligvis også er vokset betydeligt. Det er bambustøj.dk et levende eksempel på. Ikke nok med at holdningen og standarderne er i orden – så er kvaliteten bogstavelig talt også til at tage og føle på.

Alt dit tøj samlet ét sted

Og bare rolig. Du behøver ikke at lede og handle ind på flere forskellige hjemmesider, når du skal finde dit bambustøj eller andre bæredygtige beklædningsdele. På bambustøj.dk kan du nemlig blive klædt godt på fra top til tå med alt fra behagelige strømper til trendy sweatshirts. Uanset din personlige stil og smag finder du med sikkerhed et udvalg af tøj, der falder i god jord og vil være en oplagt tilføjelse til din garderobe. Er du et mærkedyr, som sætter pris på at kunne identificere dig med det, du har på, går du desuden bestemt ikke forkert på bambustøj.dk. Her forhandler man nemlig tøj fra et hav af forskellige brands, herunder JBS, Resteröds og Egtved, som alle har værdierne i orden, uden at det på nogen måde går ud over pris og kvalitet.

Priser, hvor alle kan være med – og elsket af sine kunder

Som om ovenstående ikke var nok til at overtale dig til at hoppe med på bambusbølgen, så hæng lige på et øjeblik endnu. Bambustøj.dk er nemlig oven i hatten et konkurrencedygtigt sted at samle dine tøjindkøb, når det kommer til kroner og øre. Du får ikke blot ufattelig meget for dine penge, når snakken falder på kvalitet og det sociale ansvar. Nej, priserne er faktisk også så humane, at alle og enhver kan være med. Og det er tilsyneladende en opskrift, som bambustøj.dks kunder elsker. I hvert fald hvis man skal tage de positive Trustpilot-bedømmelser for gode varer, hvor både leveringstiden, kundeservicen og priserne roses til skyerne. Der er altså al mulig grund til at alliere dig med bambustøj.dk, hvis du er på udkig efter bæredygtigt og behageligt bambustøj til dig selv eller en, du holder af.

Se mere på bambustøj.dk, hvor du også kan finde de mange produkter, herunder alt fra strømper og undertøj til trøjer og t-shirts i forskellige farver.

Udløbne rabatkoder

25%

Spar 25% på alle vare

Singelsday udsalg spar 25% på alle vare

Spar 25% på alle vare i vores webshop samt fri fragt ved køb over 300,-.
FÅ RABAT
Exclusive

10%

Rabatkode

Spar 10% på alt bambus tøj i shoppen uanset ordre størelse

Du kan i hele marts få 10% på alt bambus tøj i shoppen uanset hvilke ordre størelse du har. Rabatkoden gælder på i forvejen nedsatte varer og du får fri fragt ved køb over 300kr.
VIS RABATKODE
Exclusive

15%

Rabatkode

Spar 15% på alt bambus tøj i shoppen

Spar 15% på alle vores bambus tøj ved køb over 600kr. Tilbudet gælder på alle vores Brands så som JBS, JBS of Denmark, Resteroeds samt BAMBOO og Egtved. Vi har kun kvalitets bambus produkter.
VIS RABATKODE

15%

Rabatkode

15% rabatkode hos Bambustøj

Du kan spare 15% på bambus tøj i vores webshop hvis du køber over 600,- Rabatkoden gælder på i forvejen nedsatte varer og du får fri fragt.
VIS RABATKODE
Exclusive

50%

Rabat

Januar udsalg – spar 50%

Januar udsalg – spar 50%
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.