Call me Rabatkoder & Tilbud

Med vores Callme rabatkode eller tilbud kan du nu få en endnu bedre pris, gratis fragt og meget mere, når du handler hos Callme. Hos Callme finder du mobilabonnementer til hele familien med masser af data og taletid til den bedst mulige pris. I 2015 blev Callme kåret til mobilselskabet med de mest loyale kunder og det bedste image. Callme's sortiment er bredt og du kan bl.a. købe mobiler fra Samsung, Apple, HTC, LG, Sony Huawei, Microsoft og mange flere. Gå ikke glip af den seneste nye Callme rabatkode ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev og like vores Facebook side.

60%

Rabat

PS4 for 1200 Kr. Med Sony Xperia XZ

  Få en Playsation 4 (PS4) for kun 1200 kr, når du køber den nye Sony Xperia XZ premium hos call me. Det er billigt, det er rigtig billigt !
FÅ RABAT

60%

Rabat

PS4 for 1200 Kr. Med Sony Xperia XZ

  Få en Playsation 4 (PS4) for kun 1200 kr, når du køber den nye Sony Xperia XZ premium hos call me. Det er billigt, det er rigtig billigt !
FÅ RABAT

Om Call me

Call me

 

Spørgsmål og svar om Call me rabatkode

Call me er en populær online shop hvor du altid har 14 dages returret på dit køb. Der er ingen skjulte gebyrer og dine varer bliver leveret indenfor få dage. Vi vil dog anbefale at du altid læser handelsbetingelserne inden du gennemfører dit køb hos Call me.

Hvad er en Call me rabatkode? Og hvordan bruger jeg den?

En Call me rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen. En Call me rabatkode består af flere tal og ciffer, som du kan kopiere fra vores side. Ofte skal koden aktiveres og det bliver den automatisk når du klikke på linket “Vis rabatkode”.

Hvor ofte får i en gyldig rabatkode til Call me?

Vi får løbende rabatkoder til Call me, dog er det butikken der bestemmer hvornår de ønsker at uddele eksklusive rabatkoder. Vores ambition er at forhandle min 1 gyldig Call me rabatkode om måneden.

Hvorfor virker min Call me rabatkode ikke?

Hvis din Call me rabatkode ikke virker skyldes det ofte at den kun gælder til et udvalg af brands eller at du skal købe for et minimum beløb. Læs derfor betingelserne grundigt på selve Call me rabatkoden. Derudover er kan det være at Call me rabatkoden er udløbet. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har problemer med din Call me rabatkode eller ønsker at dele en Call me rabatkode med os.

Kan man bruge flere rabatkoder til Call me?

Med mindre det fremgår af betingelserne kan du benytte din Call me kode så mange gange du vil. Vær dog opmærksom på at der i visse tilfælde er begrænsninger på hvilke produkter og brands der kan kombineres.

Hvordan får man rabatkode Call me?

Call me uddeler ofte rabatkoder til loyale eller nye kunder. Du kan i visse tilfælde få en rabatkode når du tilmelder dig nyhedsbrev eller Facebook. Vi får løbende tildelt rabatkoder fra Call me, tilgengæld ønsker Call me at vi skaber omtale og interesse for Call me produkter.

Hvor indtaster man Call me rabatkode?

En Call me rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen.

Hvad er forskellen på en Call me rabatkode, Call me kuponkode, Call me kampagne?

En Call me rabatkode og Call me kuponkode er forskellige betegnelser for det samme. En kampagne er typisk et udsalg, tilbud eller særligt event som Call me Black friday udsalg.

Hvad får i ud af at tilbyde en Call me rabatkode?

Vi får en lille % af din ordreværdi når du benytter Call me rabatkoden. Det vil sige at der ikke er nogen omkostninger for dig når du benytter vores side - kun besparelser :wink:

“Shop

Udløbne rabatkoder

20%

Rabat

20% Rabat hos Call Me (FDM)

Hvis du er medlem af FDM, kan du få 20% i rabat på dit abonnement hos Call Me, hver måned i 6 måneder. dvs. hver måned sparer du 20% på dit abonnement! (Rabatten kan ikke opnåes på Little me samt[...]
FÅ RABAT

Rabat

Side

Stor Call Me udsalgsside

Du kan nu få stor rabat på Call me's via deres store rabatside, vi har fundet en direkte adgang til dig, find den her: Call me er et mobilselskab med hjerte til forskel, Call me Vi tror på, at god[...]
FÅ RABAT

20%

Rabat

20% Rabat hos Call Me ( Logbuy)

Hvis du er medlem af Logbuy, kan du få 20% i rabat på dit abonnement hos Call Me, hver måned i 6 måneder. dvs. hver måned sparer du 20% på dit abonnement! (Rabatten kan ikke opnåes på Little me samt[...]
FÅ RABAT

720 kr.

SPAR

720 Kr. Rabat på Samsung Galaxy A3

CAll ME giver lige nu dig mulighed for at spare 720 kr. på Samsung Galaxy A3! Samsung laver bl.a. tablets og smartphones, som er blevet enormt populære i hele verden. Specielt Samsung Galaxy-serien, som er solgt i et stort antal[...]
FÅ RABAT

50%

Spar op til

Callme – Spar op til 50% på Januar Udsalg

Callme holder Januar Udsalg og du kan lige nu spare op til 50% på udvalgte mobiltelefoner!
FÅ RABAT

50%

Spar op til

Callme – Spar op til 50% på Januar Udsalg

Callme holder Januar Udsalg og du kan lige nu spare op til 50% på udvalgte mobiltelefoner!
FÅ RABAT

1536,-

Spar

Callme – Spar 1536,-

Spar lige nu 1536 kr. på den nye Samsung Galaxy S6 edge + 32 GB i sort. Få altid er godt tilbud hos Callme.
FÅ RABAT

150 kroner

Spar

Callme – Spar 150 kroner med vennerabat

Med Call mes vennerabat kan du og dine venner hver spare 150 kr. Får du en af dine venner til også at blive kunde hos Call me, trækker de 150 kr. fra din regning. Ligesom de trækker 150 kr. fra[...]
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.