Spar op til 50% på modetøj hos Boohoo
5 (100%)
15 votes
Store RSS

Boohoo rabatkode 2019

Boohoo er en onlinebaseret fast fashion retailer, der forhandler modetøj til mænd og kvinder med udgangspunkt i de nyeste trends. Med et sortiment, der bliver opdateret på daglig basis har Boohoo et enormt udvalg af produkter. Gør brug af en Boohoo rabatkode eller et Boohoo tilbud fra e-rabatkoder, når du shopper i webshoppen og spar endnu mere på dit køb.

http://dk.boohoo.com/

Aktive Boohoo rabatkoder og tilbud

Spar op til 50% på modetøj hos Boohoo

Boohoo er en onlinebaseret fast fashion retailer, der forhandler modetøj til mænd og kvinder med udgangspunkt i de nyeste trends. Sortimentet hos Boohooo bliver opdateret på daglig basis, hvilket bety... more ››

Category:

Tags:

Boohoo rabatkoder 2019

24/7 mode når det er bedst

Fra en af Manchesters bedst bevarede mode hemmeligheder til en af ​​de hurtigst voksende internationale retailers har boohoo.com hurtigt udviklet sig til en global fashion leder af sin generation.

Boohoo kombinerer moderne, trendy designs med lave priser, hvilket altid giver de mulighed for at få de nyeste trends for mindre.

Boohoos filosofi er enkel: De tager ikke mode eller livet alt for alvorligt. Uanset om du foretrækker at være et skridt foran udviklingen, eller hvis den sofistikerede stil er mere dig, mener Boohoo at de har noget at tilbyde for dig.

Sortiment

Boohoo har et enormt sortiment af modetøj med op til 100 nye styles hver dag og en helt ny kollektion hver uge. Det er 24/7 mode, en pulserende hjemmeside og de nyeste trends på et splitsekund.

New in: Find de trends som alle snakker op i kategorien, der opdateres med omkring 100 nye trendy styles dagligt. På den måde går du aldrig glip af de nyeste trends.

Womens: En alsidig og kæmpemæssig kategori, hvor du kan shoppe tøj til enhver lejlighed bl.a. gallakjoler, strandkjoler, toppe, jakker, frakker, jumpsuits, cardigans, skjorter, bukser, jeans, sportstøj, badetøj samt sko og accessories. Det kan godt være overskueligt, at finde frem til det du leder efter blandt mængden af Boohoo tilbud. Prøv at kategorisere din søgning kollektioner, get the look eller trends.

Mens: Det er tydeligt at kvinderne er den elementære målgruppe hos Boohoo med et betydeligt mindre herresektion bestående af sportstøj, overtøj, festtøj, hverdagstøj, badetøj, samt accessories og sko.

Boohoo brands: Boohoo tilbuddene består udelukke af Boohoos eget mærke som er inddelt i de forskellige brands

  • Boohoo Petite og Boohoo Plus
  • Boohoo Basics
  • Boohoo Night
  • Boohoo Blue
  • Boohoo Boutique og Boohoo Fit

Clearance: Dette er Boohoos udsalg, hvor du kan shoppe alle de gode Boohoo tilbud til ekstremt lave priser. I øjeblikket kører der for eksempel et ferieudsalg med 20% på alle produkterne.

Boohoo værdikode

Boohoo gør det muligt for alle at følge tidens trends og være med på moden med priserne skruet helt i bund og moderne styles. Vil du også være med på moden, men vil eller kan du ikke betale en formue for det? Så bør du tage et kig på de gode Boohoo tilbud i deres webshop, hvor du foruden studierabat kan bruge denne sides Boohoo rabatkode, når du handler.

Følg med på vores Facebookside og modtag vores nyhedsbrev, hvis du er interesseret i en Boohoo rabatkode og de udsøgte Boohoo tilbud.

Betalingsformer

Indtast din Boohoo rabatkode, når du betaler og benyt en af følgende betalingsmuligheder:

  • Visa
  • MasterCard
  • Visa Electron
  • American Express
  • PayPal

Levering

Boohoo leverer din pakke gratis, når du handler for over 400 kroner, hvilket man hurtigt kan overskride blandt de fristende Boohoo tilbud. Handler du for under 400 kroner koster leveringen 80 kroner. Det kan altså godt betale sig at finde komme lidt ekstra i indkøbskurven.

Leveringstiden er omkring 7 dage til Danmark.

Retur og fortrydelsesret

Boohoo håber du er tilfreds med dit køb, men hvis du alligevel skulle fortryde og ønsker at returnere dit køb har du 14 dage til at gøre dette.

Kundeservice

Boohoo kan kontaktes via deres hjemmeside, hvor du desuden kan finde en guide med svar på de mest almindelige spørgsmål.

Starter om