Bodystore : Outletudsalg
4.37 (87.36%)
38 votes
Store RSS

Bodystore rabatkode 2019

Webshoppen Bodystore.dk er en af de ledende onlinebutikker i Danmark indenfor træning og helse. Her kan du købe alt indenfor kosttilskud, træningsudstyr, træningstøj samt tilbehør – alle de nødvendige produkter for bevidste idrætsmænd og –kvinder. Bodystore er meget bevidste omkring pris, kvalitet, service og leveringsvilkår, og du får derfor som kunde altid de bedste shoppingvilkår hos Bodystore.
Her på e-rabatkoder.dk kan du se alle aktuelle Bodystore rabatkoder og Bodystore tilbud, som kan anvendes på webshoppens hjemmeside.

http://bodystore.dk/

Aktive Bodystore rabatkoder og tilbud

Bodystore : Outletudsalg

Her har du et direkte link til Bodystores outlet, hvor du kan spare masser af penge på udvalgte varer. Husk der altid er masser af penge at spare hos Bodystore når du skal handle udstyr og tilbehør ti... more ››

http://bodystore.dk/

Bodystore rabatkode 2019

Baggrunden for Bodystore

Som en del af den svenske Gymgrossiten har webbutikken Bodystore har haft medvind gennem de seneste mange år, og de nu har vokset til at være én af de største forhandlere af udstyr til træning og motion i Europa for både mænd og kvinder. Siden den spæde start i 1996 har virksomheden udviklet sig og kan i dag opdeles i to grene: internetsalg og franchisebutikker. Internetsalget er selvfølgelig Bodystores kerneområde, og de gør meget ud af på hjemmesiden at have meget detaljeret information omkring deres produkter, så kunden altid kan vejledes bedst muligt.

Fra lille enkeltstående virksomhed har Bodystore fået vokseværk og har vundet titlen som Vækst Gazelle hos Børsen hele 6 år i træk. Ligeledes er de flere gange blevet udnævnt til en af Sveriges mest fremgangsrige virksomheder af ”Veckans Affärer”.

Webshoppen er den største af sin art i Danmark, og kunderne kommer i dag fra hele Norden. Målsætningen er at give alle kunderne en eksklusiv kundeservice, så man nemt og hurtigt kan finde kvalitetsvarer til billige markedspriser kombineret med favorable handelsbetingelser og leveringsvilkår.

Sortiment

Bodystore sælger stort set alt indenfor højkvalitets kosttilskud, funktionelt træningstøj samt træningsudstyr. Bodystore følger udviklingen tæt, således man altid forhandler markedets bedste produkter og til konkurrencedygtige priser. Med en Bodystore rabatkode eller et fordelagtigt Bodystore tilbud fra e-rabatkoder, kan du spare en masse på dine køb. De udbygges jævnligt varesortimentet med nye produkter til gavn for kunderne.

Kosttilskud: Denne kategori er den største, og den omfatter aminosyrer, bars, drikke, fedtforbrænding, fødevarer, gainers, helsekost, kreatin, proteinpulver, vitaminer og mineraler.

Træningstøj: Her kan man finde alt i bukser, jakker, shorts, sko, kompression, t-shirts, tights, baselayers og meget mere til både mænd og kvinder.

Træningsudstyr: I den mangfoldige kategori finder man bælter, handsker, wraps, og remme.

Træningsredskaber: Denne kategori omfatter Yoga og Pilates men også konditionstræning og styrketræning.

Træningstilbehør: Her finder du blandt andet shakers, tasker, flasker, skridttæller, pulsmåler, musikudstyr samt konkurrencetilbehør.

Kampsport/MMA: Her fås alt i beskyttelesudstyr, handsker, træningstøj samt øvrige ting.

Bodystore værdikode

Med e-rabatkoder.dk meget attraktive Bodystore rabatkoder og Bodystore tilbud er der ingen undskyldning for at komme i gang med træningen eller opdatere dit udstyr til det aller bedste på markedet. Måske er du blevet bidt af boksning eller kampsport? Kan din krop have brug for ekstra kosttilskud? Billige træningssko? Hos Bodystore kan du få det hele og til markedets bedste priser.

Hvis du ikke vil gå glip af de attraktive tilbud, bør du besøge e-rabatkoder.dk ofte. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev samt gå ind og like vores Facebookside og få hurtigt besked hver gang, der er penge at spare.

Betalingsformer

Hos Bodystore kan du betale med nærmest alle slags kort:

  • Dankort /Visa-Dankort
  • Mastercard
  • Diners Club
  • Faktura/Delbetaling

Klik ind på Bodystore for at se om din betalingsmulighed findes.

Levering

Bodystore afsender altid din ordre hurtigst muligt, og du modtager som regel din pakke indenfor 1-4 hverdage, såfremt produktet er på lager. Du får en sms så snart forsendelsen forlader Bodystores lager, så du kan holde øje med den i postkassen. Der sendes altid med Post Danmark, og Bodystore sender i øjeblikket kun til Danmark.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos Bodystore har du 14 dages returret. Webshoppen vil meget gerne kontaktes så snart og såfremt du ønsker at returnere, for at sikre at du når fristen. Bodystore står for fragten af returnerede eller byttevarer. Du får tilsendt en returseddel, så snart du har meldt ind og pengene vil gå tilbage til samme kreditkort som blev brugt til at bestille med.

Kundeservice

Bodystore kan altid kontaktes enten på telefon eller via formularen på hjemmesiden. Du kan altid forvente svar inden for 48 timer på hverdage. Telefonen har åbent på hverdage og specifikke tider kan ses på Bodystores hjemmeside.

Kan du ikke vente på svar, har du mulighed for at tjekke deres FAQ side, som indeholder langt de fleste svar på almindelige spørgsmål.  

Starter om