Bodylab – Spar op til 40%
4.72 (94.34%)
50 votes
Store RSS

Bodylab rabatkode 2019

Bodylab Nutrition er en dansk producent og distributør af kosttilskud og sportsprodukter. Virksomheden er privatejet og en del af NutriNord-koncernen, og har udviklet sig til at være Danmarks førende leverandør af proteinpulver, kosttilskud og andre sportsprodukter. Med en mission om, at markedsføre deres gennemtestede, højkvalitetsprodukter til forbrugerne, sørger Bodylab Nutrition for den ideelle online webshop for produkter indenfor træning og sport.

http://www.bodylab.dk

Aktive Bodylab rabatkoder og tilbud

Bodylab – Spar op til 40%

Du kan lige nu spare op til 40% rabat på udvalgte produkter fra Bodylab. Køb blandt andet Quest protein barer eller Bodylab minimum protein bar til en billig pris.... more ››

Category:

Tags:

Bodylab rabatkoder 2019

Om Bodylab

Bodylab Nutrition blev grundlagt d. 21. oktober i 2002 og har udviklet sig i hastige skridt siden da. I dag har virksomheden en førende position på markedet, og det er de ikke kommet sovende til. Årsagen til Bodylab Nutritions succes, er blandt andet, deres forretningsmodel, som gør det muligt for virksomheden at tilbyde deres produkter til en pris langt under gennemsnittet ift. deres konkurrenter – både online og i butik. Bodylab har løbende været i stand til at udvikle og udvide deres kapacitet til at konsolidere deres virksomheds kvalitetssikring. Traditionelt set, henvendte Bodylab Nutritions brand sig primært til højtydende sportsfolk, bodybuildere og vægtløftere. Det gjorde de, da disse atleter værdsætter sikkerheden i deres kvalitetsprodukter. Som tiden er gået og samfundet har ændret sig, så har Bodylabs målgruppe også ændret sig. Til trods for, at det førnævnte segment stadig er en del af Bodylabs målgruppe, så har de også udvidet det til at inkludere en større del af befolkningen, som bl.a. har fået mere fokus på kostoptimering.

Sortiment

Bodylab Nutritions sortiment er blevet større og større med årene. Fokus er dog primært på, at tilbyde kvalitetsprodukter, som er blevet gennemtestet, hvorfor sortimentsstørrelsen – ikke nødvendigvis – skal være så stort som muligt, men i stedet skal afspejle det bedste på markedet. På den måde, får går kvalitet, pris og sortiment hånd i hånd. Sortimentet hos Bodylab Nutrition indeholder bl.a. proteinpulver i form af whey, kasein, økologisk, stevia, ægge, soja og ris. Andre proteintilskud som proteinbarer, weight gainer, proteinrige snacks, shake ’n’ bake og proteindrikke. Muskelopbygningsfedtsyrer og vitaminer som aminosyrer, kreatin og fiskeolie. Energiprodukter med koffein, ginseng og kulhydrater. Andre kosttilskud så som superfoods, slankemiddel og produkter mod ømme muskler og led samt immunforsvar. På Bodylab.dk kan du herudover, også finde udstyr og træningstøj.

Bodylab værdikode

Med en Bodylab rabatkode eller andre gode Bodylab tilbud fra e-rabatkoder.dk, får du bare lidt mere for penge, når du er på jagt efter kosttilskud og sportsprodukter. Hvis du vil holdes opdateret på den nyeste Bodylab rabatkode, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller like vores Facebook side. På den måde vil du være blandt de første til at få besked, så snart vi har et spændende Bodylab tilbud til dig eller en sprit ny Bodylab rabatkode.

Levering

Hos Bodylab kan du både få leveret med Post Danmark og GLS. Ved bestillinger før kl. 16, vil de endda blive afsendt samme dag. Leveringstiden er normalt på 2-5 hverdage, men det afhænger bl.a. af, at varen er på lager.

Retur og fortrydelsesret

Hos Bodylab Nutrition har du 14 dages returret. De 14 dage træder i kraft, så snart du fysisk modtager ordren.

Kundeservice

Har du spørgsmål eller problemer med noget som helst, så kan du ringe til Bodylab Nutritions kundeservice på 96 525 525 eller sende dem en mail på [email protected]. Du har sågar også mulighed for at livechatte med kundeservice via deres hjemmeside på bodylab.dk.

Starter om