10% BLOOMIT rabatkode
4 (80%)
16 votes
Store RSS

Bloomit rabatkode 2019

Nem og overskuelig onlinebestilling af blomster, buketter og gaver med levering direkte til døren.

Bloomit består af en fysisk butik og en online webshop. På den online webshop har du mulighed for at købe alt indenfor buketter, dekorationer, gavekurve og meget andet, til alle årets højtider og festtider.

Når du køber online på Bloomit.dk, vil du opleve samme-dags levering eller levering ved næste hverdag. Se hvornår din buket eller gavekurv kan nå ud her: Bloomit.dk/levering.

Se det kæmpe udvalg, køb og få din ordre leveret fra din lokale florist, uanset hvor i landet du bor.

http://www.bloomit.dk/

Aktive Bloomit rabatkoder og tilbud

10% BLOOMIT rabatkode

Spar 10% på blomster og gaver fra BLOOMIT... more ››

March 1, 2020

http://www.bloomit.dk/

Bloomit rabatkoder 2019

Butikken

Bloomit er en onlinebaseret blomsterforretning, der leverer din bestilling direkte til døren. Vi er den mest ambitiøse online blomsterbutik og vi sætter en ære i at følge din bestilling fra første klik til endelig levering. 

Sortiment

Hos Bloomit finder du et stort udvalg i buketter til enhver lejlighed, gavekurve, vin og chokolade m.m.

Bestilling

Med vores brugervenlige og overskuelige bestillingssystem har det aldrig været nemmere at bestille blomster online og mulighederne er mange. Hvis du eksempelvis vil sende en buket blomster, kan du enten vælge en af vores faste buketter eller også kan du sætte dit personlige præg på buketten. Du vælger selv prisklasse alt efter hvor stor buketten skal være. Hvis der er et ønske om specifikt farvevalg, kan dette også vælges samtidig med at du har mulighed for at lave unikke til og fra kort. Du kan selvfølgelig også vælge at være anonym.

Levering

Vi leverer ofte din bestilling samme dag som den er bestilt. Men for at vi kan leve op til det, er der  dog en frist for hvornår bestillingen er afgivet hvis den skal leveres samme dag. Det kan du læse meget mere om nederst på vores hjemmeside.

Starter om