Gratis Fragt – Bellevue Box
4.41 (88.24%)
60 votes
Store RSS

Bellevue Box rabatkode 2019

Bellevue Box forhandler oplevelsesgaver til enhver anledning i form af en boks, der fungerer som en slags gavekort til forskellige oplevelser afhængig af boksens tema.
Snup en af Bellevue Box rabatkoderne her på e-rabatkoder.dk og spar lidt ekstra på din næste gavekort oplevelser fra Bellevue Box.

http://www.bellevuebox.dk/

Aktive Bellevue Box rabatkoder og tilbud

Gratis Fragt – Bellevue Box

Du får fri fragt, fri indpakning og en gratis hilsen til den du holder af hos Bellevue Box. Klik videre for at se alle de fede gaver du kan give via Bellevue Box.... more ››

Bellevue Box rabatkoder 2019

En jungle af oplevelser

Bellevue Box blev etableret i år 2003 og fire år senere introducerede Bellevue de første gavekort oplevelser i en række forskellige detailkæder. Siden hen er virksomhedens succes vokset eksplosivt, som bl.a. har modtaget forskellige priser, herunder ’Entrepreneur Of The Year’ og ’Børnenes Gazellepris’ flere år i træk.

Den heftige succes skyldes formentlig at Bellevue Box har fokus på kunden med en mission om at udbyde de bedste gavekort oplevelser i Danmark. De mener sågar selv, at de ’ejer’ Danmark når det kommer til oplevelser.

Sortiment

Bellevue Box sælger mange forskellige gavekort oplevelser i deres bokse til mænd, kvinder og unge mennesker. En af de mest populære bokse er Bellevue brunch, som kan gives som gave i mange forskellige anledninger. Bellevue Box sælger desuden rejsegavekort, action oplevelser, welness, mad oplevelser, hotelophold og meget mere.

Hotelophold og ferier: I denne kategori kan du købe hotelophold og ferier for to i Danmark og Europa. Du kan bl.a. opleve en storby så som London og Berlin eller nyde et luksusophold på et af Danmarks flotte slotte.

Gavekort til ophold for to: Det er altid sjovest at have nogen at dele sine oplevelser med, hvorfor denne kategori er et godt sted at browse, hvis du leder efter en god oplevelse at dele med din kæreste, veninde, mor, far, søster eller lignende.

Middag og smagsoplevelser: Et godt måltid i hyggelige omgivelser er altid en gode måde at ses med folk på. Her finder du alt lige fra et gavekort til take-away, et besøg på Burger King til tre retters middag på en fin restaurant. Der er altså lidt for enhver smag og pengepung at vælge imellem.

Biograftur og underholdning: Denne kategori byder som navnet afslører på gavebokse med biografture samt cirkus, forlystelser, musik og håndboldkampe.

Action og eventyr: Er du til oplevelser med lidt mere spænding, så er denne alsidige og dristige kategori helt sikkert noget for dig, da du både finder helikopterture, river rafting, vandscooter, motor cross, luftballon, motorsport og meget mere.

Livsstil og wellness: I den modsatte boldgade finder du de afslappende oplevelser, der kan få dig helt ned i gear med massage, welness behandlinger, positiv psykologi og fiskespa.

Bellevue Box værdikode

Oplevelsesgaver er blevet meget populært, da det er en nem og god måde at give en personlig gave på, hvis man ikke ved hvad man ellers skal finde på. Samtidig er det muligt at finder et hav af forskellige oplevelser i forskellige prisklasser. Med en Bellevue Box rabatkode kan du spare lidt ekstra, når du køber gavekort oplevelser via deres hjemmeside.

Tilmeld dig e-rabatkoder nyhedsbrevet og modtag en mail, hver gang vi har nye Bellevue Box rabatkoder. På den måde går du ikke glip af alle de gode oplevelses tilbud.

Betalingsformer

Nedenstående kort kan benyttes i Bellevue webshoppen:

  • Dankort
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro

Levering

Bellevue Box tilbyder en fremragende leveringsservice med dag til dag levering, der altid er gratis uanset hvor mange bokse du bestiller. Du kan desuden få pakket din gaveboks fint ind, også helt gratis.

Retur og fortrydelsesret

Du har to uger til at returnere din Bellevue Box, hvis du har fortrudt dit køb.

Kundeservice

Bellevue Box kan kontaktes på alle ugens dage fra klokken 10-15, hvilket må siges at være en god kundeservice. Du kan desuden sende en mail til Bellevue, hvis din henvendelse ikke haster.

 

Starter om