5% rabat : Call me
4.21 (84.15%)
69 votes
Store RSS

Call me rabatkode 2019

Callme er et dansk mobilselskab, der foruden at sælge mobilabonnementer sælger mobiltelefoner fra en række forskellige fabrikanter samt mobilt bredbånd.
Callme har et bredt udvalg af mobiltelefoner for børn, unge og ældre samt abonnementer tilpasset kundernes forskellige behov, hvad end du ringer meget, bruger meget data osv. På e-rabatkoder kan du altid holde dig opdateret med de aktuelle Callme rabatkoder og Callme tilbud, som kan benyttes på virksomhedens hjemmeside.

http://www.callme.dk/

Aktive Call me rabatkoder og tilbud

5% rabat : Call me

Opnå 5% rabat på alle mobiltelefoner og tilbehør på Call me. ... more ››

http://www.callme.dk/

Callme rabatkoder 2019

Mobilabonnement med et socialt ansvar

Callme blev grundlagt i 1997, og virksomheden har siden da taget fat og er i dag en af Danmarks største og mest foretrukne mobilselskaber. Callme med et stærkt team af 75 medarbejdere fokus på at udbyde billigt internet og billigt bredbånd til deres kunder. Men foruden konkurrencedygtige priser og god kundeservice har Callme taget et socialt ansvar med ’Tal Ordenligt’ kampagnen, der rent faktisk har udviklet sig til at være mere end blot en kampagne med fokus på at få folk til at holde den gode tone. ’Tal Ordenligt’ kampagnen har faktisk udviklet sig til at være byggestenen og baggrunden for alt hvad Callme gør, da firmaet lever af kommunikation og tror på at det er vigtigt at vi kommunikerer ordentligt med hinanden. Derfor holder Callme bl.a. seminarer på skoler og besøger julemærkehjem.

Callme har desuden, yderst velfortjent, modtaget Loyalty Awarden fra Loyalty Group, da Callme på baggrund af research har de mest loyale kunder samt det bedste ry.

Sortiment

Callme sælger først og fremmest mobilabonnementer men har også et godt udvalg af billigt internet og billigt mobilt bredbånd, en af grundene til at mange foretrækker Callme fremfor andre mobilselskaber. Derudover sælger Callme forskellige mobiltelefoner fra diverse mærker.

Mobiler: Under kategorien mobiler finder du Callmes udvalg af mobiltelefoner, hvor du både kan købe almindelige mobiletelefoner samt smartphones fra mærkerne: LG, Nokia, Huawei, Samsung, Apple, Sony, Doro, Asus og HTC.

Abonnementer: Her finder du Callmes forskellige mobilabonnementer, der ligger på mellem 89 og 129 kroner. De udbyder desuden et såkaldt ’Little Me’ abonnement for 49 kroner beregnet til børn.

Mobilt bredbånd: Callme udbyder billigt bredbånd og internet med priser fra 49 til 169 kroner om måneden. Det mest foretrukne abonnement og bedste Callme tilbud er på 6GB til 59 kroner om måneden.

Callme værdikode

Er du på udkig efter en ny mobiltelefon eller er du træt af dyre regninger? Så hold øje med siden her, hvor du finder e-rabatkoder.dk’s Callme rabatkode, der kan give dig yderligere rabat på deres fx i forvejen billige internet. Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller like vores Facebookside, hvis du ikke vil gå glip af de gode Callme rabatkoder. Så bliver du opdateret hver gang, der er nye Callme tilbud.

Betalingsformer

Når du handler på Callmes hjemmeside kan du betale med:

  • Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard

Levering

Når du køber en mobiltelefon hos Callme er leveringstiden 1-6 arbejdsdage, hvis mobiltelefonen er på lager. Så snart mobiltelefonen afsendes kan du tracke den via Callmes selvbetjeningsside.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler på Callmes hjemmeside har du to ugers fuld retur- og fortrydelsesret gældende fra den dag pakken afsendes. Du kan altså få dine penge retur, såfremt varen sendes tilbage i sammen stand som ved modtagelsen.

Kundeservice

Har du spørgsmål til Callmes abonnementer eller produkter? Så kan du enten ringe til dem fra mandag til torsdag mellem 9-16 og fredag mellem 9-15 eller sende en besked via Facebook eller formularen på deres hjemmeside.

Starter om